Yüksek Dereceli jimnastik tek parça kıyafet. Çocuk ve yetişkin için rekabet jimnastik takımı.Jimnastik. Kızlar,Çocuklar Bale Giyim

v58709

Yeni ürün

102.06TL 81.62TL

Etiketler: Jimnastik Kıyafeti, Bale Giyim, çocuk Bale, Ucuz jimnastik takımı, Kaliteli Bale giyim, Çin çocuk Bale Tedarikçiler.

​​

~~ Yeni Varış Bale Tutu Elbise ~~

Yeni Moda Profesyonel Bale Tutu Giyim

Bale/Jimnastik Pratik Tek Parça Kıyafet Giyim

Dansçı Eğitim Kostümleri için giyim.

Ürün Detayları:

Detaylı Tasarım: Lycra pamuk, Spandex.

Malzeme: %92 pamuk +%8 Lycra

Availalble boyutu: 100.110.120.130.140.150.

Availalble renk: Siyah, Gül kırmızı, Puple. Beyaza.

Ölçüm

Yaklaşık Boyutu manuel ölçüm ile 1-3 cm fark olabilir. Ve sadece referans için.

Teslim tarihi: Ürünler, ödeme doğrulama sonra 1-7 iş günü içinde sevk edilecektir. Ücretsiz kargo için, genellikle Çin post hava posta teslim düzenliyoruz. Ortalama teslimat süresi 15 ila 20 gündür. Ancak bazen daha özel sorunu ya da diğer sorunlar nedeniyle alır. Lütfen grafikleri aşağıda bakın lütfen. Herhangi bir gümrük vergisi veya ithalat vergisi sorumlu değildir. Eğer acil olarak bu sipariş gerekiyorsa, nakliye yolu DHL ya da başka bir İfade seçin lütfen. Teşekkürler !

Bırak Nakliye için: 2 Tüm ürünlerde% off , 50% off ( indirimli öğeleri eşit veya daha fazla) promosyon ürünler hariç. Döner 3-5 iş günü 15-20 iş günü içinde onarım hizmet/İade hizmeti yerine. Filigran olmadan fotoğraf çekebilirsiniz. Yeni ürünler tüm maddeler için ilk fark Bir yıl garanti geldi.

Bir damla-nakliye sipariş nasıl? Proaktif whithin12 saat ödedin sonra fiyat ve sevkiyat adresini ayarlamak için, aksi takdirde bize sorabilirsiniz, Damla nakliye emri olarak kabul etmeyeceğiz! Sipariş sayfasında mesaj "Drop shipping" bize Hatıra bırakın lütfen. Teşekkür ederim!

Ödeme Alipay, Escrow ve Kredi kartı ile ödeme kabul Ediyoruz. Büyük bir sipariş yapmak için , lütfen daha fazla indirim yapalım gibi ödeme bitirmeden önce bizimle irtibata geçin isterseniz. Lütfen 3 gün içinde ödeme tamamlamak, teşekkür ederim! İpucu: Hoş 12-24 saat ödemenizi doğrulamak gerekir, lütfen sabırlı olun.

Eğer yoksa para iadesi?t kalemi aldı ve bu durum 60 gün sürer, lütfen bizimle temas kurun. TAM bir GERİ ödeme için HİÇBİR BAHANE verilecektir. Eğer ürünleri 7 GÜN içinde parsel aldıktan sonra kalite sorunu varsa lütfen kanıt video veya fotoğraflar sağlamak, sorunları onayladıktan sonra tam iade veya değişim teklif edebiliriz. Ama geri gönderme kargo parasını ödemek için destek lütfen göndermeden yük taşıyacak ediyoruz. Fişi imzaladıktan sonra 7 GÜN içinde iade edin.iade paketi aldıktan sonra 3-7 iş günü içinde iade veya değiştirme yapacağız. Satıcılar için normal müşteriler için 1-8 ay garanti, 1 yıl garanti vermekteyiz. Ama her iki şekilde nakliye için ödemek için desteğinize ihtiyacımız var. Anlayabiliyorum umuyoruz!

Geribildirim lütfen eğer bizim öğeler memnun iseniz, bize 5 yıldızlı lütfen olumlu bir geribildirim bırakın Lütfen. Çok Teşekkürler ! Herhangi bir olumsuz yorum bırakarak ya da Hoş bir anlaşmazlık açmadan önce lütfen bizimle irtibata geçiniz. Bize herhangi bir sorunu çözmek için fırsat verin. Olabilir endişeleri anlıyoruz ve elimizden geleni karşılamak için çalışacağız.

Müşteriler tüm öğeleri olarak açıklamalarını belirtilen garanti A. Hizmet. Tam biz her satış %100 müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz. Para iadesi veya C. ürünlerimizin yerine direkt fabrikadan gönderilir yapacağız, hiçbir orta adam, hiçbir yüksek biçimlendirme var. Bu kaliteli ürün henüz çok rekabetçi fiyat sağlayabilir nedenidir. Eğer herhangi bir sorunuz varsa, önce bizimle irtibata geçiniz. Bizim en tatmin olana kadar size yardım etmeye çalışacağız. Aldığınız öğe arızalı, 7 GÜN içinde paketi aldığınız tarihten itibaren bizimle irtibata geçiniz Olursa deposu B. bizim içinde güzel bir alışveriş yaşayabilirsiniz umuyoruz. 1-3 gün içinde siparişiniz sonra gemi olacak doğrulandı

  • Dans Türü: Bale
  • Boyutu: 100-150cm
  • Kol : Kısa Kollu
  • Cinsiyet: Kızlar
  • renk: PEMBE, GÖKYÜZÜ BEYAZA, MOR. ROSE.SOLUK MOR
  • Malzeme: Likra,Pamuk
  • Paket Boyutu: 18cm x 18cm x 10cm (7.09in x 7.09in x 3.94in)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.25kg (0.55lb.)

İlgili ürünler

Trending.