Cigarrat cerum atomizör e için 5 adet orijinal Edemezsiniz Cerum atomizör deposu yedek kafa Seramik donut/Kuvars çift bobin-

v58538

Yeni ürün

81.62TL

Etiketler: bobin değiştirme, Bobin Kafa, bobin tankı, Ucuz bobin değiştirme, Yüksek Kaliteli bobin kafa, Çin bobin tank Tedarikçileri.

5 adet Edemezsiniz Cerum atomizerr tankı yedek kafa Seramik donut/Kuvars çift bobin

Bu Edemezsiniz Cerum tank için yedek bobin kafa . seçenekleri iki tür

Ürün detayları:

Kuvars çift bobin:

Bunun yerine tradtional lif, fitil, saf deneyim sağlar, kristal temiz ve pürüzsüz bir Biçimlendir garanti eder.

Seramik çörek bobin

Daha fazla seçenek için isteğe bağlı yedek bir bobin. Seramik çörek bobinleri çabuk ısınır bu 0.8 ohm, temiz, lezzetli vurur ve büyük vaporr sağlar. Hava giriş seramik fincan tarafta yerleştirildi,önler bobin altından sızan mum.

Özellikler: Direnç: Seramik bobin: 0.5 ohm Ambalaj listesi: 3x Quartz çift bobin veya Seramik çörek bobin

Gönderi

1. Para onaylandıktan sonra genellikle 24 saat içinde sizin için sevkiyat düzenlemek istiyoruz. Tatil ya da pazar çünkü nakliye delate olabiliriz.

2. Tüm nakliye yöntemi takip ediliyordu.

3. Lütfen Detay Adı/Adres/ posta kodu/telefon numaranızı teklif emin olun, Uluslararası Gönderiler taşıyıcı için gereklidir.Parselin yanlış bilgiler nedeniyle iade olduğu zaman, sorumluluk almıyoruz. Yanlış bilgi nedeniyle tüm mal alıcı tarafından karşılanacaktır. Tam adınız olup olmadığını Rusya'dan özellikle arkadaş kontrol edin.

4. Bir hediye ve vergi önlemek için düşük bir değer olarak ilan edeceğiz. Ama bazen bazı ülkelerde, gümrük memuru sıkı olabilir. herhangi bir gümrük ücreti sorumlu değiliz, alıcı bu durumu anlamak gerekir.

5. Eğer daha hızlı nakliye yöntemi ihtiyacın olursa bize conatct çekinmeyin.

Döner

1. Elimizden geldiğince en iyi müşterilerimize hizmet etmek için elimizden geleni yapıyoruz. Tüm malları teslim etmeden önce kontrol edilir. Eğer satın memnun kalmazsanız, 7 GÜN içinde ürün alabilirsiniz ve satın aldıktan sonra 24 saat içinde bizimle irtibata geçiniz.

2. Ancak, alıcı emin döndürülen öğeler özgün koşulları içinde olduğundan emin olun gerekir. Eğer öğeleri iade edildiğinde hasar veya kayıp varsa, alıcı bu tür bir hasar veya kaybından sorumlu olacak ve alıcı tam bir geri ödeme vermeyecektir. Alıcı hasar veya kayıp maliyeti kurtarmak için lojistik şirketi ile bir dava dosyası için çalışmalısınız.

Geri bildirim

Memnuniyet ve olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir. Eğer ürün ve hizmetlerimizden memnun kaldıysanız lütfen olumlu geribildirim ve 5 yıldızlı bırakın. Eğer ürün veya hizmetler ile herhangi bir sorun varsa, negatif geribildirim önce bizimle temas kurmaktan çekinmeyin. Elimizden herhangi bir sorunları çözmek ve en iyi müşteri hizmetleri sunmak yapacağız.

  • Model Numarası: Seramik donut/Kuvars çift bobin
  • Öğe Türü: Araçları Seti
  • Uyumlu Model: Edemezsiniz Cerum atomizör
  • renk: Kuvars bobin Siyah, Kuvars bobin Beyaz, Seramik bobin Beyaz, Seramik bobin Siyah
  • Marka Adı: EDEMEZSİNİZ
  • Gelen: EDEMEZSİNİZ
  • Direnç: 0.8 ohm
  • Ünite Tipi: (5 adet/lot)lot
  • Paket Boyutu: 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)
  • Paket Ağırlık: 0.1kg (0.22lb.)

İlgili ürünler

Trending.