1 Toprak Ph Suyun Asitlik Nem Ölçer Nem 3 Bitkiler Çiçek Tester Enstrüman Aracı Nemli Tarım Bahçe Güneş Işığı

v53964

Yeni ürün

171.88TL 103.15TL

Etiketler: metre asit, asit ölçer, çiçek tester, Ucuz metre asit, Yüksek Kaliteli asit ölçer, Çin çiçek cihazı Tedarikçileri.

Bu öğeyi isterseniz,lütfen "istek Listesine"eklemek,Eğer mağazamıza gibi,lütfen "Mağaza listenize"ekleyin Eğer.Çok teşekkür ederim!!! 1 Toprak Ph Suyun Asitlik Nem Ölçer Nem ^-^ 3 Bitkiler Çiçek Tarım Alet Test Aracı Nemli Bahçe Güneş Işığı

Bu araç bahçıvan için iyi bir yardımcıdır, veri (pH) toprak pH değeri, toprak nemi ve ışık üç set test edebilirsiniz. Kullanmak ve pil yüklemek gerekmez. 17 prob hakkında uzun cm. Karmaşık geleneksel ölçüm refah veda! Araç derin toprak pH, doğurganlık ve nem, bu tür ölçme kullanışlı ve pratik işletme ve bakım basit bir bahçıvan için iyi bir yardımcıdır.

Ana özellikleri:

Pil gerek yoktur.

Olabilir test toprak pH toprak verimliliği

İç veya dış kullanım için tavsiye

kullanımı kolay, kullanımı kolay, sağlam kalite

Doğru sonuçlar

Kullanım yöntemi:

Mümkün olduğunca derin toprağa toprak pH değeri ve nem, ilk prob ölçüm, kısmı yukarıda sonda 1 cm kaldı.

Nemli adlı Toggle kalem düğme, nemli denilen su anahtarı, karşılık gelen tablo, nemli ve kuru kuru denir, uygun sulama, 4-7 (yeşil) gereken (kırmızı) ıslak ıslak, sayısal 1-3, 8-10 (mavi) çok ıslak sulama saati ayarlamak için bu tür bitkilere göre lütfen.

PH Toggle kalem düğme, pH anahtarları, ilgili tablo 8-3 değeridir.5, ALKALİ, alkali, ACDİC temelde nötr, birkaç Roman Ming asitlik bir artış 7 asit ve sayısal ise, lütfen toprak pH ayarlamak için tür bitkileri derecesine göre.

Işık düğmesi aydınlatma mesafe ölçme çengellerle 9-10 21-0 lümen ölçüm, daha büyük değerler, daha güçlü ışık gösteren, lütfen gölge olup bitkilerin çeşitlerine göre.

Ekle elektrot kullanarak stone touch, çok fazla zorlamayın olabilir not, aksi takdirde elektrot zarar kolaydır.

Ne ortak bitkileri için toprak pH optimum aralığı nedir?

Toprağın pH değeri, bitki besin maddeleri, toprak yapısı ve bitki büyüme durumu ile büyük bir ilişki vardır. İlk olarak, etkinliklere katılmak için toprak mikroorganizmaları organik besin toprak, emme tesisleri için devlet mevcut besin ve organik maddenin mikrobiyal ayrışma büyüme ve gelişme altında yakın nötr ortamda en yakın nötr reaksiyonlu toprak besin bu nedenle etkinliği genel olarak iyi katılma. İkinci olarak, toprak pH değeri, toprak yapısı üzerinde etkisi vardır. Asit toprak, hidrojen iyonlarının konsantrasyonu? Liçi, çok asidik toprak sıkışması kalsiyum iyon değiştirme. Ve sodyum iyonları ve hidroksit iyonları değiştirme, toprak parçacık dağılımı, kuru sıkıştırma, toprak alkali zayıf yapısında ortaya çıkan çok sayıda içeren alkali toprak. Buna ek olarak, toprak pH ve bitki büyüme yakından ilişkilidir. Doğada, sıkı gereksinimleri, toprak pH bazı bitkiler, yalnızca belirli bir pH aralığında büyüyebilir, Bu bitkiler toprak pH için gösterge niteliğinde olduğu için indikatör bitkiler olarak adlandırılır olabilir. Bu sadece asidik toprak büyüme, indikatör bitkiler olarak asit topraklarda bilinen azalea olarak; selvi kireçli toprak ve salsa alkali gösterge bitkidir göstergesi bitkilerdir. Farklı kültür bitkileri de (aşağıya bakınız), ilgili optimum büyüme aralığı bilmek farklı optimum büyüme pH aralığı vardır, yerel koşullara göre biz, toprağın pH derecesine göre, büyüyen bitkiler için uygun bir seçme; kırpma göre, uygun bir dizi toprak pH düzenleyici.

Ana bitkileri büyüme için Optimum toprak pH

Ürün Adı pH değeri Ürün Adı pH değeri asit

Pirinç 6.07.0 fıstık 5.06.0 kestane 5.06.0

6.07.0 buğday 6.07.0 tütün 5.06.0 karpuz

Mısır 6.07.0 çay 5.05.5 lahana 6.07.0

Soya 6.07.0 patates domates 4.85.4 6.07.0

8 6 5 6 - 8 turuncu, turuncu şeker - 7 kabak -

6.08.0 6.06.0 tatlı patates litchi 6.07.0 salatalık

Model

toprak nemi ölçer

Malzeme

Plastik ve paslanmaz metal

Nemli okuma aralığı

0DRY-10WET

Işık okuma aralığı

0DARK-2000LİGHT

PH okuma aralığı

8ALKALİN-3.5 ASİDİK

Prob uzunluğu

170 mm

  • Prob uzunluğu: 170 mm
  • Model Numarası: Toprak Nemi Ölçer
  • Marka Adı: Enstrüman Büyür
  • Işık okuma aralığı: 0DARK-2000LİGHT
  • Malzeme: Plastik ve paslanmaz metal
  • Nemli okuma aralığı: 0DRY-10WET
  • Ekran Tipi: Analog
  • PH okuma aralığı: 8ALKALİN-3.5 ASİDİK
  • Model: Toprak Nemi Ölçer
  • Arkadan Aydınlatma İle Ya Da Değil: No
  • Paket Boyutu: 7cm x 8cm x 5cm (2.76in x 3.15in x 1.97in)
  • Paket Ağırlık: 0.32kg (0.71lb.)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.