Resim seç: yuvarlak/oturma odası için çerçeveli tuval duvar sanatı üzerinde handpainted beyaz çiçekler modern bıçak yağlıboya set

v60013

Yeni ürün

556.93TL 345.27TL

Etiketler: resim tuval sanat, Sanat, resim aslan, Ucuz resim sanat tuval, Yüksek Kaliteli sanat, Çin aslan Tedarikçiler resim.

Değerli müşterimiz,

Dükkanıma Hoşgeldiniz ! Ürünlerimizi seçtiğiniz için çok mutlu ve deposuna.Mutlu alışveriş vakit geçirirsiniz umarım! Eğer herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bana bildirin. Hizmetiniz için yürekten istiyorum.Teşekkür ederim !

.Ürün Detayları....................................................................

Yuvarlak Resim seç:/tuval duvar sanatı üzerine çerçeveli oturma odası için 100% handpainted beyaz çiçek yağlıboya modern bıçak seti Ürün Açıklaması:.

Boyut seçin

(1inch=2.5 cm)

(Çapı =30 cm x seçmeli?) çap =12inch x güçlü,

(Çap =40 cm x seçmeli?) çap =16inch x güçlü,

(Çap =50 cm x seçmeli?) çap =x 20inch güçlü,

Eğer daha fazla boyutu daha fazla resim istiyorsanız ,pls bana ulaşın.Teşekkürler!

Çerçeveli/Gerilmiş

Gergin ve Asmak Duvar Sanat yağlı Boya için Hazır Çerçeveli. Ambalaj nakliye

Garanti

% 100 el yapımı profesyonel sanatçı tarafından tuval üzerine yüksek kaliteli akrilik resim çizdi

Not Her bir parçası özel olarak yapılmıştır. Gerçek resim ürün görüntüden biraz farklı olabilir.

Fabrikamız DaFen Köyü,Shenzhen city,GuangDong, Çin bulunmaktadır.Yağlı boya,üretmek ve tradining konusunda uzmanlaşmış bir firmayız.

Çok büyük Profesyonel sanatçılara sahibiz, bizim sanatçı tarafından oluşturulan sanat bu benzersiz ve zarif bir parça ile yaşam tarzınızı yeniden tanımlamak.

yüksek kaliteli resim sunmak ve en iyi satış sonrası hizmet hedefimizdir.

Müşteri de mevcut resmi boyutlarda ve müşteri s .Müşteri resimlerimiz için Th e fiyatlar resimlerin boyutları ve resimlerin karmaşıklığına bağlıdır. Bu yüzden resimleri sonra biz senin için Alıntı bize posta lütfen.Sanatçılar bizim gibi insanların ortadan kaldırılması veya eklenebilir gibi isteğiniz gibi resimleri değiştirebilirsiniz. Giyim, saç ve göz rengi ve arka plan değiştirilebilir. Bir resim yapmak için iki fotoğraf birleştirebilirsiniz bile. Lütfen sipariş üzerinde değişiklik istekleri koymak.

S: ben satın almadım yapmam gerekir?

Bir: Eğer satın almadıysanız, lütfen sabırlı olun. Purc hase önümüzdeki birkaç gün içinde eline ulaşması. Bu arada, yanında nakliye şirketi başvurun veya yardım için bizimle irtibata geçin, size yardım etmeye çalışacağız. Eğer satın kaybedildi, sana yeni bir tane göndereceğiz.

S: aldım resimleri gibi değilse ne yapmalıyım?

Bir: Platform Web Posta aracılığıyla veya E-posta bize çekinmeyin Lütfen, herhangi bir sorun çözeceğiz .Diğerleri exchange size yardımcı olmak için mutluyuz , ama alıcılar tüm nakliye ücretleri sorumludur.

S: fiyatlarınız Neden bu kadar düşük?

Bir: yetenekli ve usta sanatçıların çoğu var, onları doğrudan yüksek kalite yağlıboya binlerce satın alıyoruz. Düşük bir fiyat yerine, müşterilerimize tasarruf devri biz karımızı artırmak ve Resimleri satın almak için eşsiz bir yeteneği var. Bizden satın toptan fiyata yağlı boya tablolar satın almak için fırsat verir.

S: acilen ihtiyacım var Gibi, bir gecede nakliye yolu var mı?

Bir: Genellikle ödeme, eğer acilen ihtiyacınız varsa bize söyleyebilirsin temizlendikten sonra 2-7 Gün içinde baskılar gönderelim, o zaman senin için bir gecede bir nakliye yolu seçmek için çalışacağız. Ancak bu maddenin uluslararası nakliye kontrolü zor olduğundan, zamanında ve eksiksiz gelmesi, emin değiliz.

S: daha düşük bir değer beyan Edebilir misiniz?

Bir: Evet, genellikle (1-3 adet) küçük paketler için-$30 $10 ilan edeceğiz. Eğer özel istek lütfen bizimle irtibata geçiniz.

S: indirim alabilirim?

Bir: Genellikle her birkaç ay indirim var, sepetin içine istediğiniz ürünleri koymak ve dilek listesi Ekle, sistem için indirim hakkında sizi bilgilendirmek için bekleyin.

Q: toptan fiyat sunuyor Musunuz?

Bir: Evet, eğer birlikte birçok parça sipariş etmek isterseniz, bizimle irtibata geçebilirsiniz ve ne kadar indirim yapabiliriz nasıl kontrol edeceğiz.

bir. Amacımız, bizimle mutlu bir alıcı ve keyifli alışveriş emin olmaktır.

b. 100% müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz mükemmellik 5 yıldızlı hizmet yüksek standartları korumak ve!

  • Teknikleri: El Boyalı
  • Çerçeve modu: Çerçevesiz
  • Çerçeve: Evet
  • Kaligrafi ve resim türü: Tuval Boyama
  • Destek Üssü: Tuval
  • Model Numarası: HY141218
  • Şekil: Düzensiz
  • Marka Adı: Mintura
  • Orijinal: No
  • Orta: Akrilik
  • Stil: Modern
  • Yazın: Yağlı Boya Tablolar
  • Form: Üç-resim Kombinasyonu
  • Konular: Çiçek
  • Boyutu (İnç): Çapı 30cm x güçlü, Çapı 40cm x güçlü, Çapı 50cm x seçmeli?
  • Malzeme: Tuval
  • Paket Boyutu: 60cm x 10cm x 10cm (23.62in x 3.94in x 3.94in)
  • Ünite Tipi: Combo
  • Paket Ağırlık: 0.3kg (0.66lb.)

İlgili ürünler

Trending.