2 adet Kemik Ortopedi Parmak Hallux Doğru Silikon Parmak Ayırıcı Pedikür Ayak Araç Unisex Yeni

v52559

Yeni ürün

7.54TL 5.49TL

Etiketler: pedicured ayak, silikon parmak Ayırıcı, silikon ayak, Ucuz pedicured ayak, Yüksek Kaliteli silikon parmak ayırıcı, Çin silikon ayak Tedarikçiler.

Küçük ve zarif görünümü özellikleri: %100 marka yeni ve yüksek kalite, taşımak için uygundur. Silika jel malzeme, yumuşak ve rahat. İnsanlar hallux valgus muzdarip için tasarlanmış. Bükülmüş parmakları, ayak parmakları üst üste ve hallux valgus ağrı dindirebilir. 5 resimde gösterildiği Gibi Boyut özellikleri: Renk::.2 5x5cm/.17x1.=0,23 Hiçbir perakende ambalaj inç 10mm Geçiş: 1cm=97"(Yaklaşık) Miktar: (2 adet) 1 çift Not:. Lütfen manuel ölçüm nedeniyle 1-3mm hata izin verir. pls emin teklif önce sakıncası yok olun. Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resmi öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir. Teşekkür ederim!

(Diğer aksesuarlar resimde demo) (2 adet) ayak Ayırıcı x 1 çift dahil değildir.

Dikkat alıcı: ödeme tamamlandıktan sonra en kısa sürede öğeleri göndereceğiz.Genellikle 1-3 gün içinde. Eğer öğe bağlantısını söz edersek rastgele ürün göndeririz.O zaman renk veya model garanti edebiliriz.Anlayışınız için umut. Eğer bir satıcı iseniz,parçamız birçok parça satın almak için lütfen bize mesaj bırakmak istiyorsunuz, size toptan fiyat verecektir. Nakliye şirketimiz çok başarılı bir şekilde gümrük geçebileceği bu parsel için gümrük vergisi değer vermek,kuralları vardır, kural olarak aşağıdaki gibidir: parsel 15 $ altında parsel üzerinde gerçek fiyatı verir ve parsel ekstra 15 $ parsel üzerinde ver 14.9 dolar ,anlayabiliyorum umuyoruz olacak. İzleme bilgi bulduğunuzda "sevkiyat sipariş iptal" lütfen merak etme, o gösterir, lojistik bilgi yanlış olabilir, en kısa sürede güncellenecektir.Ve bunun yerine açık bir anlaşmazlık doğru takip numarasını verin bize, anlayışınız için teşekkürler başvurabilirsiniz. Sipariş bittiğinde hepiniz için olumlu geribildirim bırakın ve eğer ürün ve hizmetlerimizden memnun, teşekkür ederim, eğer bize çok olumlu geribildirim bırakın lütfen olacağız. Eğer herhangi bir sorun varsa, serbestçe lütfen bize ulaşın, en iyi müşterilerimize yapabileceğimizin en iyisini sunmak için elimizden geleni yapacağız.

  • Miktar: 1 Çift (2 ADET)
  • Model Numarası: T6EE300104
  • Marka Adı: Kemei
  • Boyutu: 5.5x5cm/2.17x1.97''(Approx)
  • Yazın: Parmak Ayırıcı
  • Öğe Türü: Ayak Bakımı Aracı
  • Malzeme: Plastik
  • Paket Boyutu: 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
  • Ünite Tipi: (2 adet/lot)lot
  • Paket Ağırlık: 0.03kg (0.07lb.)

İlgili ürünler

Trending.