Polimer lityum pil Fabrikası özel 701430 3.7 V 250mah elektronik lamba şarj edilebilir lityum pil LED

v5245

Yeni ürün

48.70TL 35.53TL

Etiketler: Lityum pil, piller fabrika, Led lamba, Ucuz lityum pil, Yüksek Kaliteli piller fabrika, Çin led lamba Tedarikçileri.

öznitelik: Öznitelik değeri

Merhaba! Değerli müşterimiz,

Hepimiz pil senin için özelleştirilebilir polimer,

Sadece * genişlik * kalınlık, sizin için özelleştirebilirsiniz pil uzunluğu sağlamak gerekir,

Eğer ihtiyacınız özelleştirmek için, personelimize lütfen

En tatmin edici cevap vereceğiz!

teşekkürler

marka Derecede enerji Modeli 701430 Anma kapasitesi 250 (MAH) Standart voltaj 3.7 (V) İşleme özelleştirme hayır Şarj akımı 1 (A) Dış boyutlar 7*14*30 (mm) Uygulanabilir tip Dizüstü bilgisayar Ürün belgelendirme UL Pil Tipi lityum Polimer pil boyut Anahat 7*14*30 Malzeme Lityum kobalt oksit Ürün Adı lityum pil Şarj gerilimi şarj cihazı şarj edilebilir Standart kapasite 250mah Doku 4.2 V Depolama 250 şarj edilebilir Nominal kapasite şarj Olup olmadığını uygulama Elektronik ürün Minimum kapasite, Normal atmosferik sıcaklık Kapsam 240mAH Raf Ömrü 12 Elektrik çekirdek standart Ulusal standart Giden voltaj 3.7 V sıcaklık çalışma sıcaklığı Normal atmosferik sıcaklık Ma

Pil Özellikleri

(Elektrik çekirdek Kaynak Koruma kurulu kaynak hattı paketi yüksek sıcaklık plastik)türü: lityum iyon polimer

Nominal gerilim: 3.7 V-4.2 V

Üretici: Shenzhen Sheng Enerji A. Ş. Ltd.

İşe voltaj: 2.75 V

Şarj ortamı: 0-40 derece

Ömrü: 500 kez (0.2 C deşarj, 0.2 C şarj. 23 derece sıcaklık)

Polimer lityum pil özellikleri: hafif, yüksek yoğunluklu, yüksek enerji, Yüksek Güvenlik, Çevre Koruma, uzun ömürlü

Deşarj üzerinde koruma (yani, çift Koruma)Koruma şarj üzerinde koruma kurulu tipi:

Limit şarj voltajı: 4.2 V

Deşarj ortamı: -20-55 derece

Depolama ortamı: 0 - 50 derece

Özellikle, bu standart tüm testleri aşağıdaki koşullar altında gerçekleştirilmektedir:

Sıcaklık: C 20 5 derece; nem: 60 %15 RH

Konularda dikkat gerektiren

1, Eski kullanımında pil veya sonra depolama ilk kullanım şarj edilmelidir.

2, uç bir ortam, aşırı sıcaklık, dolaşım, ya da sık sık kontrol edin derinlik gibi pil izin vermeyin.

Serin ve kuru bir yerde saklandığında 3.

Pil şarj üzerinden önlemek işlevleri olan bir koruyucu plaka, boşaltma üzerinden sağlanan, akım, kısa devre üzerinde, vb

Bu ürün mobil acil durum güç kaynağı, MP3, mobil hoparlör, mikrofon, yön bulma (GPS), cep telefonu, oyuncaklar ve diğer elektronik cihazlar ağırlıklı olarak uygulanabilir.

Koruma kurulu parametreleri

Çalışma akımı: 1.5 A

Akım sınırlama koruma: 2~3A

Ücret sınırı: 4.2+/-0.05 V

Deşarj limit basıncı: 2.9+/0.10 V

* koruyucu plakanın gerçek kapasite koruyucu plaka üzerinde deşarj nedeniyle elektrik çekirdek nominal kapasitesi biraz daha az.

