Karanlıkta yeni Floresan Işık Duvar Çıkartmaları Ev Dekorasyonu Vinil Çıkarılabilir Paris Eyfel Kulesi Arabacı Duvar Sticker Kızdırma

v56548

Yeni ürün

114.75TL 60.84TL

Etiketler: Duvar sticker kızdırma, Fosforlu Duvar Sticker, çıkartmaları ev dekorasyonu, Ucuz Duvar sticker kızdırma, Yüksek Kalite parlak duvar çıkartmaları, Çin çıkartmaları ev dekorasyonu Tedarikçiler.

Yeni Floresan Işık Duvar Çıkartmaları Ev Dekorasyonu Vinil Çıkarılabilir Paris Eyfel

(L) 90cm fotoğraf Malzemesi Olarak: PVC Levha Boyutu: 60cm(W) Yükleme Boyutu Tamamlar * Karanlık Özellikleri Kulesi Arabacı Duvar Sticker Parlaklık: 100% Yeni ve yüksek kaliteli Renkli: 105*125 cm Paket İçeriği:yumuşak, temiz ve kuru bir yüzey Seçin kullanma 1 x Duvar çıkartması Sticer. Sayfadaki bir etiket soyma. Bu yüzden onları geri çekilmeye ve yeniden konumlandırmak imkanı sağlayan onları basarak, olmadan bir düzlem yüzeye yapıştırıcı yerleştirin. Eğer sonuç sizin için tatmin edici ise, sıkıca hava kabarcıkları dışarıya doğru Giriş çıkartmalar fosfor doğal ışık, Floresan ışık, ultraviyole ışık ve diğer radyasyon, ışık ışınlama dur, yavaş yavaş serbest floresan şekilde, yani gece ya da karanlıkta, hala ışığı görüyor tabi sonra ana hammadde kaynaklı enerji depolama ışık, yapay ışık ve enerji depolama parlak ışığı, birkaç saat için 10 saat sürdü Aydınlık. basarak yüzeye sopa böylece alıcı ürünü almak, ışığı emer yapıştırmayı dene, gizli bir şey yok. ışık efekti sonra ışık, daha fazla ışık, daha uzun emilir. Ruh tarzını Değiştirmek.... NE ZAMAN İSTERSEN! ŞİMDİ SATIN alma TAŞINIR ve tekrar KULLANILABİLİR Duvar Çıkartmaları Eğlenceli! ======== Kolay = = = Yükleme = = = = = Duvar sticker uygulamak çok kolay=. Kendini yumuşak duvar kağıdı, boyalı duvarlar, cam, metal, seramik kaplama, plastik ve ayna gibi düz ve kuru bir yüzeye kapalı ve açık uygulayabilirsiniz. Çıkarılabilir çıkartma Önceden kesilmiş, Self-sopa Yapıştırıcı ve hazır, vinil bizim tam olarak hazır sadece hap gerekir ve sopa gel. olur (Hiçbir transfer kağıdı, hiçbir parıltı, hiçbir kanca, hiçbir Çivi ve vidalar hiçbir kütle=!) Vinil duvar boya kaldırmak veya herhangi bir hasar yapmaz. Ayrıca herhangi bir artıklar olmadan duvar sanat çıkarmak çok kolay. En az iki hafta yeni boyanmış duvarlar için uygulamadan önce beklemenizi öneririz. (Örneğin, radyatör veya şömine) bir ısı kaynağı yakınında uygulamak gerekmez.

1.Lütfen posta adresinizi doğru! Normalde öğeleri 3 iş günü içinde tam ödeme aldıktan sonra sevk edilecektir. Bazı kişiselleştirilmiş sipariş veya toptan sipariş işleme için biraz daha uzun sürebilir. 2.Öğeleri ABD'YE 16-29 gün süren Çin Sonrası Hava Posta ile sevk edilecektir. 15-30 Kanada, Avrupa, Avustralya için gün. Nedeniyle gümrük için, Rusya ve Brezilya'ya gönderilen paketleri hakkında 20-40 iş günü sürer. 3.Eğer hızlı olmak istiyorsan, (7-15 gün)EMS veya DHL(3-10 gün) için Benimle İrtibata geçin. 4.Ayrıca, paketin bazı önemli Festivali (örneğin Bahar Şenliği ve(örneğin volkanik patlama, yoğun sis ve Chrismas, Çin Ulusal Gün veya doğal afet)geciktirebilir.Lütfen eğer otuz gün içinde öğe almak için bizimle bağlantı yani. Lütfen geri bildirim(1-2 yıldız) nötr(3 yıldız) ya da olumsuz ayrılmadan önce bizimle irtibata geçin NOT:. Elimizden sorunu çözmeye çalışın ve mutlu bir alışveriş ruh seni burada bırakacağız. Teşekkür ederim!

  • Senaryolar: Duvar
  • Malzeme: PVC
  • Desen: Uçak Duvar Sticker
  • Marka Adı: YRHCD
  • Ürün Boyutu: 60*90cm
  • Yükleme Tamamlandıktan Boyutu: 125 cm 105*
  • Belirtimi: Single-piece Package
  • Stil: Modern
  • Sınıflandırma: ,Döşeme,Duvar,Mobilya Çıkartmaları Çıkartmaları Pencere
  • Tema: Peyzaj
  • Model Numarası: YR162L
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.185kg (0.41lb.)
  • Paket Boyutu: 60cm x 8cm x 8cm (23.62in x 3.15in x 3.15in)

İlgili ürünler

Trending.