4 adet/lot düğün Plastik Roma plastik sütun sütunlar düğün düğün sahne düğün road çiçek standları raf çiçek açar duruyor

v55218

Yeni ürün

651.58TL

Etiketler: raf pişirme, ayağı mum, satılık pillar mumlar, Ucuz raf pişirme, Yüksek Kalite pillar mum, Çin pillar mumlar satılık Tedarikçiler.

Yükseklik yaklaşık 88cm olduğunu. Fiyat 4 adet Roma ayağı saksılar ve çiçekler gibi diğer aksesuarlar olmadan için var.

Alışveriş Ödeme ve Sevkiyat Hoşgeldiniz: Alipay, Western Union, TT kabul Ediyoruz. Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci EMANET yoluyla kabul edilir. Zevk emin hoş bıraktığınız kargo adresi ve tel numaralarının doğru olduğundan emin olun, ona göre mal göndereceğiz! “ Satıcının nakliye yöntemi ” Teslim terimi seçtiğinizde, DHL 5-15 gün içinde ulaşabileceği, EMS, UPS, TNT, FEDEX, DPEX vb, ya da Profesyonel Havayolu tarafından paketinizi teslim edeceğiz. Nakliye maliyeti herhangi bir ithalat vergileri içermez, herhangi bir gümrük vergisi veya ithalat vergisi sorumlu değildir.Bu ücretler ürün fiyatı ve shippingcost dahil değildir. Bu ek masraflar teklif/satın önce ne olacağını belirlemek için ülkenin gümrük ofisi ile Kontrol edin. /İadesi iade: müşterilerimize yapabileceğimizin en iyisini sunmak için elimizden geleni yapıyoruz. Eğer herhangi bir nedenle öğeleri aldıktan sonra 15 gün içinde iade ederseniz size iade edeceğiz. Ancak, alıcı emin döndürülen öğeler özgün koşulları içinde olduğundan emin olun gerekir. Eğer öğeleri iade edildiğinde hasar veya kayıp varsa, alıcı bu tür bir hasar veya kaybından sorumlu olacak ve alıcı tam bir geri ödeme vermeyecektir. Alıcı hasar veya kayıp maliyeti kurtarmak için lojistik şirketi ile bir dava dosyası için çalışmalısınız. Alıcı iade nakliye ücretleri için sorumlu olacaktır. Geribildirim: Eğer ürün memnun değilseniz, önce bir anlaşmazlık yapmadan önce lütfen bize ulaşın, en iyi çözünen bizim için sorun çalışacağız. Teşekkür ederim :) memnuniyeti ve olumlu geri bildiriminiz bizim için çok önemlidir. Eğer ürün ve hizmet ile memnun iseniz, Lütfen olumlu geribildirim ve 5 yıldızlı bırakın. Eğer ürün veya hizmetler ile herhangi bir sorun varsa, negatif geribildirim önce bizimle temas kurmaktan çekinmeyin. Elimizden herhangi bir sorunları çözmek ve en iyi müşteri hizmetleri sunmak yapacağız.

  • Model Numarası: YENİ
  • Malzeme: Plastik
  • Fırsat: Doğum Günü Partisi,Düğün Ve Nişan,Düğün,Yılbaşı
  • Boyutu: L
  • Marka Adı: DesserXixi
  • Desen: Katı Renk Yok
  • Paket Ağırlık: 8.0kg (17.64lb.)
  • Paket Boyutu: 50cm x 50cm x 50cm (19.69in x 19.69in x 19.69in)
  • Ünite Tipi: (4 adet/lot)lot

İlgili ürünler

Trending.