200pcs Komik Geyik Boynuzu Şapka Yüzük Atmak Noel Tatil Partisi Oyunu Oyuncak Çocuklar Çocuklar Noel Oyuncaklar ZA1158 Malzemeleri

v56619

Yeni ürün

3 635.04TL 3 453.29TL

Etiketler: Noel oyuncakları, boynuz şapka, geyik boynuzlu şapka, Ucuz Noel oyuncaklar, Yüksek Kaliteli boynuz şapka, Çin geyik boynuzlu şapka Tedarikçiler.

Yepyeni ve kaliteli Şişme Geyik Boynuzu Halka geçirmece Oyunu. Eğlence ya da tatil Partisi ödüller için oynamak. Giymek Geyik Boynuzu Halka geçirmece oyunu Noel, Cadılar Bayramı ve diğer Festival partileri için festival atmosferi Mükemmel artırmak için kayışlar. 200*Geyik Boynuzu Şapka 800*Atmak Yüzük resim gösterisi Boyutu: 38cm/15in Yüzük Çapı: 18 cm/inçlik Paket Olarak Dahil PVC Renkli ürün Türü: Şapka Oyuncak Malzeme:

Normalde 24-72 saat içinde siparişinizi işleme koyacağız, ama farklı özel yasalar ve uluslararası posta trafiği nedeniyle teslim süresi garanti edemez. Lütfen uluslararası posta ile sipariş için 4 hafta nakliye gün izin. Ayrıca uluslararası siparişler için hızlandırılmış hizmet vermekteyiz. Ve eğer hızlı sevkiyat ihtiyacınız varsa, yardım almak için Müşteri Hizmetleri ile irtibata geçin. Bu herhangi bir rahatsızlık için özür dileriz.

SADECE adres Alixpress için gemi. Adresinizi Alixpress emin olun lütfen ödeme yapmadan önce teslimat adresi ile eşleşiyor.

İthalat vergileri, vergi ve harçlar madde fiyat veya nakliye ücretleri dahil değildir. Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır. Bu ücretler, normal ya da madde almak zaman (kargo) şirketi teslim kargo tarafından toplanır ? ek nakliye ücretleri için onları karıştırmayın. Bizden yardım sormadan Negatif geribildirim bırakmayın. Eğer herhangi bir sorun varsa, önce bizimle irtibata geçiniz.Mümkün olduğunca çabuk tüm mesajları yanıtlamak için çalışıyoruz.

  • Boyutu: M
  • Model Numarası: ZA1158
  • Malzeme: Plastik
  • Fırsat:
  • Desen: Hayvan
  • Paket Boyutu: 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)
  • Paket Ağırlık: 20.0kg (44.09lb.)
  • Ünite Tipi: (200 adet/lot)lot

İlgili ürünler

Trending.