(28 lüks büyük 4 kat kahverengi deri mücevher kutusu küpe mücevher ekran kutusu düğün Hediye hediye kutusu. 20 * * 19,5 cm)

v53448

Yeni ürün

891.56TL 641.91TL

Etiketler: Mücevher Ekran Kutusu, Deri Mücevher Kutusu, Hediye Kutusu, Ucuz mücevher ekran kutusu, Yüksek Kaliteli deri mücevher kutusu, Çin hediye kutusu Tedarikçileri.

lüks büyük 4 kat (28 kırmızı deri mücevher kutusu küpe takı ambalaj ekran kutusu hediye kutusu gül. 20 * * 19,5 cm)

Asil, zarif bir mücevher kutusu, bir kutu içinde tüm takılar yapmak . Bu mücevher kutusu çeşitli değerli kolye, yüzük, bilezik, saat, mücevher, vb tutabilir. doğum günü hediyesi, düğün hediyesi, Yılbaşı hediyeleri ve diğer tatil hediye olarak olabilir.

Bu kutu, kilit ve anahtar ile kilidi olabilir . açmak ve kapatmak kolay . güvenli ve güzel ve pratik, moda kız gerekli mal.

cm 19.5 * boyutu: 28 * 20

Ürün detayı :

Bu stil için de senin için başka bir renk var ,pls linki ziyaret edin :

Alışveriş Bildirimi: 1. Resimleri izlemek ya da fotoğraf makinesinin renk bazı differentce olabilir çünkü gerçek durumda, ama alınır. Renk alma tabidir, lütfen aldırma.

2. Toptan satış yaptığımız gibi,hisse senedi bilgileri .sık sık değişir ,pls satın,teşekkürler, 3 önce bize ulaşın. eğer bir sorunuz varsa ,teşekkürler bizimle irtibata geçebilirsiniz .

4.gerekirse alıcı tarafında hedef vergileri .gönderirken daha düşük bit yazacağız ,eğer izin yoksa ,lütfen bize bildirin .teşekkürler. 5.sakın alma tarihini kontrol edebiliriz ,uluslararası iş için %100 understaning almak istiyor, Express isterseniz ,sizin için uygun maliyet kontrol ederiz Biz .teşekkürler Not : Lütfen Pls Çift sipariş listenizi, renk,boyut, miktar kontrol, adresi , iletişim bilgileri vs. almak. Teşekkürler.

Ödeme

1. Bu ödeme öncesinde,önceki öğeyi alacaksınız.

2. Kredi kartı, Western union, Para gram ve TT kabul ediyoruz.

Gönderi

1. Bir öğeyi göndereceğiz.s.bir.ödemenizi aldıktan sonra p, genellikle 1-7 gün. Ve sadece Hoş bıraktığınız adrese gönderiyoruz. Gönderdikten sonra takip numarasını yazacağız.Hafta sonu ya da pubulic tatil yok gönderme .

2. Böylece nakliye yöntemi, sürer nakliye zaman dikkat edin lütfen seçmeden önce farklı sevkiyat yöntemleri mal almak için farklı zaman ayırın.15 Çin post ve Hk sonrası 60 Günlük,DHL,Fedex,UPS3-12days genelde ,eğer uyuyorsa kötü hava koşulu veya özel onay gecikme ,daha uzun sürer .Umut tam bir anlayış verir .

3. Herhangi bir ithalat Vergisi ve Özel ücret alıcı var mı?s sorumluluk.

İade Politikası

Eğer ürünü teslim aldığınızda herhangi bir sorun varsa, lütfen maddeyi aldıktan sonra 7 GÜN içinde bize bildirin.

Eğer 60 gün içinde ürün almak yok,ürün herhangi bir sorun gerçekten varsa, bir değişim ya da iade mevcuttur. Önce bizimle irtibata geçiniz öğeleri geri gönderin !

