Oyuncak Büyük Boy Yatan büyük Peluş Hayvan Yastık Köpek 60cm en İyi Hediye ve Dekorasyon Bebek Oyuncak

v56476

Yeni ürün

330.66TL 264.54TL

Etiketler: yastık bebek, doldurulmuş hayvan yastık, Hayvan Yastık, Ucuz yastık bebek, Yüksek Kaliteli hayvan yastık dolması, Çin hayvan yastık Tedarikçileri.

Malzeme: 100%PP Pamuk

Eğer ihtiyacınız pls serbestçe bize ulaşın eğer başka boyut var boyut : diğer boyutu var 60cm: 80 cm 100 cm 120 cm

Miktar: Bir

pls ne istediğiniz boyutu seçin teşekkürler

Resimde gösterdi ürünün farklı boyutlarda ve satıyoruz boyutu olarak almayın lütfen. Ürünün gerçek rengini gösterdi resimden biraz farklı, yüzünden, çekim açısı ve ışık olabilir. Ürünün ölçüm kafasının üst kısmını ayakları altında olduğunu.

3 ila 5 cm hata olur normaldir. Lütfen bize ulaşın eğer istersen.

13912125775 QQ540467778

Lütfen Bize Ulaşın, eğer büyük miktarlarda oyuncak sipariş ilgilenen varsa. Sana Çin'de olması gerektiği gibi neredeyse aynı olan daha iyi bir fiyat alacak söz veriyoruz. Peluş oyuncaklar için üreticisi ve kalite garantili. Olabildiğince erken olarak oyuncak al, Doğum günü, Sevgililer Günü, Yılbaşı, vb için onları hediye olarak alırsanız lütfen. Genellikle önce 20 ila 30 İş Günü sürer çünkü onları alabilirsiniz.

Bizi de lütfen, eğer söz konusu olan ülkelerde bulunur. Bu dünyada bizim oyuncaklar satın alamaz kimse demektir. Seni hayal kırıklığına uğratmayacağız.

Boyutu hakkında

Oyuncak ölçümü baş üstü oyuncak yatıyor zaman ayaklar altına almaktadır. 3-5 santimetre hataları olduğunu kabul edilebilir. Çünkü oyuncak yumuşaklık var. Oyuncak hemen hemen her türlü farklı boyutlarda oyuncaklar yukarıda gösterdik diffrerent boyutları ve resimler var. Lütfen açıklama belirli boyutunu görmek ya da boyutunu bilmiyorsanız bize sorgulayabilirsiniz. Oyuncak boyutunu almayın lütfen ilgilendiğiniz biri olarak gösterdi. Bütün bunları bildiğinizden emin olun.

Hakkında Renk Gölgelendirme

Gerçek oyuncak Th e renk farklı çekim açıları ve monitörler farklı ve kaliteli fotoğrafları gösterdi olanlardan biraz farklı olabilir.

Hakkında Bırakarak Yün

Lütfen biraz yün bırakarak bulma oyuncak almak zaman merak etmeyin. Oyuncak gövdesine bağlı olan hurda oldu. Lütfen oyuncağım kalite sorunu nedeniyle olduğunu düşünmeyin.

Paket hakkında

Tüm oyuncaklar nedeniyle onların büyük boyutu için vakumlu vardır. Aldığınız ve boyutundan biraz daha küçük bulmak zaman merak etmeyin lütfen. Oyuncak üzerinde de kırışıklıklar olabilir. Sadece bir süre titreme ve güneşe maruz olabilir. Ve eskisinden daha iyi bulacaksınız.

Hakkında Yıkama

Parça Temizleme

(Gerekirse, fırçalama) kuru bir bez kullanın, sonra kuru stili açık leke odaklanmak için hafif bir deterjan kullanmak durumunda temizleme parçası.

Bütün Temizlik

1. Havuza sıcak su

2. Nötr deterjan içine

3. Suya yavaşça yastık ovmak

4. Ilık su ile yıkayın sonra Kaldır

5. Bir havlu ile su sıkmak için

6. Yastık prototip ayarlayın

7. Güneş pozlama

8. Bir kez daha yün tarak

Nakliye

Genellikle sipariş öğesi ödeme onaylandıktan sonra Çin hava posta hizmeti tarafından 2 iş günü içerisinde teslim edilecektir. Herhangi bir takip numarası olmadan 20-40 iş günü içinde öğeyi alacaksınız ya da hava posta hizmeti kullanırken izlenemez olduğunu dikkatli olması gereken bir şey. Tam bir geri ödeme Eğer hala 35 gün sonra sipariş verdiğiniz tarihten itibaren almadıysanız ödenecek söz veriyoruz.

Politikaları

Alıcı Ne Bilmeli:

Para iadesi aşağıdaki koşulları kabul edilemez

Belirli bir öğe açıklama alıcının dikkatsiz okuma, renk, boyut kaynaklanan 1 Bazı sorunlar.

Uygunsuz kullanım nedeniyle 2Damages.

Öğeleri herhangi bir neden olmadan İade 3.

4 ikinci satış yapamıyoruz öğeler Kullanılır.

5 para iadesi ilki dönen olmadan talep etti.

B iadesi ne zaman verilebilir:

Üretim ürün 1 kalite veya kusurun kendisi, tasarım gibi,

2 ürün yapılabiliyor fakat alıcı iade etmek ve iade kargo parasını kabul istiyor. Bu durumda, alıcı bize başvurun ve öncelikle iyi durumunu göstermek için ürünün bir fotoğraf eklemek vardır. Alıcı dikkatlice paketleyin ve iade kabul ediyoruz sonra bizi takip numarasını söyleyeyim.

Dikkatlice sırayla ikimiz için bir sorun önlemek için satın almadan önce ürünün açıklamasını okumak ve pahalı kargo çünkü döndürmeyin önerilir. İlk etapta bize ulaşın gerekiyorsa.

Geri bildirim

Çok mağazamızdan alışveriş için teşekkür ederim. Size hizmet etmek bizim için şereftir. Zevk bir alışveriş deneyimi vermek, olumlu bir geribildirim bırakacağız . Ve bu kadar şanslı olmak, olumlu ve 5 yıldızlı özel araştırma bürosu olarak alırsak inanıyoruz.

Eğer herhangi bir sorun varsa, Pls serbestçe bize ulaşın ve bize sorunları çözmek için şans verin.

  • Model Numarası: ===
  • Hayvanlar: Köpek
  • Tema: TV & Film Karakteri
  • Yazın: Peluş/Nano Oyuncak
  • Uyarı: no
  • Öğe Türü: Hayvanlar
  • Cinsiyet: Unisex
  • Dolum: PP Pamuk
  • Özellikleri: Doldurulmuş & Peluş,Yumuşak
  • Form: Hayvan
  • Yaş Aralığı: > 3 yaşında
  • Malzeme: Peluş
  • Paket Ağırlık: 1.9kg (4.19lb.)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)

İlgili ürünler

Trending.