En iyi 100 geleneksel Çin resim yazdırır ev dekor Çiçek sahne sanat balık Hayvan Resimleri deniz manzarası poster Sazan tuval

v54957

Yeni ürün

116.53TL

Etiketler: Ev Dekorasyonu, posterler posterler, manzara poster, Ucuz ev dekorasyonu, Yüksek Kalitede posterler afişler, Çin manzara poster Tedarikçiler.

1. Zor olabilir tat kişiliğinizi ve benzersiz duyguyu yansıtan resimler ve duvar süsleri bulmak, ama burada biz size yardımcı olacaktır. Biz

en kaliteli boya ve üreme kopya ile çok Sayıda bir seçenek.

b) Hızlı Servis, tasarım ve sağlam paketleme dahil. Ücretsiz kargo, Ücretsiz iade.

c) Uygun tasarım. Dünya rakiplerine oranla fiyat %20 daha az

2. Yetenekli sanatçıların resim binlerce ya da dünya çapında sanat severler için kopya onlarca oluşturduk yanı sıra, müşterilerine son 10 yıl içinde otel zincirleri, iç tasarım firmalar vardır. Eğer harika eser arıyorsanız, ya da özgün bir resim içine fotoğraf açmak için arıyorsanız, İmagich 1 st seçimdir.

3. Sadece en doğru renk ve düzgün terbiye ile en kaliteli üretimi kopya satıyoruz. Kağıt daha uzun sürer iken tuval zengin doku, renk ve detayları ile duvara patlatır. Orijinal mürekkep orijinal resim, daha canlı, ve çevresel olarak tercih edilen en iyi etkiyi sağlayacaktır.

4. Sadece baskı olarak satılır. 2 santimetrelik bir sınır tuval her tarafında ayrılmıştır. İstediğiniz herhangi bir kare için takabilirsiniz. Eğer kendini daha geniş bir sınır gerekiyorsa uzatılmış veya başka bir amaç, bir mesaj bırakın lütfen. Resim çekirdek yuvarlandı ve sabit bir Tüp içinde gönderilecektir.

1. Teslimat Şartları: masraflarını ödemek için anlaşmaya bekleyen EMS ve diğer uluslararası nakliye hizmet sunuyoruz. Şarj CPAM ücretsiz ile woroldwide yollayabilirsiniz, ayrıca 10 iş günü içerisinde alabilirsiniz ek masraf gibi, FedEx, DHL, TNT ile ödeme öneririz. Standart teslim süresi başvuru:

Güneydoğu Asya: 10-15 gün

Batı Asya ve Kuzey Asya: 15-25 gün

Orta Doğu: 15-25 gün

ABD: 10-20 gün

İNGİLTERE/AU: 15-25 gün

Kanada: 20-25 gün

Belçika /Fransa/Almanya/İsveç: 20-30 gün

Rusya: 25-45 gün

Avrupa'nın geri kalanı: 25-35 gün

Orta ve Güney Amerika: 25-40 gün

Afrika: 30-45 gün

2. Dikkat:

Ücretsiz 15 gün içinde aldıktan sonra bir) verir. Ama lütfen kargo ücretini iade için sorumlu olun.

b) gerçek resim ve monitör ayarı ve diğer etkileri nedeniyle monitörlerde görüntülemek arasındaki küçük renk farkı olabilir. Lütfen teklif vermeden önce dikkatli olun.

  • Stil: Geleneksel Çin
  • Model Numarası: CN-ÜST-015
  • Sınıflandırma: Duvar İçin
  • Yazın: Baskılı
  • Desen: Uçak Duvar Sticker
  • Kaligrafi ve resim türü: Tuval Boyama
  • renk: Sadece 12x16inch sadece Yazdırma, 18x24inch Baskı, 24x32inch sadece Yazdırma, 30x40inch sadece Yazdırma
  • Paket Ağırlık: 1.0kg (2.20lb.)
  • Paket Boyutu: 90cm x 6cm x 6cm (35.43in x 2.36in x 2.36in)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.