Ücretsiz Kargo 15*destekli Poli Mailler Posta Plastik Posta Torbaları İLE Zarf 20cm Plastik Posta Torbaları Zarf 100pcs/lot

v56648

Yeni ürün

95.40TL 70.58TL

Etiketler: 100pcs zarf, poly nakliye zarflar postaları, mailler yastıklı zarf, Ucuz zarf 100pcs, Yüksek Kaliteli poli nakliye zarflar postaları, Çin mailler yastıklı zarf Tedarikçiler.

Kendine mühür Plastik Zarf Kurye Yıkıcı Posta Posta Torbaları Mailbags

Malzeme : PE

(W*L)boyutu: 15cm*20+4cm

Miktar: 100pcs/lot

Resimlere göre küçük bir fark, anlayışınız için umut (rasgele üretim Çünkü, belki renk: resim Olarak,küçük bir hata. Eğer sakıncası yoksa, lütfen bırakın. Teşekkürler.)

Gelecekler:

Polymailers %100 geri dönüşümlüdür.

Polymailers dayanıklı, neme dayanıklı co-çekilmiş polietilenden yapılır.

Alt kat ve üstün patlama gücü ve basıncı hassas bir benlik için güçlü tarafı ısı mühür ile inşa edilir-mühür yapıştırıcı kapatma sistemi güvenilir, kullanımı kurcalamaya belirgin ve kolay.

Almanya müşteriler İçin 1), u FedEx veya TNT ile gemi istiyorsanız , bize EORİ numarasını söyleyin lütfen . Onlar olmadan, sadece DHL, Hong Kong yazılan ya da Çin Yazılan miyiz !

Rus müşteriler için , aksi takdirde Rus Post Çin'e parsel ve iade bültenleri olmaz (en az 3 Kelime) , ad, ikinci ad ve soyadı dahil olmak üzere, tam adını söyle bize lütfen !

Brezilya/Arjantin/Şili müşteriler için , FedEx tarafından sevk etmek istiyorsanız, DHL, TNT, UPS, bana ( CUIT, CPF veya CNPJ ) vergi numaranızı söyleyin lütfen. O olmadan, Gümrük Çin malları iade edecek .

Eğer ortaya çıkarsa (Dışında bazı uzak ülkeler) 2) Dünya çapında nakliye; Alıcı Uzak bir yerde Ücretli, herhangi bir Gümrük vergisi veya İthalat vergisi sorumlu değildir.

3) Siparişleri zamanında ödeme doğrulama sonra işlenmiş.

4) sadece teyit sipariş adresleri gemi. Sipariş adresiniz teslimat adresi ile aynı OLMALIDIR.

5) Servis transit zaman taşıyıcı tarafından sağlanan ve hafta sonları ve tatiller hariç. Transit zaman gecikmesi değişir, özellikle tatil sezonunda olabilir.

6) ödeme 30 gün sonra sipariş almadıysanız, lütfen bizimle iletişime geçiniz. Sipariş izleme ve en kısa sürede geri arayacağız. Amacımız Müşteri Memnuniyeti.

1) Tarih alınan itibaren iade etme bize 7 gün ve 30 gün var. Eğer öğeyi sahip 7 günden fazla ise, kullanıldığı kabul edilir ve size iade edilmeyecektir.

2) Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALIDIR ve nakliye takip numarası, geri dönüşü için belirli bir nedenle, ve sipariş NUMARASI ile bize sağlamak gerekir.

3) alıcı ve Satıcının hoş gelen işlem iptal sonra öğeyi aldıktan sonra dahil tüm bileşenleri ve aksesuarları ile orijinal durumuna ve ambalaj içinde tam ödeme iade Edeceğiz. YA da, bir yedek seçebilirsiniz.

4) Eğer ürün(ler) (olan) olarak reklamı varsa tüm nakliye masraflarını karşılayacak olacağız.

100% müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz mükemmellik en yüksek standartları korumak ve. Geri bildirim çok önemlidir. Bu yüzden sizin memnuniyetiniz yapın biz nötr veya negatif geribildirim bize vermek önce hemen bizimle irtibat kurmanızı rica ederiz.

  • Model Numarası: posta torbaları
  • Malzeme: Plastik
  • Yazın: Ambalaj torbaları
  • Boyutu: 15*20+4cm
  • Kullanın: posta torbaları
  • Paket Ağırlık: 0.456kg (1.01lb.)
  • Paket Boyutu: 10cm x 5cm x 5cm (3.94in x 1.97in x 1.97in)
  • Ünite Tipi: (100 adet/lot)lot

İlgili ürünler

Trending.