Tanışmak Jo Doğal Ametist Kuvars Kristali Palm Taş Nordic Taş Pusula Sembolleri Vegvisir Viking Rünleri Muska Set

v52682

Yeni ürün

47.94TL 31.14TL

Etiketler: Biblolar & Minyatür, Ucuz Biblolar & Minyatür, Tanışmak Jo Doğal Ametist Kuvars Kristali Palm Taş Nordic Taş Pusula Sembolleri Vegvisir Viking Rünleri Muska Set.

Malzeme: %100 doğal Ametist

1.7"x1 boyutu: 1,4" x 1.3" x 0.6" (mm X 32mm X 6 mm ).4"x 0.3"(520 x35mm x7mm)

Doğal taş gibi lütfen 3-7 mm boyutu fark izin

Kazınmış: Norse Vegvisir Pusula Sembol

Her parça için ağırlık: (yaklaşık 90 g için ayarlayın) yaklaşık 0.2 kg, yaklaşık 20 g

Miktar: / set 4 parça, 1 parça

Doğal malzeme renk farkı veya renkli çizgiler vardır. Her taş, renk ve şekil benzersizdir. Resim resimde gösterilen benzer alacaksınız sadece referans m için.

Ametist Palm Taşları Kullanma

Palm taşlar çok farklı şekillerde ama en basit iki yöntem de yer vardır şifa ihtiyacı vücut parçası veya şifa eylem veya bir gösteri meditasyon yaparken kristal tutan taş. kullanılabilir Palm taşların dokunma şekli ve küçük boyutu kolay vücudun diğer yerlerde üzerine veya yere onları yapar. Ayrıca, gün hakkında gitmek gibi kolayca taşınan veya sizinle yapılan bile olabilir.

Ametist Kristal Şifa Özellikleri

Ametist inanılmaz güzel bir kristal ve ruhsal nedenlerle kristalleri ile çalışan arasında çok popüler biri. Bağımlılık kişilikleri sorunların üstesinden gelebilir. Bu uyuşturucu, kumar ya da kötü niyetli ilişkiler gibi duygusal alkol veya madde bağımlılığı gibi kimyasal bağımlılıklar için başvurabilirsiniz.

Ametist işitme sorunları ile yardımcı olduğuna inanılıyor ve bu tür artrit ve sırt sorunları gibi iskelet sistemi ile ilgili sağlık sorunları için yardımcı olabilir. Ametist sindirim sistemi, sinir sistemi, kalp, mide ve diş rahatsızlıkları ile yardımcı olabilir.

Ametist psişik şifacılar tarafından bu tür uykusuzluk, kabus görme gibi uyku bozuklukları tedavi etmek için kullanılır.

Yasal Uyarı: Kristal şifa tıbbi yardım ve tedavi için bir alternatifi değildir. Ek olarak kullanılabilir. Eğer kendinizi ya da başkalarını kristal şifa kullanmayı seçerseniz, kendi sorumluluğunuzdadır bunu.

Hakkımızda:

1. % 100 memnuniyet en kaliteli rekabetçi fiyat, hızlı sevkiyat ,mevcut bırak nakliye, iyi ve zamanında hizmet;

2. Satış için taş bizim toptan, tayin adresinize onları yollayabilirsiniz;

3. İşbirliği eğer kişisel bir web sitesi veya mağaza varsa memnuniyetle karşıladı.

4. Herhangi bir sorunuz zamanında benimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen, hafta sonları hariç 12 saat içinde cevap vereceğiz;

5. Sizin için en iyi kalite ve en iyi hizmeti ile en iyisini yapmak için çok memnunum benim web sitesinde ürün satın almak için bekliyoruz.

Çin'in Güneyinde, kendi markalarımız var olan bir firmayız. Yıllardır bir operatör değilim, ticaret platformları farklı e aşinayım, amatör bir blogger değilim. Eğer alakalı sorunuz varsa, Eğer yardım ya da öneri sunabilir miyim benimle irtibata geçebilirsiniz.

Nakliye yöntemi:

İthalat vergileri, vergi ve harçlar madde fiyat veya nakliye ücretleri dahil değildir. Bu suçlamalar alıcının sorumluluğundadır.

Kullandığımız çoğu nakliye yolları:

Çin Post Hava 15-35 gün; E-7 paket-15 gün; EMS 8-13 gün; DHL 5-8 gün;

Verir:

Biz her müşteri en iyi hizmet için elimizden geleni yapıyoruz .Onları alırken, herhangi bir sebeple 7 GÜN içinde iade öğeler için size iade edeceğiz. Tam iade öğeler orijinal durumda iade edilmişse verilecektir. Veya eksik bileşenleri zarar görmüş mal iade edilmez. Alıcılar uygun paketleme ile iade nakliye sorumludur. Öğeleri alma, Hemen size iade edeceğiz.

Garanti Ve Bakım:

1 ay yerine 6 ay bakım garantiler sunuyoruz. Öğeler ilk ay içinde değiştirilmesi veya ilk yarı yıl için muhafaza edilebilir. Alıcılar garanti öğeler için dönüş nakliye ücretleri için sadece sorumludur. (Çoğu durumda, alıcı sadece yerine tüm paketi daha sorun bileşenleri dönmek zorunda kalacak. Öğeleri dönmeden önce, bizim dönüş adresi almak ve teslim detay sayfasında yazmak emin olun. Düzenli posta servisi kullanınız ve bizimle takip numarasını gönderin. Öğeler elimize ulaştığında, en kısa zamanda onları tamir veya değişim olacaktır.

Garanti:

En kaliteli ürünler, hızlı Kargo ve kaliteli müşteri hizmeti sunmayı taahhüt ediyoruz. Eğer başka bir sorun varsa, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen! En kısa sürede size cevap verecektir! Biz her müşteri en iyi hizmet için elimizden geleni yapıyoruz.

Geribildirim:

Eğer ürün ve hizmetlerimizden memnun değilseniz, öğeyi aldıktan sonra bizim için olumlu geribildirim dilerdik. Ayrıca, geri bildirim ihtiyacı ne bulmaya çalışan diğer müşteriler yardımcı olacaktır. Diğer insanlara yardım için teşekkür ederiz.

  • Miktar: 1 adet, 4pieces/set
  • Madde İşlem: Cilalı
  • Desen: Pusula sembol
  • Stil: Feng Shui
  • Marka Adı: Tanışmak jo
  • Öğe Türü: Restoran Taş
  • Ana Malzeme: Ametist
  • renk: Mor, lila, açık bantlı
  • Tema: Maskot
  • Durumu: YENİ
  • Malzeme: Kristal
  • özelleştirilmiş: Evet
  • Toptan: Evet
  • Paket Boyutu: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
  • Paket Ağırlık: 0.12kg (0.26lb.)
  • Ünite Tipi: Set

İlgili ürünler

Trending.