Airbrush İçin Uçak Kuğu Boynuz Yaprak İçi Boş Dövme Şablon Şablon Kadınlar, Kız Çocukları Vücut Kol Sahte Dövme Etiket Yapıştırmak Çizim

v54389

Yeni ürün

4.53TL

Etiketler: Dövme Kalıp, dövme şablonu, vücut şablonları, Ucuz dövme kalıp, Yüksek Kaliteli dövme şablonu, Çin vücut Tedarikçiler şablonları.

En İyi Kalite Sunuyoruz!

Airbrush İçin Uçak Kuğu Boynuz Yaprak İçi Boş Dövme Şablon Şablon Kadınlar, Kız Çocukları Vücut Kol Sahte Dövme Etiket Yapıştırmak Çizim

2.17 5.5 cm * 5.5 cm / 2.17" * 2.17" Dikdörtgen Şekil 9.5 * 5.5 cm / 3.74" * boyutu: Kare Şekli"

Geribildirim Sevgili alıcılar, işi takdir ediyoruz, eğer hizmetimizden memnun değilseniz, bize olumlu bir geribildirim bırakın lütfen. Sistemimiz otomatik olarak sizin için aynısını yapacağız. Eğer herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bize ulaşın, sadece negatif veya Nötr geribildirim bırakarak bu sorunu çözemez. Herhangi biri olabilir bu yorum, soru veya önerileriniz ile bize ulaşın Lütfen bizimle irtibata geçin, size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.Herhangi bir yardım veya sorularınız için lütfen bizimle irtibata geçiniz. Tüm posta 1 iş günü içerisinde cevaplanacaktır. Lütfen posta kutusu / posta bizim filtre tıkalı değil emin olun. Elimizden herhangi bir soru / sorun size hizmet etmeye çalışırdık. İlk Negatif / Nötr Geribildirim bırakarak veya bir dava açmadan önce lütfen bizimle irtibata geçiniz. Ödeme transfer tarihi 2-4 iş günüdür; proje yayınlıyoruz, hava posta paketi ile (yaklaşık 18-38 gün, öğeleri ulaşılabilir) teyit ederiz. (Pazar,kapalı, ama tatil ya da projenin mücbir karşılaşırsa, bir kaç gün gecikme olabilir bir gün alırız. Geribildirim:

Sevgili alıcılar, işi takdir ediyoruz, eğer hizmetimizden memnun değilseniz, bize olumlu bir geribildirim bırakın lütfen. Sistemimiz otomatik olarak sizin için aynısını yapacağız. Eğer herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bize ulaşın, sadece negatif veya Nötr geribildirim bırakarak bu sorunu çözemez.

Bize ulaşın:

Herhangi biri olabilir bu yorum, soru veya önerileriniz ile bize ulaşın, size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Herhangi bir yardım veya sorularınız için lütfen bizimle irtibata geçiniz. Tüm posta 1 iş günü içerisinde cevaplanacaktır. Lütfen posta kutusu / posta bizim filtre tıkalı değil emin olun.

Elimizden herhangi bir soru / sorun size hizmet etmeye çalışırdık. İlk Negatif / Nötr Geribildirim bırakarak veya bir dava açmadan önce lütfen bizimle irtibata geçiniz.

Ödeme transfer tarihi 2-4 iş günüdür; proje yayınlıyoruz, hava posta paketi ile (yaklaşık 18-38 gün, öğeleri ulaşılabilir) teyit ederiz. (Pazar,kapalı, ama tatil ya da projenin mücbir karşılaşırsa, bir kaç gün gecikme olabilir bir gün alırız.

  • Model Numarası: HG96
  • Yazın: Dövme Kalıp
  • Marka Adı: GoldOcean
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 25cm x 10cm x 2cm (9.84in x 3.94in x 0.79in)
  • Paket Ağırlık: 0.02kg (0.04lb.)

İlgili ürünler

Trending.