DİYKİT Park Yardımı Sistemi için 5 İnç dikiz Monitör Araba Monitör Geri + Arka Ön Yan Görünüm Cam Kablolu

v60920

Yeni ürün

321.40TL 263.58TL

Etiketler: araba arka cam, arka cam, geri cam, Ucuz araba arka cam, Yüksek Kalite arka cam, Çin cam Tedarikçiler yedeklemek.

5 İnç Araba Ters Kamera Arka Araç Monitör Otopark Sistemi LCD Ekran Seti

Araban sistemi su Geçirmez tersine çevirmek için en iyi çözüm dikiz araba Kamera 5 metre video kablosu Yüksek kalite LCD renkli monitör HD

2 kanal video girişi

Kolay kurulum

5 inç Katlanabilir TFT Kamera DVD VCR için dikiz Araba Monitör LCD

Bir kez araba bu kompakt ve şık video ters sistemi donatılmıştır, arabanın arkasında dünya artık seni rahatsız etmeyecektir. Dahası, DVD vb 2 video girişi sayesinde gelen video keyfini çıkarın.

Yaklaşık 2 Video Girişi:

İki giriş diğer video ekipmanları giriş için kamera ve sarı bir DVD video girişi olarak geri döndürmek için her iki video girişi, beyaz olanı var.

Birimi olarak bir seferde sadece tek bir video girişi görüntüleyebilirsiniz. Ters kamera aracınızın Ters ışık güç kablosu bağlı olduğundan, arabayı geriye doğru, ters kamera açık olacak ve monitör sinyal ters kamera geliyor olan beyaz video giriş görüntüler.

Araç geri bitti, geri kamera kapalıyken, monitör tekrar sarı video giriş görüntüler.

Kameralar ile kolay bağlantı için lüks bir görünüm için parlak kasa tasarımı kullanılmayan; çok yönlü görünümü için 2 kameraya kadar Bağlayın; Otomatik 2 video girişi, destek Video2 tersine öncelik arasında geçiş yaparken; kolay kullanım için katlanabilir fonksiyonu ile Bir düğme, daha iyi koruma ile 5" monitör, kompakt boyutu; öğesi daha iyi koruma için havalandırma kanalları ve çift taraflı paster tasarımı; 5m uzatma video kablosu; herhangi bir KAMERA/araba ile Uyumluluk ters kamera, araba DVD oynatıcı

Kamera:

Bu arka / ön / yan görünüm su Geçirmez/Renk kamera-araba DVD player veya dikiz aynasına bağlı olabilir.

Bu madde ile, kolayca araba park, hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.Yeni başlayanlar ya da profesyonel sürücüler için daha güvenli olacak.Kaza ne zaman meydana geleceğini asla bilemezsin.Sadece kötü hazırlayabilirsiniz.

HD sensör ile yüksek çözünürlüklü, kalite garantisi

Geniş görüş açısı ile çözünürlük 420TV satırı

Düşük aydınlatma sensör, IR gece görüş fonksiyonu olmasa bile tatmin edici bir gece görüşü sağlar.

Kolayca araba arka kaput veya başka uygun bir yer kolu üzerine monte edilebilir.

ÜCRETSİZ 6M Genişletilmiş Video Kablosu.

"R" girin. Araba Aynası Monitör otomatik olarak dikiz görüntü

"N" veya "D" girin. Araç Monitör görüntü veya ekran AUX Video görüntü yok.

Bu madde ile, kolayca araba park, hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.Yeni başlayanlar ya da profesyonel sürücüler için daha güvenli olacak.Kaza ne zaman meydana geleceğini asla bilemezsin.Sadece kötü hazırlayabilirsiniz.

Özellikler:

Monitör:

234 * 480 Piksel 1 350 9 Güç: 3W Güç Kaynağı: DC Video: 2AV girişi otomatik geçiş ters Sistemi: PAL / NTSC otomatik geçiş Kontrast:: 16 monitör: Dijital TFT LCD Ekran Boyutu: 7 inç Görüntü Formatı:::

Kamera:

NTSC / PAL 0.01 Lux Serbest görüş açısı: vardır su Geçirmez: IP 67 Darbeye dayanıklı: 10 G Video çıkışı: 1.0 Vp-p75 Güç kaynağı: DC 12 V kamera 420TV Hatları Kullanılabilir aydınlatma kamera görüntü tipi: Yüksek performans renk görüntü Yatay çözünürlük:::

Varsayılan olarak dikiz ayna resim göndermek, lütfen bu ürünü satın bize bir mesaj bırakın ya da bize ulaşın olmayan ayna görüntüsü gerekiyorsa yapacağız NOT:.

Paket listesi:

120 Derece Profesyonel su Geçirmez Renkli Kamera.

Aşağı Yukarı Ve Döndürme Lens

Her durum için evrensel yükleme, uygun

Ayrıca düşük ışık koşulu ile gece görüntü iyi

Özellikler:

Yüksek çözünürlüklü sensör 120 derece çapraz görüş açısı sensörü. Çok yönlü uyumluluk monitör her türlü bağlanabilir. Emniyet ve güvenlik için uygundur. Vehcles her türü için hava geçirmez ve Appliacable. Kolay kurulum ve çeşitli şekillerde monte edilebilir

  • Tel veya Kablosuz: Tel
  • Marka Adı: DİYKİT
  • Kılavuz Çizgi: Evet
  • Alarm Tipi: Araç Yedekleme Kamera
  • Shell Malzeme: alüminyum alaşımlı
  • Video Kablosu uzunluğu : 6M
  • Lens Malzeme: Plastik
  • sistem: PAL / NTSC
  • Video: İki yönlü video girişi
  • Malzeme Türü: Paslanmaz Çelik
  • Paket Boyutu: 25cm x 15cm x 10cm (9.84in x 5.91in x 3.94in)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.7kg (1.54lb.)

İlgili ürünler

Trending.