Ayarlanabilir Akış Kontrol boyamak İçin TASP 220V 400 W Elektrikli Boya Püskürtme Tabancası HVLP Püskürtücü ve 3m Kablo

v5531

Yeni ürün

480.04TL 384.02TL

Etiketler: hvlp boya püskürtücü, boya püskürtücü, püskürtme tabancası hvlp, Ucuz hvlp boya püskürtücü, Yüksek Kaliteli boya püskürtücü, Çin püskürtme tabancası hvlp Tedarikçiler.

Ayarlanabilir Akış Kontrolü ile TASP 220V 400 W Elektrikli boya Tabancası HVLP Boya Püskürtücü

Teknik özellikler:

Voltaj:220~240 V Nominal güç:400 W Max. enjektörün 50DİN-kg 2.5 mm Konteyner kapasitesi: 800ml Kablo uzunluğu:1.2 m Net ağırlık:1.15 Boyutu s: kullanılan boyanın akışı: 500 ml/dak Püskürtme basıncı: 0.1~0.5 Bar Maksimum akışkanlığı:

Paket içerir:

1 adet 400 W spary silah x 1 adet Akışkanlığı Kupası x 1 adet İğne x 1 adet Boya süzgeci x 5 adet Kullanım Kılavuzu x Temizleme

Hızlı çalışma kılavuzu:

Sprey boyalı olması değil, ya da çalışma alanından bunları kaldırmak 1. Adım:Maske tüm alanlar ve nesneler.

Boyanın adım 2:Ölçü akışkanlığı.

Bu ilk belirlemek için boyayı iyice karıştırın. Boya ve uzun akışkanlığı Kupası çalışmasına boya süreceği zaman akışkanlığı fincan doldurun. Max 50 saniye bu D. I. Y. bu ürün için maksimum kıvamını verecek ( 2.5 mm meme için) ' dir. Lütfen aşağıda Önerilen akışkanlığı D. I. N

Resim malzeme

Eğer ihtiyacınız varsa inceltilmiş olmak

Akışkanlığı

Solvent bazlı boyalar

Evet

15-50

Su Bazlı Boyalar

Evet

20-40

Vernik

Evet

20-40

Astar

Evet

25-50

3. adım:İnce boya.

Boya doğru kıvam elde etmek için,

doğru çözücü ile boya ince gerekir,

eğer boya su bazlı veya solvent olmasına bağlı olarak. Üreticinin talimatlarına göre karışık boya ve solvent. Temiz bir kova ve karıştırma kullanımı bu görev için sopa yapabilirsiniz.

Adım 4:kabı Doldurmak.

İyi bir Filtre huni ile herhangi parçacıkları kaldırmak için boya zorlanma

püskürtme tabancası blok olabilir.

5. adım:sprey desen ve akışını Ayarlamak.

Püskürtme ve boya 6. adım:Tak.

300mm yüzeyden yaklaşık 250 Püskürtme Tabancası tutun. Düzgün püskürtme tabancası hareket et, bir konu üzerinde uzun süre sprey DEĞİL. Eğer yüzey üzerinde kalın bir boya gerekiyorsa, 3 kat daha ince katman tam kuru her zaman sonra daha ince bir boya ile sprey 2~lütfen.

Resim sarkma neden olabilecek bir zaman, yüzey üzerinde kalın boya sprey için çalışmayın. Çapraz desen tavsiye edilir. Yatay geçişler ile başlar ve ışık dikey geçişler ile bitirmek

7.Adım:Temiz.

Resim tamamladıktan sonra, sprey kap ve tüp temizlemek için çok ÖNEMLİDİR. Kupa dışında malzeme dökün. Kupası'nda kalıntı temizlemek için çözücü batırılmış bir bez kullanın. Besleme tüpü dibinde filtreyi kaldırmak. Kupası için yaklaşık yarım su ya da solvent ekleyin. Çözüm kadar sprey ve tekrar temiz çalışır.

Nakliye Terim

1)Öğeleri ödeme doğrulama sonra 1-3 iş günü içinde sevk edilecektir. Dikkat herhangi bir gümrük gecikme ya da vergi için herhangi bir sorumluluk kabul edemiyoruz lütfen.

2)Declearation Değeri Hakkında. 10 dolar üzerinde maddenin değeri 10 USD parsel gösteriyoruz. Beyan değeri hakkında herhangi bir özel istek, bize bildirmekten çekinmeyin.

3)1-2 gün içinde ödemeniz sonra bana adresi söyle Lütfen; aksi halde, Emanet adresi dayalı öğeyi gemi, bu yüzden doğru olduğundan emin olacağız.

Lütfen tercih edilen sevkiyat yöntemini onaylamak için bize ulaşın sipariş vermeden Önce 4). Normalde, Hava Posta, taahhütlü posta ile gelmesi için 20 iş günü sürer ve Express tarafından 3-10 iş günü sürer.

Takip numarası 5)En, www.17track.net onu takip edebilirsiniz.

Bazen kötü hava koşulları, gümrüklerde zaman kaybı nedeniyle daha uzun olurdu. Zamanında öğe almazsanız, bu nedenle sabırla bekleyin. Eğer otuz gün içinde öğe almazsanız, lütfen bize ulaşın, ve daha sonra izlemenize yardım edeceğim.

Verir Eğer herhangi bir nedenle satın alma memnun değilseniz, sadece BM geri alındı 30 gün içinde açılır ve tam miktarı iade edeceğiz. Döndürür yalnızca bir ürün için tamamen sağlam sticker ile hiç giymediğin, orijinal durum döndürdü sunuluyor. Alıcılar kendi iade kargo ücretlerini ödemekten sorumludur. Borsalar alıcılar yeniden nakliye masraflarını ödemek ne zaman gönderilecektir. Tüm alıcılar lütfen döndürülen öğe sipariş numarası, tam adı ve adresini belirten küçük bir not yer olabilir. Bir bildirim iade ürün teslim edildiğinde size gönderilecektir ve bir kez iade/exchange işlenmiştir. Yukarıdaki koşulları gönderdi yanlış/hatalı maddeler için geçerli değildir. Bunun nadir durumunda, tüm masrafları kendimiz tarafından karşılanacak ve Borsalar hemen alıcılar önceden bize verilen gönderilecektir. Geri bildirim

1)Görüşleriniz bizim için çok önemli, lütfen bu kadar, teşekkürler. ürün ve hizmetimizden memnun kaldıysanız büyük bir geribildirim için bir kaç saniye sürebilir.

2)her zaman size en iyi hizmeti sunuyoruz. Eğer herhangi bir sorunuz Varsa veya herhangi bir yardıma ihtiyacınız 1)Bize, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen! Teşekkür ederim !

2)mümkün olduğunca çabuk cevap çalışacağız.ama lütfen iş dışı zaman için gecikme yanıt verir. böylece benimle temas kurmaktan çekinmeyin olabilecek herhangi bir soruya cevap mutluluk duyacağız.

  • Uygulama: Boya Püskürtme Tabancası
  • Sertifika: GS/CE
  • Marka Adı: TASP
  • Kullanımı: Eve DİY
  • Hayır-Yük Hızı: Yok
  • Bardak Hacmi: 800ml
  • Model Numarası: MESG400M
  • Yazın: HVLP
  • Besleme Türü: Basınç
  • Güç Türü: Elektrik
  • Meme çapı: 2.5 mm
  • Kablo uzunluğu: 3.0 m
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 30cm x 28cm x 13cm (11.81in x 11.02in x 5.12in)
  • Paket Ağırlık: 1.65kg (3.64lb.)

İlgili ürünler

Trending.