DSLR fotoğraf Makinesi İçin 1 Fotoğraf Reflektör Disk 24" 60cm 5 Studio Katlanabilir Yuvarlak, Fotoğrafı Reflectores Yemek Fotoğraf Aksesuar

v60025

Yeni ürün

91.84TL 87.24TL

Etiketler: Reflektör Çanak, fotoğrafçılık aksesuarları, fotoğrafı reflektör, Ucuz yansıtıcı çanak, Yüksek Kaliteli fotoğraf aksesuarları, Çin, fotoğrafı reflektör Tedarikçiler.

DSLR Kamera Stüdyo Katlanabilir Yuvarlak, Fotoğrafı İçin 24" 60cm 1 5 Fotoğraf Reflektör Disk kameraman ve fotoğrafçılık seven başka insanlar için mükemmel bir fotoğraf üretmek için mükemmel bir yardımcı olduğunu Çanağı Fotoğraf Aksesuar Reflectores. Yüksek kalite Kore kumaştan yapılmış. Dayanıklı ve esnek çelik yay çerçeve yayılan ve kapanış kolay sigortalanır. Beş renk toplam Altın, Gümüş, Beyaz, Siyah ve Şeffaf olmak üzere. Saniyede açmak çok kolay. Kit uygun depolama ve seyahat için bir taşıma çantası içerir. Bu reflektör herhangi bir standart reflektör sahipleri uyuyor. 1 Yuvarlak Reflektör 1x Fermuarlı yuvarlak taşıma çantası 22" (60cm) Yüzey Rengi: Altın, Gümüş, Beyaz, Siyah ve Saydam Paket Listesi: 1x 5 özellikler: Şekli: Yuvarlak Reflektör Boyutu: - -

Renk

Fonksiyon

Örnek

Altın tarafında

·Yumuşak ve sıcak sesi olun.

Arka plandan ön plana exposal azalma ·

Arka zaman daha doğal bir etki yaratmak·.

Gün batımı için, portreler ve istenilen yumuşak ve sıcak arka plan altında fotoğraf.

Gümüş yan

·Soğuk sesi ve daha parlak bir etki yaratıyor.

·Keskin bir kontrast ışık sağlayın.

İnce yüzey dokusunu vurgulamak ve renk doygunluğu artırın.

·Bulutlu gökyüzü altında, daha iyi beyaz tarafı.

Hala yaşam için, video, ürün çekimleri ve B&W fotoğraf.

İpuçları: ışık baş Geldiğinde, yüzüne yansıyan ışığı yakalamak ve mükemmel etkiyi elde edebilirsiniz yüzün altında Gümüş yan koyabilirsiniz.

Beyaz yan

·Çok yumuşak ve doğal bir etki yapmak.

·Gölge düşürmek için ışık sağlar.

Portreler için pencere aydınlatma iç ve dış mekan ve benzeri gölge düşürmek için iyi.

Siyah yan

İstenmeyen ışığı emer·.

Keskin güneş ışığı açık havada, mükemmel seviyedeki altında kafa ışığı azaltmak için.

İpuçları: kafasına Siyah tarafa Koy, gözlerini daha normal ve yumuşak keskin güneş altında yapabilirsiniz.

Şeffaf yan

·Pozisyon fotoğrafı İle "Ateş".

·Işığı daha yumuşak hale getirmek için ışık ve gölge kontrastı azaltmak keskin ışık izi.

Açık portreler için mükemmel veya zaman yumuşak ışık

Bizim mağaza hoş geldiniz ve seçmek için fotoğraf ekipmanları var,spot ışık,flash ışık vardır,ışık ve diğer aksesuarlar AÇTI. Biz fabrika ve OEM biz de toptan desteğini ve 10'dan fazla parça satın almak isterseniz ,lütfen mesaj bırakın ve size sürpriz bir fiyat verecektir. Bu arada,marka Dison ve Yidoblo kendi markamız var .Bu yüzden kalitesi endişe,eğer Dison Yidoblo serisi ürünler hakkında herhangi bir sorunuz varsa,pls bize mesaj bırakın ve size bütün gün hizmet edeceğiz yok. Teşekkürler,iyi alışverişler umarım.

