Ambalaj Etiket İçin 1000Pcs/Lot 5 cm Çapında Yuvarlak Etiket 20Pieces / Sayfa A4 Kraft Kağıt Kendinden Yapışkanlı Etiket Lazer Baskı Kağıdı

v56521

Yeni ürün

150.89TL

Etiketler: lazer kağıt, a4 etiketler, etiket sayfaları, Ucuz lazer kağıt, Yüksek Kalite etiketleri a4, Çin etiket sayfaları Tedarikçiler.

Barkod Etiket baskı için Uygun 20pcs etiket / levha Renk: Mat Beyaz malzeme: Yüksek kaliteli kraft kağıt Boyutu: 5 cm, 2inch Miktar: lazer yazıcılar ve mürekkep püskürtmeli yazıcılar Uyar Etiketi, Kütüphane, Kitap, Etiket, Etiket, Karton etiket, Malların etiket , Logo Nakliye, vb Logitics .

Nakliye:

1. Tüm siparişler 5 iş günü içerisinde söz olarak sevk edilecektir.

2. Doğru Gemi Adres emin olun lütfen kontrol önce girilir. Bir kez ödeme tamamlandı, nakliye adresini değiştirmek mümkün olmayabilir. Herhangi bir yanlış veya teslim edilemeyen adresi sorumlu değiliz.

Verir:

1. En üst öncelikte alıcı memnuniyetini koyduk. Eğer satın memnun değilseniz, toplam fiyatı değiş tokuş yapmak veya öğeyi iade mutlu olacağız, daha az Nakliye ve satın alma 30 gün içinde (S&H) ücretleri Taşıma.

2. Herhangi bir değişim, para İadesi veya İade için, öğeyi orijinal durumuna, kutu, ambalaj, ve tüm aksesuarlar ya da hediyeler de dahil olmalı.

3. Döner işlenecek için 7 iş günü bekleyin.

4. Nakliye ve Taşıma (S&H) ücretleri iade edilmez.

  • Marka Adı: PABCK
  • Model Numarası: 5cm
  • Malzeme: Kraft Kağıt
  • Paket Ağırlık: 0.56kg (1.23lb.)
  • Ünite Tipi: (1000 adet/lot)lot
  • Paket Boyutu: 22cm x 20cm x 11cm (8.66in x 7.87in x 4.33in)

İlgili ürünler

Trending.