-İnflamatuar Sterilizasyon Rahatlatmak Bileşik Uçucu Yağ Ürtiker Yatıştırıcı Özü Yağı Cilt Bakımı Anti Kaşıntı

v5224

Yeni ürün

127.16TL 71.19TL

Etiketler: yağ baskını, Sterilizatör uv, yağ seviyesi, Ucuz yağ baskını, Yüksek Kaliteli Sterilizatör uv, Çin yağı seviye Tedarikçiler.

Ürtiker Yatıştırıcı

Özü Yağı

10 ML

Ürtiker Yatıştırıcı

Özü Yağı

30 ML

Ürtiker hissi oluştuğunda etkinliği: rahatlatmak kaşıntı ve ağrı. Kullanım şekli: etkilenen bölgeye yağı uygun miktarda Uygulayın. Malzemeler: lavanta, misk ve benzeri. Not: sadece dış kullanım için; serin ve kuru bir yerde yerleştirilen dahili değil. Raf ömrü: 3 yıl

Alıcı İpuçları

1. Ürünler kozmetik sınıf, sadece dış kullanım için, yiyemez sattık.

2. Hassas ciltler, dikkat lütfen.

3.Uçucu yağlar sözlü olarak alınamaz.

4.Kapalı kap, havalandırılmış, serin ve karanlık bir yerde yerleştirilir.

5.Petrol ilaçların yerini alamaz.

6.Yüksek kan basıncı, nöbetler, sinir ve böbrek hastalıkları, hastalar aromaterapi kullanarak bir terapiste danışmak en iyisi önce dikkatli olun lütfen.

Neden Bitki Hediye Seçmelisiniz ? Bitki Hediye Doğa & Yüksek Kalite Gizli. Bitki Hediye,ulusal güvenlik gözetim belgesi çok tutulmuş doğal ve yüksek kaliteli uçucu yağlar müşteri geribildirim doğal bir bitki uçucu yağ üretim işletmeleri,HACCP üretim atölyesi,ithal ekipman,çıkarma teknolojisidir.

Bitki Hediye güvenlik algılama ürünleri.

Esansiyel Yağı Mükemmel Etkileri.

Sıradan cilt bakım ürünleri daha hızlı 70 kez sızmak olabilir. Hücre yenilenmesini teşvik. Hasarlı hücre dokuları onarmak. Nem ve cilt aydınlatmak.

Esansiyel Yağı İpuçları .

Sadece dış kullanım için. Saf uçucu yağ doğrudan cilde uygulanabilir.saf uçucu yağ saflığı %100 olduğundan,kullanmak için baz yağ ile karıştırılmış olmalı.(Küçük alan için lavanta yağı ve çay ağacı yağı smear gerekir.) Eğer cildiniz hassas ya da aroma alerjiniz varsa,alerji testi yapmalısınız . Test yöntemi:baz yağı 3 damla ile biraz kulak arkasında koku uygulamak veya saf esansiyel yağı bir damla karıştırın. İlaçların yerini alamaz. Adet döneminde hamile kadınlar ve kadın uyarıları ile Evet.hamileliğin erken dönemlerinde kadınlar masaj veya banyo için esansiyel yağı kullanın. Kullanım miktarına dikkat.uygun miktarda kullanın . Aşırı kullanımı vücut için ağır bir yük olacak. Koyu cam şişede saklanmalıdır.güçlü ışık ve ısı kaçının . Oda sıcaklığında saklayın. Onu buzdolabına koymayın. Çocukların ulaşabileceği yerlerden uzak tutun. Ben kolayca çözünür veya renk konteynerler içinde uçucu yağ koyma. Bu sulandırmak için paslanmaz çelik , Cam veya porselen uçucu yağ koy. Portakal esansiyel yağı(Portakal,Limon,Greyfurt ve Limon) ışığa duyarlı,UV duyarlı e deri mak olacaktır. Güneş koruma ve gece kullanılması tavsiye edilir.

D istribution ve teslimat Bitki Hediye tüm ürünler ücretsiz-alışveriş, Singapur Post / P ostNL / İsveç Yazı hazırladık . Müşteri Hizmetleri personeli ile diğer online express yöntemleri, lütfen contac t ihtiyacın olursa.

Normal şartlar altında, Eğer Müşteri Hizmetleri personeli ile çevrimiçi temas yerleştirin.

Memnuniyeti.5 Yıldız Ver

Öğe Açıklandığı gibi:

5 Yıldızlı

İletişim:

5 Yıldızlı

Hızlı kargo:

5 Yıldızlı f ben sizi memnun değilseniz,lütfen bize ulaşın.atisfied s kadar hizmet edeceğiz . eğer ürünlerimiz ile atisfied s varsa,bize 5 yıldız vermek,ödül olarak unutmayın. Not:gönderme saati(2 iş günü) işlem süresi dahil değil. Nadir durumlarda,sevkiyat nedeniyle özel izni ve resmi tatil gecikme için gelmesi uzun zaman alabilir.

  • Marka Adı: Bitki Hediye
  • Etkinliği: Yorgun gözleri, koyu halkaları, kırışıklıkları rahatlatmak fade
  • NET WT: 10 g /30 g
  • Kompozisyonlar: Fesleğen yağı, Tatlı portakal yağı, biberiye yağı, Granium yağı
  • etkinliği: Nemlendirici
  • Madde: Gül, limon, fesleğen, tatlı portakal,biberiye, sardunya
  • Uçucu Yağ Türü: Bileşik Uçucu Yağ
  • Model Numarası: Ürtiker Yatıştırıcı Özü Yağı
  • Kullanımı: Masaj
  • Cilt uygulamak : tüm cilt
  • Compositions2: Gül yağı,Limon yağı,
  • Öğe Türü: Uçucu Yağ
  • Paket Boyutu: 12cm x 12cm x 12cm (4.72in x 4.72in x 4.72in)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.1kg (0.22lb.)

İlgili ürünler

Trending.