Depolama tutmak

Kapasite seviyesini korumak için Pil sağlamak için, yüksek sıcaklık veya yüksek nem depolama önlemek için önerilen pil ve pil -20~35 C Depolama, düşük nem, aşındırıcı olmayan gaz koşulları Batarya, aksi takdirde pil sızıntı, pas ve düşük kapasiteli yol açacaktır. Uzun süreli depolama olasılıkla pil ve pil kapasitesinin azalması, maksimum deşarj kapasitesi elde etmek için 1-3 şarj / Deşarj döngüsü ve yol açacaktır. Pil üç ayda bir kez şarj ve deşarj edilmelidir.

Uyarı: şarj izin verilmez Ters, bataryayı doğru kutuplara göre bağlanmalıdır, ve geri alınamaz. Kısa devre izin verilmez, aksi takdirde kalıcı hasara neden olur. Pil sınır koşulları, şarj deşarj yerinde ve sınır sıcaklığı, derin döngüsü, aşırı olarak kullanılamaz. Serin ve kuru bir yerde pil saklayın. Eğer piller çok sayıda depolanan veya sevk, pili yere ilk koymak gerekir. Doğrudan pil lehim yapmak. Eğer pil gürültü görünürse, yüksek sıcaklık, sızıntı ve diğer anormal durum, hemen kullanmayı bırakın lütfen. Yangın koymak ya da pili sökmeye çalışmayın. Pil yakmak ya da zararlı maddeler üretebilir. Eski pilleri kullanmak ya da yeni bir pil ile yarım kullanmak Yasaktır, Aksi bir akıntı olacak. Bataryayı çıkarmak için dış kılıf ve dış kılıf tüp. Pili suya koymak için izin verilmez.

Dikkat Pil gerektiren hususlar kullanmadan önce tam olarak şarj edilmelidir. Bizim teknik şartnamesine uygun şarj yöntemi. Karşılık gelen şarj cihazını kullanarak şarj edin. Pil mühürlü kullanımından kaçınılmalıdır, uygun havalandırma cihazı sağlamalıdır, aksi halde akü hidrojen üretmek, ateşleme noktası durumunda patlamaya neden olur. Don\\'t pil ayırma veya ayı ekstruzyon ve çarpışma olmaya çalışın, batarya ateş neden, alkalin elektrolit yanıyor olabilir cilde zarar verir ve gözler de kıyafet yiyebilir. Pil çocuğun elinden tuttu, Yutulduğunda, hemen halletmemiz gereken kişi doktor olmalıdır. Pil kullanılmadığı zaman, cihazdan çıkarılmalıdır. İhtiyaç önce yeni pil veya uzun süreli depolama kullanın, ilk önce elektrikle dolu olduğu zaman. Pil sıcak olduğunda, soğuyuncaya kadar dokunmayın. Pil kullanıldığında, enerji boşalımı önlemek için enerji azaldığı zaman kapalı olmalıdır bulunmuştur. Pili çıkardığın zaman, pil takımını tutun ve bekleyin gerekir. Pil kullanıldıktan sonra, pil sıcaksa, önce tekrar şarj soğutmak için doğrudan güneş ışığının olduğu bir yerde konabilir.

  • Geçerli türü: Mp3
  • Paket: 1 paket
  • Türünü Ayarlayın : Piller Sadece
  • Model Numarası: Yedi yüz bir bin dört yüz otuz
  • Boyutu: According to the pictures of cell size
  • Pil Tipi: Lityum pil
  • Nominal Gerilim: 3.7 V
  • Yedek Pil: Evet
  • Standart Voltaj: 3.7 (V)
  • Pil Sayısı: 1
  • Uygun ürün modeli: mini Hoparlör
  • Şarj akımı: 2 (A)
  • Marka Adı: Litre Enerji Pil
  • Yazın: Li-polimer
  • İşleme özelleştirme: Evet
  • Nominal Kapasite: MAH
  • Paket Boyutu: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.2kg (0.44lb.)

İlgili ürünler

Trending.