Toptan Arctic Silver, Arctic Silver 5 3,5 gr Gümüş Termal macun ücretsiz kargo Soğutma

v53622

Yeni ürün

162.28TL 129.84TL

Etiketler: Gümüş termal macun, bileşik okçuluk, Gümüş mevduat, Ucuz Gümüş termal macun, Yüksek Kaliteli bileşik okçuluk, Çin Gümüş Tedarikçi mevduat.

Açıklama:

Arctic Silver, Arctic Silver 5 3.5 g

5 Arctic Silver ®

Yüksek Yoğunluklu Polysynthetic Gümüş Termal Macun

Mikronize Gümüş benzersiz yüksek yoğunluklu dolgu ve termal iletken seramik parçacıkları ile geliştirilmiş, 5 Arctic Silver performans ve istikrar yeni bir düzeyi sağlar. Arctic Silver bayiler dünya çapında mevcut. 5 Arctic Silver başvuru premium termal bileşiktir. 5 Arctic Silver soğutma modern yüksek güçlü İşlemciler ve yüksek performanslı soğutucular veya su arasındaki bağ hatlarının geniş bir aralığı için optimize edilmiştir.

Özellikler:

% 99,9 Saf Gümüşten Yapılmış:

5 Arctic Silver-parçacık temas yüzeyi ve ısı transferi için partikül maksimize etmek için saf Gümüş parçacıklar üç farklı şekil ve boyutlarda kullanır.

Yüksek Yoğunluklu:

5 Arctic Silver ağırlık olarak %88 üzerinde termal iletken dolgu içerir. Mikronize Gümüş ek olarak, Arctic Silver 5 de sub-mikron çinko oksit, alüminyum oksit ve bor nitrür parçacıkları içerir. Bu termal-gelişmiş seramik parçacıkların bileşik performans ve uzun vadeli istikrarı artırmak

Üçlü Kontrollü-Faz Akışkanlığı:

5 Arctic Silver herhangi bir silikon içermiyor. Süspansiyon sıvısı birlikte üç farklı fonksiyonel aşamaları sağlamak için gelişmiş polysynthetic yağların özel bir karışımıdır. Şırınga geliyor gibi, Arctic Silver 5 tutarlılık kolay uygulama için tasarlanmıştır. CPU ilk kullanım sırasında, bileşik mikroskobik vadilerin doldurulması geliştirmek ve soğutucu ve İŞLEMCİ çekirdeği arasında en iyi fiziksel temas sağlamak incelir. Sonra bileşik biraz uzun vadeli istikrar için tasarlanmış son kıvamına kullanımının önümüzdeki 50 ila 200 saat üzerinde yoğunlaşıyor. (Bu birçok soğutucuya bağlı pre-geleneksel faz değişimi pedleri ile karıştırılmamalıdır. Katılaşmaya soğuduklarında bu pedleri sıcak sonra yeniden almak her zaman eritmek. 5 Gümüş geçer Arctic etkili daha ince ve sonuçta çok daha fazla olduğunu kıvamını değiştirir.)

Değil İletken:

5 Arctic Silver ısı değil elektrik yapmak için formüle edilmiştir.

(Elektriksel olarak iletken gümüş ve bakır gres daha güvenli olsa da, 5 Kutup Gümüş elektrik izleri, iğne, ve neden uzak tutulmalıdır. Elektriksel olarak iletken değildir, bu bileşik kapasitif çok hafif ve büyük bir olasılıkla iki Yakın Yakınlık elektriksel yollar, köprüler eğer bu sorunlara neden olabilir.)

Mutlak Kararlılık:

5 Arctic Silver ayrı, çalışma, göç, ya da kanama olmaz.

Uyumluluk: RoHS Uyumlu.

Özellikler:

Ortalama Partikül Boyutu:

Genişletilmiş Sıcaklık Limitleri:

Tepe: -50°C 180°C >için

-50°C-130°C uzun Süreli: C

Performans:

CPU çekirdek ankastre kalibre bir termal diyot ile karşılaştırıldığında 3 ila 12 derece standart termal bileşikler veya termal pedleri daha düşük CPU tam yükte çekirdek sıcaklıkları santigrat.

Kapsama Alanı:

3.5 gram şırınga 25 küçük CPU çekirdek için en az 15, 6 veya 10 büyük CPU çekirdek, veya 2 ila 5 ısı plakaları karşılamak için yeterli bileşik içerir. Bir katman 0,003" kalınlığında, 3.5 gram şırınga yaklaşık 16 inç kare kapsayacak.

Önemli Hatırlatma:

Nedeniyle Arctic Silver 5 iletken matris parçacıkları eşsiz şekil ve boyutlarda, maksimum iletkenlik ulaşmak için arayüz CPU soğutucu için ısı iletim parçacık ve maksimum parçacık elde etmek için 200 saat ve çeşitli termal döngüleri alacaktır. (Bu dönem bir sistem içinde soğutucu bir fan soğutucu üzerine düşük hızlı bir fan olmadan veya daha uzun olacak.) CPU dahili diyot ile gerçek iç çekirdek sıcaklıkları ölçüm sistemlerinde, sıcaklık genellikle 2C 5C için bu "tatilinde dönemde" düşürecek. Bu ara-bilgisayarın normal kullanımı sırasında bilgisayarınızı zaman zaman kapalıdır ve arabirimi oda sıcaklığına soğumaya olarak ortaya çıkar. Sonunu bir kez tamamlandığında, bilgisayarı isterseniz Sol tarafta olabilir.

Dikkat:

Büyük çoklu Kare inç CPU ile eski yuvası Tipi Intel Xeon işlemci arabirimleri soğutucu 5 Arctic Silver kullanılması önerilmez. İşlemci ve soğutucu arasında büyük bir temas alanı ve büyük boşluklar termal ped ya da kalın örgü takviyeli yapıştırma gerektirir. 5 Arctic Silver soket türü Xeons bir sorun olmadan kullanılabilir.

50PCS Gümüş CPU İşlemci ekran Kartı PC Heaksink Sıva US$ 13.60 /çok Termal Macun

50 adet / lot

100pcs Paketi Çok Gümüş Şırınga IC VGA CPU RADYO Heaksink Bileşikler Termal 19,95$ /BİZE çok Hamur Açtı

100 adet / lot

100PCS Paketi Çok Beyaz Şırınga IC CPU VGA Radyo Heaksink Termal Macun US$ 24.58 /çok Bileşikleri LED

100 adet / lot

100PCS Gümüş CPU İşlemci ekran Kartı PC Heaksink Sıva US$ 27.56 /çok Termal Macun

100 adet / lot

30PCS Gümüş CPU İşlemci ekran Kartı PC Heaksink Sıva US$ 11.79 /çok Termal Macun

30 adet / lot

50pcs Lot Gümüş Şırınga IC VGA CPU RADYO Heaksink Bileşikler Termal$ 17.95 /BİZE çok Yapıştırma Led

50 adet / lot

50PCS Çok Beyaz Şırınga IC CPU VGA Radyo Heaksink Termal Macun ABD /15 dolarlık Bileşikler LED

  • Paket: Evet
  • Fan Boyutu: 0inch
  • Yazın: Soğutucu
  • Model Numarası: Arctic Silver, Arctic Silver 5 3.5 g
  • Uygulama: İşlemci
  • Uyumlu CPU: TÜM
  • Marka Adı: HATASI
  • Çizgiler: Yok
  • Paket Ağırlık: 0.35kg (0.77lb.)
  • Paket Boyutu: 14cm x 14cm x 5cm (5.51in x 5.51in x 1.97in)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.