Biz fabrika,böylece imalathanede ediyoruz.Ve video 10 yılda ekipmanları üretiyoruz,pls herhangi bir endişe olmadan sipariş edin. Kendi markası Dison biz,dış ticarette 7 yıl zaten adıyoruz.Ve video kamera ekipmanları bizim gibi ürünlerimizi satın alan tüm müşteriler. Spot ışık,Flaş ve ışık ücretsiz bir yıl onarılması kalacağını garanti ediyoruz. Ürünleri,bizimle pls hakkında başka sorularınız varsa.

Alipay, Batı Birliği, TT kabul ediyoruz. Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci EMANET yoluyla kabul edilir. Ödeme emri 3 gün içinde yapılmalıdır. Eğer açık artırma kapattıktan sonra hemen ödeme yapamıyorsanız, birkaç dakika sonra yeniden deneyin Ödemeler 3 gün içinde tamamlanmalıdır lütfen bekleyiniz.

DÜNYA ÇAPINDA NAKLİYE. (Hariç bazı ülkelerde ve APO/FPO) Siparişler ödeme doğrulama sonra zamanında işlenmiş. Sadece teyit sipariş adresleri gemi. Sipariş adresinizi Nakliye EŞLEŞMESİ GEREKİR SERVİS TRANSİT ZAMAN taşıyıcı tarafından sağlanan adres ve hafta sonları ve tatiller hariç. Transit süreleri değişebilir, özellikle tatil sezonunda olabilir. Eğer 50 gün içinde ödeme sevkiyat almadıysanız, lütfen bize ulaşın. Sevkiyat takip ve sizin için en kısa sürede bir cevap alacağız. Amacımız Müşteri Memnuniyeti. Durum ve zaman farkları hisse senedi nedeniyle, hızlı teslimat için ilk mevcut depo bizim öğeyi gemi seçecektir.

Alındığı tarihten itibaren iade etme bize ve 30 günlük iletişim için 7 gününüz var. Eğer bu öğe sahip 7 günden fazla ise, kullanıldığı kabul edilir ve SİZE İADE VEYA DEĞİŞTİRME SORUNU OLMAZ. İstisnası yoktur! Nakliye maliyeti yarısında hem satıcı ve alıcı tarafından ayı. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALIDIR ve nakliye takip numarası, Alıcı ve Satıcının hoş gelen işlem iptal SONRA TAM KAZANAN TEKLİF TUTARINI iade dahil tüm bileşenleri ve aksesuarları ile özgün durumu ve ambalajında öğe aldıktan sonra, Biz geri dönüşü için belirli bir nedenle bize vermeniz GEREKİR. YA da, bir yedek seçebilirsiniz. Eğer ürün(ler) (olan) olarak reklamı varsa tüm nakliye masraflarını karşılayacak olacağız.

100% müşteri memnuniyeti için mükemmelliği ve çaba yüksek standartları korumak. Geri bildirim çok tatmin edici endişelerinizi biz nötr veya negatif geribildirim bize vermek ÖNCE hemen bizimle temasa sizden isteğimiz çok önemlidir. Eğer onlar hakkında bilmiyorsanız, biz sorunları çözmek mümkün değildir.

  • renk: Altın, Gümüş, Beyaz, Siyah ve Saydam
  • Yazın: 1 reflektör 5
  • Boyutu: 24" 60cm
  • Model Numarası: 1 5
  • Paket: Evet
  • Kamera: DSLR fotoğraf Makinesi
  • Kullanımı: reflektör fotoğraf
  • Stil: Taşınabilir Reflektör Disk
  • Kolaylık: Fotoğrafçılık Katlanabilir Reflektör
  • Adı : fotoğraf reflektör
  • Marka Adı: TEZGAH
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)
  • Paket Ağırlık: 0.25kg (0.55lb.)

İlgili ürünler

Trending.