V33D İki Tel Elde "Kabuk DC 4.5-220-Kırmızı Ekran Dijital Voltmetre 36V 48V Elektrikli Araba

v60505

Yeni ürün

41.77TL

Etiketler: Dijital Voltmetre, ekran dijital, voltmetre dijital araba, Ucuz dijital voltmetre, Yüksek Kaliteli ekran dijital, Çin voltmetre dijital araç Tedarikçileri.

Özelliği: 1.Bu ürün, üç 61 inç dijital ekran kullanır,hiçbir kapalı ABS plastik kabuk. 2.Bu ürün dc voltaj ölçümleri için tasarlanmış, 12 V, 24 V, 36V, 48V, 60V, 72V, 84V pil araba, motosiklet, elektrikli arabalar, doğru-deşarj pil üzerinde hasar emri için kalan gücünü belirlemek için akü voltajını görüntülemek için . (Not: ekranda bir gerilim, kalan pil gücü kendilerini akü şarj için voltaj değerlerine göre yargılamak gerek yok, o analog telefonlar daha kalan pil gücünü göstermek için daha fazla pratik. 3.Voltmetre kablolama basit, sadece iki satır almak gerekir, iç ters bir koruma, ters 4 yanmaz.En iyi doğruluk için, bu voltmetre otomatik olarak ölçülen voltaj Notu ondalık noktası konumu 84V pil daha yüksek oranlı voltaj kullanmayın, farklı hareket edecek. Voltaj tablonun sınırına yakın üretmek, masaya geri kalanı bırakarak, çünkü pil tamamen yüksek gerilim darbe şarj edildiğinde çok küçük, şarj ve elektrik işi. Aralığı:onların kendi aralarındaki Ölçüm teknik Parametreleri:.Onların kendi aralarındaki 5-220-Minimum giriş:.(Bu gerilim altında) 5 V yanlış %1 (+/- 1 word) Görüntüleme yöntemi:Üç elde "dijital tüp Ekran LED Renkleri:Kırmızı, Yeşil, Mavi İsteğe bağlı Yenileme hızı:200mS / kat Güç kaynağı Hakkında:Hiçbir güç kaynağı Akım tüketimi:4.5 VA Az, 5 giriş:DC120V (gerilim yanık riski daha yüksek) İzin verilen hata:-15mA genel Çalışma sıcaklığı:-10 ~ 65 Boyutlar:34x23x17mm Delik Boyutu:31x19mm Kurşun Şartname Maksimum ekran veya gösterme olacak:Paket Listesi: 4.5 1.1 x-220-Kırmızı Ekran Dijital Voltmetre paketleme dahil 24AWG 19cm net ağırlık:9.2 g Brüt ağırlık:9g ()

(ESCROW) kabul alipay, Kredi Kartı, Western Union, TT vb destekler. Diğer ödeme yöntemi yapın lütfen bizimle irtibata geçiniz. Tüm öğeleri takip numarası ile sevk edecek. Teslim süresi taşıyıcı bağlıdır. Herhangi bir soru bize lütfen, iletişim sorunu çözmek için en iyi yoldur. 3 ay garantili değişimi.İade eğer stokta mevcut değilse sunulacak. Sigara için 1 Yıl Garanti-kasıtlı kusurlu öğelere zarar. Eğer değişim veya garanti istemek kusur ve sipariş numaranızı ne olduğunu söyleyin. Sizin olumlu geribildirim ve 5 yıldız için teşekkür ederiz. Hayır GENEL olarak sol bizim için 1-4 yıldız daha iyidir. Negatif/Nötr geribildirim veya açık anlaşmazlık çıkmadan önce bize lütfen. En kısa sürede cevap vereceğiz. Teşekkürler.

  • Ölçüm Aralığı : Onların kendi aralarındaki.5-220
  • Ekran Tipi: Sadece Dijital
  • Doğruluk Sınıfı: Açıklama
  • Model Numarası: Açıklama
  • Boyutlar: Açıklama
  • Çalışma sıcaklığı: Açıklama
  • Güç Kaynağı: DC
  • DİY Malzemeleri: Elektrik
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.05kg (0.11lb.)
  • Paket Boyutu: 12cm x 10cm x 9cm (4.72in x 3.94in x 3.54in)

İlgili ürünler

Trending.