10 iPhone için yeni Şık Metal Kamera Lensi Tedavi kılıfı Tedavi Yüzük

v54543

Yeni ürün

6.86TL 6.31TL

Etiketler: ring, iphone için zil, Yüzük yüzük, Ucuz yüzük, İphone için yüksek Kaliteli ring, Çin yüzük yüzük Tedarikçiler.

Değerli Müşterilerimiz,

Nakliye yöntemleri hakkında. Lütfen dikkat Pls:

1.Seçtiğinizde “ Çin post Hava Posta ”, sizin için Çin Post Hava Posta ile gemi olacak. Çin Yazı Resmi Web sitesinde izleyebilirsiniz.

2.“ Satıcının Nakliye yöntemi ” seçtiğinizde, yöntemlerimiz ile gemi, Lütfen biz veya bize bir mesaj bırakın web sitesinde kargo bilgilerini takip edeceğiz.

Lütfen 40 gün içinde bir anlaşmazlık açmayın.ilk lütfen bize ulaşın .Eğer açarsanız hoş anlaşmazlığı çözmek ve değerli vaktini çok uzun zaman gerekir .

Lütfen bizimle irtibata geçin yani.seni Hemen memnun cevap verecektir.

Anlamak için teşekkür ederiz.

Tarzı bu mini kamera lensi tedavi halka ile Korunan açıklama: %100 Marka Yeni ve Yüksek kaliteli Kolay ve basit kurulum Dayanıklı ve hafif, güvenli ve Kolay önce yeni bir nesne yüzeyinde kir ve toz Kaldırmak kamera lensi metal yüzük tedavi uygulamak geri telefonumuz orijinal görünümünü bozmak olmaz-sadece kamera lensinin üzerinde Tedavi Halka sopa,yükleyin için devam

10 ıPhone Gül, Altın, Kırmızı, Siyah, Gümüş, Altın Uyumlu özellikleri Malzeme: Metal Renk:

: 1 DEĞİL. Lütfen manuel ölçüm 1-2cm nedeniyle ancak müsaade yüzey verir. Tabii senin için sakıncası yoktur teklif önce yapın lütfen. 2. Renk farkı ekran olarak farklı olabilir. Lütfen anlayın

Ürünler kargo ücreti kaydetmek ve çevre dostu olacak şekilde yeniden olacak Lütfen Paket İçerir: 1 x Kamera Lens Tedavi Yüzük lütfen Değil. Öğe iyi buble çanta korumalı. Hiçbir perakende kutu olacak garanti ediyoruz!

Lütfen unutmayın : malların nakliye ücreti kaydetmek ve çevre dostu olacak şekilde yeniden yapılacaktır. Öğe iyi buble çanta korumalı. Hiçbir perakende kutu olacak garanti ediyoruz! Ayrıntı için dışlanan alanları dışında nakliye dünya çapında – click “Nakliye ve ödeme”. Çok sipariş 1-3 iş günü içinde alınan ödeme üzerine sevk edilecektir TR. Öğeleri havayolu, 15-25 iş günü birçok ülke ve bölgelere sevk edilir-aşağıdaki tabloya teslim süresi için başvurun. Herhangi bir ekstra gümrük vergileri veya ithalat vergileri dahil değildir.

Rusya Federasyonu , genellikle 25~50 gün, biraz gecikme müsaade yüzey verir Pls.

Brezilya , genellikle yaklaşık 30~60 gün sürer. Küçük bir gecikme sağlar Pls.

Garanti 1 yıl garantilidir, güvenle satın alabilirsiniz. Durumda alınan maddenin yanlış, lütfen fotoğraf çekmek ve bize ulaşın. Sana doğru bir göndereceğiz. Eğer iyi durumda ıse bu öğe ile memnun değilseniz, bize 30 gün içinde iade edin. Ya yenisini gönderin ya da paranızı geri vereceğiz. Madde 30 gün sonra işe yaramazsa, fotoğraf ya da video çekmek ve bizimle irtibata geçiniz. Yeni bir kusurlu öğe elimize geçer geçmez göndereceğiz.

Döner hoş iade politikası kabil Ediyoruz. Alıcı iade nakliye öder. 100% müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz

Geri bildirim

Teşekkürler ve bizden Hoş üzerinde satın alma tadını çıkarın!

İletişim önemlidir. Türlü sorun ve çözümler için lütfen bizimle irtibata geçiniz onu. 24 çalışma saatleri içinde boyutu cevap için söz veriyoruz. Lütfen çalışma zamanı lütfen dikkat:

09:00-18:00 GMT+8, HongKong zaman. Cumartesi Pazartesi.

  • Model Numarası: nöbetçi Daire
  • Marka Adı: Vanker
  • Paket Boyutu: 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
  • Paket Ağırlık: 0.1kg (0.22lb.)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.