Ses için T4 profesyonel Mikro-çip Çıkarılabilir Mikrofon Kablosu XLR-Technica Mikrofon Kulaklık Kablosuz Mikrofon Sistemi

v53550

Yeni ürün

92.59TL 83.33TL

Etiketler: mikrofon kablosu xlr, mikrofon kablosu, mikrofon xlr, Ucuz mikrofon kablosu xlr, Yüksek Kaliteli mikrofon kablosu, Çin mikrofon xlr Tedarikçiler.

Ürün Ses için T4 Profesyonel Mikro-çip Çıkarılabilir Mikrofon Kablosu XLR Technica Mikrofon Kulaklık Kablosuz Mikrofon Sistemi Bulunmaktadır

ÖZELLİKLERİ

LT için Mikro-çip Çıkarılabilir Kablo-171S-D4 Kulaklık / Headworn Mikrofon

D4 Kulaklık Kondansatör Mikrofon sunum, fitness ve vokal uygulamaları için idealdir LT-171s. Bu düşük profil, minyatür kondansatör mikrofon kompakt Φ4 ile doğru ses üretimi sağlar.0*1.5 mm kapsül. Üç dahil adaptörleri ile, mikrofon çoğu kablosuz belt-pack sistemleri ile, diyelim ki, Sennheiser kablosuz sistemler AKG, Samson için Shure için kullanılabilir. Çok dikkatli ve en kaliteli parçalardan imal,

Q & A

JangProMic marka mıdır ?

JangProMic MaiYu Elektronik Co, Ltd high-end markalar. MaiYu Elektronik A. Ş., Biz profesyonel bir elektronik ürün bir şirket, ana ürün ve satmak mikrofon, kulaklık ve accessional var. JangProMic ürün iyi kalite sağlamak. Her üretim adım, oyun her bir ürün test takip ediyoruz.

JangProMic marka kalite demek değildir . JangProMic mikrofon hoparlör kullanın. şirket, hat-yanıcı PVC kabuk ve yüksek kalite bakır ile kullanım aşınma ve olmayan.

Sizin için uygun mikrofonu seçin öğrendi.

Emin bağlantısına ihtiyacımız için ne gerekir önce, mikrofon ana bağlayıcı 3.5 mm Mono Jack, 3.5 mm Stereo 3.5 mm Vida Stereo Jack, XLR 3pin XLR mini 4pin, T4 XLR, XLR C4 ve 3.5 mm Cep telefonu bağlantısı.

3.5 mm mono jack genellikle amplifikatör,hoparlör için uygun. Kamera için 3.5 mm stereo jack köknar, amplifikatör vb, Fabrikası Bizim 3.5 mm vida jack genellikle sennheiser ve aynı bağlayıcı sistemi için uygun. XLR 3pin genellikle AKG/Samson/İkizler/IMG Stageline/Nady için XLR mini Shure ve aynı vb sistemi, Mipro marka sistemi için XLR C4 ft için uygun 4pin uygun. Audio Technica marka sistemi için XLR T4 uygun. 3.5 mm cep konnektör cep telefonu için 3line köknar, sağ bağlayıcı, kesin Lütfen.

Yardımcı bulmak nedir ?

Eğer satın ürün bulursanız çalışmıyor ürünü alabilirsiniz. Lütfen endişe etmeyin, Bana ayrıntı sorun hakkında mesaj gönderin. Mesaj mikrofon sorunu içermelidir,oynamak için ne kullanıyorsanız ve bağlayıcı gerekir. En çözmek için yardımcı vereceğim. Eğer kalitesi gerçekten sevkiyat şekilde hasarlı ise, yeni bir mikrofon vereceğim.

Her müşteri için en iyi hizmeti yapmak umuyoruz. Herhangi bir sorun için daha fazla yardım edeceğiz. Biz en iyi müşteri vardır. Her müşteri bana iyi geribildirim verebilir umuyoruz.

Nakliye

Amerika Birleşik Devletleri, müşteri genellikle ePacket üzerinden gemi, pil ürünü.

Çin post office ve Hong kong post ile Avrupa, Güney Amerika, Asya, müşteri genellikle gemi,pil ürünü.

Rusya müşteri genellikle ePacket veya Çin-Rusya lojistik hattı ile gemi.

8 ila 26 gün arasında ABD gemisi zaman. 12 ila 35 gün arasında Avrupa ve Asya gemi zamanı. 15 ila 45 gün arasında Güney Amerika ve diğer ülke gemi zamanı.

(ortalama zamanıdır. Bir süre sonra gerekir.)

Geribildirim ödeme aldıktan sonra Olumlu Geribildirim terk Edeceğiz. Lütfen bize Detaylı Satıcı Değerlendirme tüm OLUMLU ve BEŞ YILDIZ vermek unutmayın. Sen alışveriş Deneyimi ile memnun değilseniz, lütfen nötr ya da negatif geribildirim decid önce bir çözüm elde etmek için bizimle iletişime geçiniz. Sizin için en iyisini en kısa sürede herhangi bir sorunları çözmek için elimizden geleni yapacağız. Teşekkür için uğraş veriyoruz ne POSİTVE geribildirim ve BEŞ YILDIZ olduğundan elimizden geldiğince en iyi hizmeti sunacağız. Eğer listeleri veya satın alma hakkında herhangi bir sorunuz varsa "Mesajları" veya "Satıcı bir Soru Sor" ile bize e-posta gönderin.

Ödeme aldıktan sonra tüm müşteriler olumlu bırakmayı garanti Ediyoruz garanti&İade ertesi gün geri bildirim. Bu işlem ile ilgili herhangi bir sorunları çözmek için müşterilerimiz BİZE ulaşmak için önce Hoş nötr ve negatif geribildirim teşvik ediyoruz. Eğer ürün ile herhangi bir sorun Varsa veya bir sorunuz geribildirim ayrılmadan önce bizimle iletişime geçin, lütfen bize ulaşın. Lütfen e-posta spam ayarlarınızı kontrol edin veya bize gelen cevaplar almazsınız zaman/e-posta filtre spam klasörüne kontrol edin. RMA formu olmadan tüm döner engellenecektir. Elde edilir ve orijinal paketinde dahil emin olun.

Sevgili arkadaşım

mağaza ürün benim katıldığınız için teşekkür ederiz. eğer hoşuna giderse . satın alabilirsiniz. Çin Yeni Yıl tatili mevcut. en lojistik şirket çalışanı değil. ayrıca ürün sevk edemez. 22 Şubat göndeririz.

anlayışın için teşekkür ederim. sizin için en iyi dilek.

MaiYu deposu

  • Kutup Desenleri: Çok yönlü
  • Dönüştürücü: Kondansatör Mikrofon
  • Kullanın: Bilgisayar Mikrofonu
  • Model Numarası: LT-171s-DC
  • Marka Adı: Qiyin
  • Türünü Ayarlayın : Tek Mikrofon
  • Paket: Evet
  • Stil: Kulaklık
  • uzunluğu: 1M
  • İletişim: Kablolu
  • Paket Ağırlık: 0.12kg (0.26lb.)
  • Paket Boyutu: 18cm x 11cm x 8cm (7.09in x 4.33in x 3.15in)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.