Fiat punto 500 bravo freemont panda stilo linea ducato çift kişilik çift kişilik için 12pcs Araba Stereo Yükleme Kitleri Araba Radyo Temizleme Aracı

v5686

Yeni ürün

89.03TL 84.57TL

Etiketler: araba için, araç kiti araç, araçlar araç, Araba için ucuz, Yüksek Kaliteli araç seti araba, Çin otomobil üreticileri araçları.

Yüksek Kalite 12pcs Araba teybi Kurulum Kitleri Araba Radyo Temizleme Aracı Radyo Panel Kapı Klibi Panel Dash Ses Çıkarma Trim

araba teybi, araba stereo, radyo temizleme aracı, araba stereo kablolama, montaj araba teybi, araba teybi bir mağaza kurmak için nasıl araba stereo yükleme araba teybi, araba teybi, araba teybi yükleme, araba teybi, araba teybi, araba teybi yükleme, araç araçlar, radyo kurulum, stereo yükleme, dın radyo, araba teybi kurulum kitleri,,, araba stereo çıkarmak için nasıl bir araba teybi, araba ses sistemi kurulumu, Tel nasıl araba radyosu, yüklemek için nasıl araba stereo yükleme bir araba stereo kaldırmak için, stereo araçları, araba teybi Kur Açıklama:/Otomatik Araba Radyo Kapı Klibi Panel yepyeni ve kaliteli 12pcs Dash Ses Çıkarma Yükleyici Pry Aracı araç araçlar araçları Modifiye oto Döşeme. Aracı verimli bir şekilde kaldırmak için vida bıçağı kullanarak sol içbükey ve çıkıntılı izleri azaltabilir . Araçlar herhangi bir araba modeli uyacak şekilde tasarlanmıştır. Kolayca Kırpmak, Kalıplama, Kapı panelleri ve kontrol Panelleri çıkarın. Araba iç dekorasyon aşınma olasılığını azaltmak cound oldu. Trim panel ve kalıp temizleme malzemeleri snap için harika. Büyük de mobilya tamir yumuşak ve sert ağaçlar, antika restorasyonu,döşeme, deri işleri vb için çalışıyor. Dayanıklı plastik inşaat evlenir önler. İç ve dış trim çalışır, geniş kenar sökücü, dar kenar sökücü, Çek tipi temizleyici, temizleyici ve döşemelik Klip 2011 işlemek. % 100 Marka Yeni. OPP torba Paket Listesi: 1 x 12pcs/Set Araç Paneli Temizleme Aracı 12pcs Renk için Yaklaşık 0.25 kg: Turuncu Malzeme: Plastik ve Demir koli: 12 ADET Ağırlık:

Ürün teslim olduğunda,HİÇBİR Perakende ambalaj. Güvenli Kabarcık Çanta içinde paketlenmiş. 1 )fiyat herhangi bir gümrük vergisi veya Vergi dahil değildir.ek görev veya gümrük ücreti alıcı sorumluluğundadır. Satın alma fiyatı da (Çin Post Olağan Küçük Paket Artı) ve (Posti Finlandiya Ekonomisi) ekonomik lojistik, hedef izleme bilgi alırız ama ürün gelir sağlamak için 5 dolardan ürünleri. Ayrıca standart lojistik lojistik bir standart seçin, seçiminize göre lojistik seçmenize yardımcı olabilir. (Çin Post Kayıtlı Air Mail) almak 5 $ ' dan fazla ürün ve ödeme (Posti Finlandiya) ve (Hoş Standart Kargo) standart lojistik. Ekonomi daha hızlı lojistik. 1. 1 beklenen yaşlanma) normal: 16-35) Özel durum: hedefe ulaşmak için 35-60 gün, özel durumlar vardır: tatil, politika değişiklikleri ve diğer uzak bölgelerde 2 hedefe ulaşmak için gün. Lojistik sorgu site: http: //www.17track.net/zh-cn ve //global.cainiao.com/ --.Dikkat: 1). Herhangi bir soru veya sorun varsa,lütfen bizimle irtibata geçmekten çekinmeyin,yakında size cevap verecektir. 2). Hataları manuel ölçüm ile bulunabilir. 3).Tüm öğeler bizim basit ambalaj, perakende kutuları olmadan. 4).Mağazamıza gösterdiği fotoğraf gerçek ürün tabanı,farklı monitör ve parlaklığı nedeniyle,bazı küçük renk farkı olabilir. 5).Sırada Rus alıcı Dikkat:Lütfen teklif alıcının tam adı. Aksi takdirde, eksik bilgi nedeniyle teslim edilemedi sorumlu değiliz. 6)bu konuda herhangi bir sorunuz varsa,lütfen web sitemizde herhangi bir geribildirim yazmadan önce lütfen bizimle irtibata geçiniz. 7) Eğer Suudi Arabistan'dan iseniz, Lütfen posta kutusu numarasını bildirin ve lütfen KİMLİK kartınızı kopyasını gönder. Suudi Arabistan kurala göre, KİMLİK kartı gümrük işlemleri yapmak gerekir. - Geribildirim: Sizin memnuniyetiniz ve olumlu geri bildirimler bizim için çok önemlidir. Eğer ürün ve hizmetlerimizden memnun kaldıysanız lütfen olumlu geribildirim ve 5 yıldızlı bırakın. Ve eğer ürün veya hizmetler ile herhangi bir sorun varsa, negatif geribildirim önce bizimle temas kurmaktan çekinmeyin. Biz en iyi müşteri hizmetleri ile herhangi bir sorunları çözmek için elimizden geleni yapacağız. 1.Herkes dükkanımda harika bir alışveriş var umuyoruz!Müşteri Memnuniyeti bizim için başarılı bekleriz.Bu nedenle,Görüşleriniz gerçekten bizim için çok önemli, çok ürün veya hizmet ile memnun iseniz, bize olumlu bir geribildirim bırakın Lütfen, teşekkür ederim ! 2. (3 yıldız) nötr ya da negatif(1-2 yıldız) feedback ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz.Elimizden sorunu çözmeye çalışın ve mutlu bir alışveriş ruh seni burada bırakacağız. Teşekkür ederim! Burada sıfır risk satın alma deneyimini garanti ediyoruz. Size tam bir geri ödeme sunuyoruz,Eğer ürün kullanmak herhangi bir kalite sorunu Neden varsa. Bize ulaşın : Eğer herhangi bir sorunuz Varsa veya herhangi bir yardıma ihtiyacınız var, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen! Teşekkür ederim !

  • Model: OEM
  • Çıkartma Türü : Diğer
  • Model Adı: İki bin on sekiz
  • Malzeme Türü: Plastik
  • Etiket Yerleştirme: İç
  • Yazın: Diğer 3D Sticker
  • Öğe Türü: Etiketler
  • Madde Uzunluğu: 20cm
  • Öge Genişliği: 15cm
  • Madde Çapı: 0cm
  • Kategori: 3D
  • Öge Yüksekliği: 2cm
  • Tasarım: Transformers Tasarım
  • Marka Adı: Arsmundi
  • ambalaj: Paketlenmiş Değil
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 20cm x 15cm x 3cm (7.87in x 5.91in x 1.18in)
  • Paket Ağırlık: 0.3kg (0.66lb.)

İlgili ürünler

Trending.