Bize ulaşın

Siz değerli müşterilerimize değer veriyoruz, eğer herhangi bir sorunuz varsa, Müşteri Hizmetleri personelimiz size yardımcı olmaktan büyük mutluluk duyacağız. Elimizden geleni e-postalara en kısa sürede yanıt vermek için, ancak, günlük gelen e-postalar ve zaman dilimi farkı yüksek hacim nedeniyle çalışıyoruz, hemen e-postalarınızı cevaplamak mümkün olmayabilir. Lütfen bize cevap için 12 saat bekleyin.

Geri bildirim

Geri bildirim bizim için çok önemlidir. Bir kez öğe aldık, geri bildirim mal ve hizmetlerimizden memnun olduğunuzu bize bildiriniz bırakmak için zaman ayırın lütfen. Olumlu geri bildirimler ürün ve hizmet geliştirmemize yardımcı olacaktır.

Lütfen?t yardım için ilk bize sormadan Negatif geribildirim. Bizim en iyi problem çözme vermek için, eğer bazı sorunlar varsa, önce bizimle iletişim kurunuz olacak, ve size en iyi çözümü verecektir.

Ayrıca ilgi duyabilirsiniz. /16.93 dolar parça /15.00 $ adet /16.93 $ /15.29 dolar /29.99 $ /27,75 $ /70 $ parça Aşağılık 3.5 mm telefon S3 i9300 S4 I9500 Not samsung S3 S4 NOT 2 iphone 3.5 MM kulaklık jack toz tak elmas Taklidi tıkanıklık samsung için toz tak 12pcs /lot kulaklık 2 N7100 iphone 4 /4S/Beni parça parça BİZİ BİZİ BİZİ BİZİ BİZİ BİZİ BİZİ parça parça/15.39 $ Tüm 3.5 mm İçin 5 ipad Ücretsiz kargo popüler earcap toz koruyucu kulaklık gibi apple 4s vs SAMSUNG Yeni varış yumuşak kauçuk Aşağılık cep telefonu 5G samsung ı9500/galaxys4 cep telefonu durumlarda dava iphone4 4s 5 5G cep telefonu durumlarda dava kölelerinin Bana kargo Yeni varış yumuşak kauçuk Aşağılık serbest kapakları ücretsiz kargo için touch4/ cep telefonu kılıfları kapakları için iphone4 4S 5G ücretsiz nakliye Yeni varış yumuşak kauçuk Aşağılık Bana kölelerinin durumda kapsar kölelerinin Bana.Samsung i9300/galaxys3/ cep telefonu durumlarda dava kölelerinin Beni daha fazla renk Yeni varış yumuşak kauçuk Aşağılık Yeni varış yumuşak kauçuk Aşağılık kargo samsung n7100/galaxy Not 2 cep telefonu durumlarda dava kölelerinin Beni serbest bırakmak için BİZE $ 129.99 /lot ücretsiz nakliye için kılıfları

  • Öğe Türü: Takı Ambalaj Ve Ekran
  • Model Numarası: İki milyon on üç bin kırk altı
  • Madde Uzunluğu: 28cm
  • Ürün Özellikleri 4: Mali olarak bir çıkarı yüzük hediye kutusu mücevher kutuları kutuları ve ambalaj
  • Ağırlık: 2500g
  • Öge Yüksekliği: 19.5cm
  • Öge Genişliği: 20cm
  • Takı Ambalaj Ve Ekran Tipi: Çanta & Görüntüler
  • renk: kahverengi/pembe/gül Kırmızı/Siyah/Kırmızı/Beyaz
  • Ürün Özellikleri 2: uygun kahverengi Büyük uzay takı çanta yürütmek
  • Ürün Özellikleri 3: Lüks düğün hediyesi
  • Malzeme: Deri
  • Ürün Özellikleri: takı ambalaj için ekran, ayna makyaj kutusu
  • Paket Ağırlık: 4.0kg (8.82lb.)
  • Paket Boyutu: 33cm x 23cm x 20cm (12.99in x 9.06in x 7.87in)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.