CLANNAD Nagisa Furukawa dango ailesi yastık cosplay Bebek Çocuk Günü Hediyeleri Oyuncak Peluş

v59299

Yeni ürün

109.67TL

Etiketler: yaşlı bayanlar için hediyeler, erkek hediye oyuncak, Oyuncak Hikayesi hello kitty, Yaşlı bayanlar için ucuz hediyeler, Erkekler hediyeler için Kaliteli oyuncaklar, Çin Oyuncak Hikayesi hello kitty Tedarikçiler.

Sevgili Müvekkilim,

Bu dikkat lütfen:

Mağazamızdaki tüm şeyler, eğer boyutları ile gelirse, lütfen farklı Ölçümler çünkü 2 ila 5 cm fark olabilir izin. Anlayışınız için minnettarız. Lütfen bu farkı çünkü bize olumsuz geribildirim veya anlaşmazlık açık vermeyin.

Ve lütfen farklı bir fotoğraf çekme biçimi nedeniyle biraz renk farkı olacağını anlıyorum. Lütfen fark anlaşılabilir bize negatif geri bildirim verme.

En iyi bizim mağaza her ürün geliştirmeye çalışırdık. Ama eğer mal stok değiştirme çünkü stokta olan olursa, bu anlayışınızı takdir ediyoruz lütfen.

Ürün Hakkında

Tüm ürünlerimiz resimlerde görüldüğü gibi aynıdır. Işık çekim çünkü küçük bir fark olacağını (lütfen kabul edin.) Ne görmek ne elde olduğunu. Eğer çok fazla detay istersen, lütfen dikkatle mümkün olduğu kadar ayrıntılı fotoğrafları kontrol. En iyi bizim ürünümüz fotoğrafları etrafındaki tüm sunmak için çalışıyoruz.

Hakkında Nakliye Adres

Lütfen emin olun Va-srhp.org siparişler koydun Adres doğrudur. Va-srhp.org sol adresine öğeyi gemi oluruz. Eğer Adres değiştirmek istediğiniz olursa, Va-srhp.org sipariş not yazınız.

Hakkında Ödeme Yöntemleri

Alipay Emanet, Western Union(Banka Havalesi) T/T, Para Gram olarak kabul ediyoruz. Bu ödeme yöntemlerinden herhangi birini seçin ve size ödeme bilgileri göndermek için bize sorabilirsiniz.

Hakkında Paketi

Tüm ürünlerimiz sevkiyat öncesi ele alınacak ve nakliye hasarlı olurdu diye dolu olurdu.

Hakkında Nakliye yöntemi ve Nakliye Gün

Sipariş aldıktan sonra 3 gün içinde sevkiyat düzenlemek istiyoruz. Eğer ücretsiz olan Çin Post Hava Posta ile gemi bizi isterseniz, gelmesi uzun zaman alacak. Yaklaşık 15 ila 30 gün. (Dikkat: Türkiye ve Brezilya alıcılar neden Türkiye ve Brezilya varıyor beri bu yöntemi tercih etmeyiniz.) Eğer daha hızlı bir şekilde ürün almak istiyorsanız, DHL veya EMS seçebilirsiniz. Örnek olarak ABD al, EMS ve 3 ila 5 gün DHL tarafından gelmesi 5 ila 7 gün sürer. Eğer siparişinizi takip etmek isterseniz, Sipariş Ayrıntıları gidin veya E-mail kontrol edebilirsin. Parsel sevk edilecek bir zamanlar parsel gemi, nakliye şirketi kontrol eder. Parsel gelene kadar lütfen bekleyin. Eğer daha uzun süre beklemek gerekiyorsa, lütfen bize bildirin ve onay ve nakliye şirketi acele ediyoruz.

Hakkındaki Görüşleriniz

Geri bildirimler bizim için çok önemli. Bizden ürün aldıktan sonra, eğer mağazamızda (5 yıldız) olumlu geribildirim bırakırsanız çok memnun oluruz. Ama eğer ürün memnun değilseniz, bizimle ilki geribildirim ayrılmadan önce başvurabilirsiniz. Eğer bize sormadan negatif geribildirim bırakmayın eğer, biz çok seviniriz. Elimizden bir kez çözüm vermek için satın alma deneyimi beklendiği kadar iyi değil demiştin. İletişim çok önemli. Bizde daha fazla sipariş etmek istiyorsunuz bize bir kez yapılan olumlu geri bildirimler gösterebilirsin. Gelecek emirleri sizi ürünlerde indirim yaptık.

Hakkında Değişen Boyutları veya Renkleri veya Stilleri

Bir zamanlar bizden ürün alırsınız, bir deneyin lütfen. Ama lütfen emin olun Eğer boyutu çok büyük ya da çok küçük ise bizimle değiştirebilirsin çünkü bu ayakkabılar iyi koşullarda hazırlanmıştır. Ürünün hasarlı veya satmak için kullanıldığında sadece değişim yapıyoruz. Alışverişi yapmak istediğinizde bize haber verin. Çünkü eğer boyutu veya rengini veya stilini değiştirmek isterseniz, kargo ücretini geri eski bir gemi için ve bizim için yeni bir gemi için ödeme yapmanız gerekiyor. Ama lütfen boyutları veya renkleri veya stilleri hakkında emin misin emin alt geldiğimiz için hem sizin hem de bizim için satın almadan önce.

Eğer iade ürün sorunu olduğunda neden İse Ürün İade nakliye ücretleri ayı ederiz. Ama ürün kalitesi olarak kötü olduğunu bilmek bizim için bize fotoğraflar sunmak için sizin yardımınıza ihtiyacımız olacak. Eğer dönen sadece alıcı stiller ya da renkler veya kalitesi ile ilgili değil başka bir sebep ile memnun değilseniz, neden olur, alıcı nakliye maliyeti taşımalıdır.

Böylece sorun olmadan ürün elimize bu ürünleri göndermeden önce lütfen bize bildirin. Böylece nakliye sırasında hasar olmayacak bu ürün paketi kutusunu kullanın lütfen. Ve lütfen bir kez ürün geri aldığımız geri ödeme yapıyoruz farkında. Ve ürün satışı için kötü olduğu zaman iade edebiliriz.

Sizin memnuniyetiniz bizim önceliğimizdir. Size en iyi hizmeti ve en iyi ürünleri sunmaya çalışırdık.

  • yükseklik: Boyutlar, 38cm
  • Marka Adı: comealot
  • Özellikleri: Film & TV,Peluş & Dolması
  • Cinsiyet: Unisex
  • Uyarı: Çamaşır suyu değil
  • Yaş Aralığı: 1 Yıl
  • Boyutlar: Boyutlar ve 38cm
  • Malzeme: Peluş
  • Paket Ağırlık: 0.3kg (0.66lb.)
  • Paket Boyutu: 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.