21 6*Duş kapı ve pencere rulo*7 mm groove V naylon pom rulman Rulman NAYLON kasnak rulman

v60242

Yeni ürün

82.30TL

Etiketler: yivli duş kapı silindirleri, duş kapı silindirleri, Duş Rulo, Ucuz yivli duş kapı silindirleri, Yüksek Kaliteli duş kapı silindirleri, Çin duş rulo Tedarikçileri.

Dış çap:21 mm

İç çap:6 mm.

Kalınlık :7 mm

5 mm*yatak boyutu:696ZZ(6*15 )

Malzeme:Karbon çelik /pom

Oluk genişliği =3 mm, oluk derinliği =1.5 mm

Ödeme Daha fazla Ödeme Yöntemi Soru, Lütfen aşağıdaki bağlantıyı kontrol edin: help.Va-srhp.org/categories_Payment.html

Açısından Lojistik

DHL/EMS/Çin Sonrası Hava Posta/ HongKong Sonrası Hava Posta/ Singapur Post/ epacket bu test, lojistik kabul ediyoruz.

Hizmet Şartları

Gönderi: bir öğe intersted olduğunuzda, nakliye ücreti de dahil olmak üzere öğe için nakliye yöntemi ve ödeme seçiniz. Ödeme tamamlandıktan sonra 7 gün içerisinde paketi göndereceğiz. Hızlı ürün yapılır nasıl etkileyebilecek ülkeler, gümrük farklılıklar nedeniyle tüm uluslararası gönderiler teslim süresi garanti etmiyoruz. Alıcılar tüm ek gümrük ücretleri, komisyonculuk ücreti, görevleri, ülke içine ithalat için vergi sorumlu olduğunu unutmayın. Bu ek ücretler belki de teslimat sırasında toplanan. Eğer gönderiler reddetti nakliye ücretleri iade edilmeyecektir. Nakliye maliyeti herhangi bir ithalat vergileri içermez ve alıcılar gümrük vergilerinden sorumludur.

Müşterilerimize yapabileceğimizin en iyisini sunmak için elimizden geleni yapıyoruz verir. Eğer herhangi bir nedenle öğeleri aldıktan sonra 15 gün içinde iade ederseniz size iade edeceğiz. Ancak, alıcı emin döndürülen öğeler özgün koşulları içinde olduğundan emin olun gerekir. Eğer öğeleri hasarlı veya iade edildiğinde kaybetmek, alıcı bu tür bir hasar veya kaybından sorumlu olacak ve alıcı tam bir geri ödeme vermeyecektir. Alıcı hasar veya kayıp maliyeti kurtarmak için lojistik şirketi ile bir dava dosyası için çalışmalısınız. Alıcı iade nakliye ücretleri için sorumlu olacak

Ürünlerin Çoğu el yapımı, tamamlanmış öğeleri belki de belirtilen Ölçümler yaklaşık 1-3cm göre değişir boyutu veya Uyum Sorunları. Ürün hala mükemmel size uygun olacaktır emin olmak için, terziler bizim küçük boyut değişikliği kolayca yapılmasına izin vermek dikişleri ek kumaş ile tüm takım oluşturduk. Eğer ürünler için uygun değildir ve sorularınız bulursanız, doğrudan bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Belki monitör, aydınlatma, arka plan vb renk yansıması olarak başka nedenlerle renk renk Uyumsuzluğu: Farklılıklar. Ancak, alınan maddenin yanlış renk olduğunu düşünüyorsanız, lütfen bir geri dönüş veya para iadesi mümkün olup olmadığını görmek için bize ulaşın.

  • Satır sayısı : Tek Satır
  • Mühürler Türü: ZZ
  • Dış çapı: 21 mm
  • Yazın: Top
  • DELİK BOYUTU: 6 mm
  • Yapı: Derin Groove
  • DİY Malzemeleri: Metal
  • Model Numarası: U0621-7B
  • Ünite Tipi: (10 adet/lot)lot
  • Paket Ağırlık: 0.5kg (1.10lb.)
  • Paket Boyutu: 10cm x 20cm x 20cm (3.94in x 7.87in x 7.87in)

İlgili ürünler

Trending.