Seramik/çok Pro Tırnak Boyama Fırça UV Jel Akrilik Tırnak Sanat Builder Manikür Fırça Kalem Süsleyen Resim Akrilik Tırnak Fırçası Ayarlayın

v56258

Yeni ürün

13.65TL 12.55TL

Etiketler: akrilik tırnak fırçası ayarlayın, Tırnak Fırça Seti, fırça uv jel, Ucuz akrilik tırnak fırçası ayarlayın, Yüksek Kaliteli tırnak fırça seti, Çin fırça uv jel Tedarikçiler.

Dikkat: maddenin stok,Sipariş özgürce. Bildiğimiz gibi ,Bu düşük maliyetli bir promosyon ürünüdür, Yani biz sıradan teslimat, hiçbir izleme bilgi seçin. Normal şartlar altında, Teslim Süresi yaklaşık 30-60 gün. Brezilya'ya teslim Süresi hakkında 60-120 gündür . Daha fazla bilgi için bize ulaşın lütfen, teşekkür Ederim. Özellikler: 1.100% yeni ve yüksek kalite. 2. Yüksek kaliteli karışık sentetik ve doğal saç ile yapılmıştır. 3. Doğal ya da sahte tırnaklar için kullanın. 4. Çizim, boyama ve dar alanlarda gerçekleştirmek için mükemmel. 5. Kullanımı kolay, profesyonel ve ev kullanımı için. 6. Güzel tırnak sanat eseri için idealdir. 7. Ne istersen güzel tırnak tasarımları oluşturmak. 8. Her bir kalem/fırça tırnak sanat tasarım için benzersiz bir işlevi vardır.

Bir çivi sanat çizmek için Nasıl talimatlar:? Adım 1:bir tasarım Seçin. Birçok tırnak sanat tasarımları çevrimiçi (Kaynaklar bakınız) bulunabilir. Özel bir durum için bir tasarım seçin veya raslantı giymek. Eğer özel bir durum için kullanacaksanız, tırnak tasarımlarınızı renklendirin. Eğer gündelik giyim için tırnaklarınızı tasarlıyorsanız, tırnak tasarımları görünmemen. Tırnaklarınıza uygulamadan önce 2. adım:Test tasarımı. Çivi ve tasarım uygulama yerine bir kağıt parçası kullanın. Kağıt parçası üzerinde bir tasarım oluşturun, daha basit bir tasarım seçmek mümkün değil. Adım 3:bir baz Uygulayın. Oje, birkaç kat kullanarak tırnaklarınızı bir temel renk boya. Eğer temel renk kullanmak istemiyorsanız temiz tırnak cilası kullanabilirsiniz. Eğer bir üs için renkli oje kullanmaya devam ediyorsanız, seçtiğiniz tasarım rengini göz önünde bulundurun. Eğer seçtiğiniz tasarım çok hafif çizgiler ve noktalar oluşuyorsa, baz siyah boya. Eğer seçtiğiniz tasarım koyu çizgiler ve noktalar oluşuyorsa, açık renkli bir baz kullanın. Adım 4:basit tasarımlar Ekleyin. Taban rengi ile göstermek istediğiniz alanlarda çivi şeritleri şekillendirme yerde çivi. Temel kat daha farklı bir renk kullanarak, şeritler ve tırnak üzerinde boya. Oje kuruyana kadar bekleyin ve yavaşça soyarak çıkarın. 5. adım:akrilik tasarımlar Uygulayın. İnce bir fırça ve akrilik boya sürün. Tasarımlarınızı oluşturmak için basit geometri kullanın. Nokta küçük çivi, böylece onları kendi yararınıza kullanmak için kolaydır. Boya tırnaklarınızı ortasında orta boy bir nokta yapmak ve çevresindeki küçük ölçekli nokta boyayarak çiçekler. Modern görünümler oluşturmak için farklı renkli akrilik boya ile basit bir çizgi çizin. Saygılarımla kahverengi renkli lekeler ve siyah çizgiler kullanarak, leopar ve Zebra gibi Hayvan postu desenleri çoğaltmak. Adım 6:bazı Parlama Eklemek. Kullanım glitter oje tasarımları bitirmek ve onları öne yapmak. Adım 7:net bir üst kat ile tırnak tasarımları Mühür. Net bir üst kat yanlışlıkla çekmiş gelen tırnak tasarımları koruyacaktır. 8. adım:Kaldır istenmeyen tasarımları ve hatalar. Yere bir pamuk tırnakların boyasını aseton ve ovalayın.

  • Malzeme: Plastik
  • Boyutu: 7 pcs
  • Model Numarası: Tırnak Fırçası
  • Öğe Türü: Tırnak Fırçası
  • Paket Ağırlık: 0.08kg (0.18lb.)
  • Paket Boyutu: 23cm x 18cm x 5cm (9.06in x 7.09in x 1.97in)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.