Harley Davidson Road King İçin Wotefusi Ayrılabilir Batwing Kaporta 6x9 Beyaz Hoparlör Beyaz 94 96 95 [DD56]

v59745

Yeni ürün

1 823.59TL 1 659.46TL

Etiketler: batwing kaporta, harley için hoparlörler, harley davidson hoparlör, Ucuz batwing kaporta, Harley için yüksek Kaliteli hoparlörler, Çin harley davidson hoparlör Tedarikçiler.

Detayları: 1.Kaporta beyaz Astar gelmiş olacak. 2.Gerçek el fiberglas Kıyılmış Silah değil, Plastik daha hafif ve daha güçlü koydu. 3. 94 Harley Davidson Road King İçin uygun Sunmak

Bu madde sadece astar boya,boya yoktur.

2008 2014 Harley Davidson Road King İçin uygun değil. 1) Yol Kral İçin 6x9 Hoparlörler Kesip Kaporta paketi de Dahil olmak üzere. 2) Cam. 3) Montaj Dirsekleri. Uluslararası Alıcılar Not : Lütfen - İthalat masrafları, vergi ve harçlar madde fiyat veya nakliye ücretleri dahil değildir. Bu suçlamalar alıcının sorumluluğundadır. - Bu ek masraflar teklif/satın önce ne olacağını belirlemek için ülkenin gümrük ofisi ile kontrol edin. Nakliye sipariş verdiğinizde,kargo ücreti dahil sipariş için nakliye yöntemi ve ödeme seçiniz.Genellikle ödeme tamamlandıktan sonra 3 gün içinde öğeleri göndereceğiz. Eğer zamanında öğe almazsanız,lütfen hemen daha fazla yardım için bize ulaşın. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Elimizden geleni yapıyoruz verir gümrük bizim yapabileceğimiz en iyi hizmet vermek için.Eğer herhangi bir nedenle öğeleri aldıktan sonra 14 gün içinde iade ederseniz size iade edeceğiz. Ancak,alıcı emin döndürülen öğeler özgün koşulları içinde olduğundan emin olun gerekir. Eğer öğeleri hasar veya iade edildiğinde kaybolur,alıcı bu tür bir hasar veya kaybından sorumlu olacak ve alıcı tam bir geri ödeme vermeyecektir.Alıcı eğer hasar veya kayıp maliyeti kurtarmak için lojistik şirketi ile bir dava dosyası için çalışmalısınız. Alıcı iade nakliye ücretleri için sorumlu olacaktır. Geribildirim için ödeme aldıktan sonra olumlu geribildirim terk Ettik. Görüşleriniz bizim için çok önemli, olumlu geribildirim ve 5 Puanı GENEL olarak çok değerlidir.

  • Motoru Tutuyor Olun: Harley-Davidson
  • Model Adı: Harley-Davidson Road King
  • Öğe Türü: Kapakları & Süs Kalıpları
  • Malzeme Türü: Yüksek Kaliteli ABS Plastik
  • renk: Beyaz
  • Marka Adı: Wotefusi
  • Ünite Tipi: Set
  • Paket Boyutu: 103cm x 50cm x 35cm (40.55in x 19.69in x 13.78in)
  • Paket Ağırlık: 7.5kg (16.53lb.)

İlgili ürünler

Trending.