Ücretsiz Kargo/Evrensel Rüzgar Hava Basıncı Anahtarı Aksesuarları şofben Parçası Duvar İçin 1-hung Kazan KFY-

v6030

Yeni ürün

71.95TL

Etiketler: aksesuarlar aksesuarlar, Aksesuarlar, aksesuar anahtarı, Ucuz aksesuarlar, Yüksek Kaliteli aksesuarlar, Çin aksesuar Tedarikçileri geçin.

Mağazamıza Hoşgeldiniz

1: genellikle 2 iş günü içinde ödeme göndermiş Tüm siparişler temizlenmiş almak.

2. Sadece ödeme yapmadan Önce hoş sağladığı teyit adrese gönderiyoruz, adresinizi hoş emin olun lütfen gemi etmemizi istersiniz adresi ile aynı

3: Öğeleri Çin Çin Post Air Mail ya da HongKong Post Air Mail ile parsel göndereceğiz sevk edilir, En counry 10-25 iş günü içinde parsel De, Çin açık veya Çin EMS tarafından mal gönderebiliriz geldi , en counry 7-13 iş günü içinde parsel gelmiş olacak.nakliye maliyeti bize ulaşın. Teslim süresi, hedef ve diğer faktörlere bağlıdır, 30 iş günü kadar sürer olabilir. Öğe geldi değilse, bir ay içinde lütfen bizimle irtibata geçiniz.

4: Eğer herhangi bir sorunuz Varsa, Müşteri Hizmetleri personelimizin herhangi bir sorunuz lütfen teklif Sayesinde daha önce bize Varsa tüm sorulara cevap vermeye çalışıyoruz e-posta ve mümkün olduğunca çabuk sorunları çözmek geldiniz!

Garanti

1.- Eğer madde aldıktan sonra kusurlu ise, (Alıcı re altındaki tüm orijinal ve hasarsız iade edilmelidir-satılabilir durumunu) yeni bir değişim için alındığı tarihten itibaren 7gün içinde olmalıdır.

2.- Satın alma bir yıl içinde ilk 1 ay boyunca servisi tamir, (bize konumuna gelen) bir şekilde nakliye bedeli ödeyeceğiz ücretsiz temin ediyoruz. Satın alma 1 ay sonra, alıcı nakliye maliyeti iki yolu ödemeniz gerekiyor.

3.- Bizim garanti BM altında fiziksel olarak zarar görmüş ya da yanlış kullanımı veya parçaları yanlış yükleme sonucu normal çalışma koşulları tüm ürünler için geçerli değildir.

  • Uygulama: Diğer
  • Yazın: Klima Parçaları
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 10cm x 10cm x 8cm (3.94in x 3.94in x 3.15in)
  • Paket Ağırlık: 0.4kg (0.88lb.)

İlgili ürünler

Trending.