2 adet 1680 apc işlemden kürek Yeni Skywalker 1680mm Planör Yedek Uçak Pervanesi Aksesuar Radyo RC Model Uçak Parçaları Ayarlayın Ve

v57324

Yeni ürün

40.74TL

Etiketler: apc iphone, raket pano, kürek bıçaklar, Ucuz apc iphone, Yüksek Kalite kürek kurulu, Çin Tedarikçileri kürek bıçaklar.

2 adet Radyo RC Model Uçak Parçaları GERÇEK Set Verstion 1680 apc işlemden kürek Yeni Skywalker 1680mm Planör Yedek Uçak Pervanesi Newset

Eğer iki öğe veya mix sipariş üzeri sipariş ederseniz, DHL veya EMS nakliye maliyeti kaydedebilirsiniz.

Müşteri Memnuniyeti Lütfen eğer satın önce veya sonra herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa bizimle irtibata geçmekten çekinmeyin. % 100 memnuniyet kararlıyız. Çıkarlarınızı korumak İçin ödeme, ödeme geçici olarak yapılacak ve sipariş almak ve tatmin olana kadar bize yayımlanan olmayacak. 1 kargo). Ürün detay sayfasında kargo bedeli: Click “Nakliye ve ödeme” sekmesini ve teslimat detayları göreceksiniz. Gerekli bilgileri girerek nakliye maliyetini hesaplayabilirsiniz.

2). Transit süresi: EMS Servis Teslim Süresi ( İzleme Servisi: www.ems.com.cn/english.html ) 5-10 gün, DHL Hizmet Teslim Süresi ( İzleme Servisi: www.dhl.com ) 2-5 gün Tahmini, Çin Post Hava Posta ve Paket Servisi Teslim Süresi Tahmini ( İzleme Servisi: intmail 15-26 gün olduğu Tahmin edilmektedir.183.com.cn ), Hongkong Post Air Parcel Service Teslim Süresi ( İzleme Servisi: http://app3.hongkongpost.com/cgi/mt/enquiry.jsp ) 15-26 gün olduğu Tahmin edilmektedir.

3). Madde İşlem Süresi: belirli bir sipariş için işlem süresi, ürün tipi ve stok durumuna göre değişir. Çoğunlukla, işlem süresi 3 iş günüdür. İade alınan öğeleri alışverişi yapmak isterseniz, sipariş alınmasından itibaren 7 GÜN içinde bize başvurmanız gerekir. Ve ortaya çıkan ek nakliye ücreti ödemek ve iade öğeleri özgün durumunu tutulmalıdır. Görüşlerinizi bu Yana görüşleriniz bizim iş geliştirme çok önemli olduğundan, biz içtenlikle ürün ve hizmetimizden memnun kaldıysanız bizim için olumlu geribildirim terk etmeye davet ediyoruz. Sadece 1 dakika sürer. Teşekkür ederim!

  • Marka Adı: TAROT-RC
  • Uçağı Aksesuarları Türü: motor
  • Paket Boyutu: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
  • Paket Ağırlık: 0.2kg (0.44lb.)
  • Ünite Tipi: (2 adet/lot)lot

İlgili ürünler

Trending.