A/C Basınç ( 5 Pin ) Fiat Palio Siena Yangın için Soğutucu Sensör Anahtarı

v61212

Yeni ürün

87.17TL

Etiketler: sensör, Sensör Anahtarı, sensörü fiat, Ucuz sensör, Yüksek Kaliteli sensör anahtarı, Çin sensörü fiat Tedarikçiler.

Soğutucu Soğutucu Baskı açıklama: iş Parçacığı Boyutu: 7"-20 Kadın Yüksek Basınç: Orta Basınç Kapalı 28 Bar: Orta Basınç 20 Bar: Düşük Basınç 15 Bar: 3 Bar Basınç anahtarları adet ünite, kompresör ve herkes biriminde çalışan korumak için yüklü güvenlik Anahtarları. Basınç anahtarı Seyahat noktaları birim birim birim soğutucu türü ile değişir. Genellikle, basınç anahtarları, BASINÇ anahtarları, YÜKSEK ve ALÇAK BASINÇ anahtarları vardır. Emniyeti açma birden çok nedeni olduğunu hatırlamak önemlidir. Sistemin soğutucu tarafı tam bir tanı güvenlik açma nedenini belirlemek için gereklidir. Baskılar tanı bir parçasıdır ama süper ısı, aşırı çok, ve elektrik teşhis ile birlikte kompresör çizmek amp. Yüksek Basınç Anahtarı basınç noktası aştığında, A/C kompresör devre dışı bırakarak aşırı basınç nedeniyle sisteme zarar Önler. Basınç sıfırlama noktasının altına düştüğünde kompresör devam etmesini sağlar. Alıcı kurutma makinesi yakın ya da monte edilmiş. Ayar noktası basıncı ulaştı, doğrudan ya da Motor Kontrol Modülü tarafından sinyal olduğunda Fan Tetikleyici düşük sistem basıncı motor soğutma fanı Açar Anahtarı. Kompresör yüksek basınç tarafına monte. Düşük Basınç Anahtarı düşük basınç veya basınç sıfırlama noktasının altına düştüğünde, A/C kompresör devre dışı bırakarak düşük soğutucu farkı nedeniyle sistemin zarar görmesini Önler. Basınç ayar noktası üzerine çıktığı zaman kompresör devam etmesini sağlar. Kompresör düşük basınç tarafına monte. Hangi devreye geçiş Noktasında Yükselen basıncı ayarlayın. İnç kare başına PSİ (pound) olarak. Hangi anahtarı normal durumuna geri döner. bu Noktada Düşen basıncı sıfırlayın. İnç kare başına PSİ (pound) Unutma, sistem tam bir tanı her zaman herhangi bir parçasını değiştirmeden önce yapılmalıdır. Bir kısmı değiştirilmesi ve hala birim arızası olmasından daha kötü bir şey yoktur. Umarım bu yardımcı olur!

Nakliye:

Seni en iyi nakliye hizmetini en güvenilir, ekonomik şekilde sağlamak için çalışıyoruz.Ama bazen uluslararası teslimat çok kurye şirketi ve yerel gümrük/görevleri bağlıdır .Eğer zamanında öğe almazsanız, lütfen hemen daha fazla yardım için bize ulaşın.Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Tüm öğeleri 24-48 iş saati içinde ödeme aldıktan sonra ( Cumartesi ve pazar hariç) sevk edilecektir.

UPS kargo genellikle 3-5 iş günü sürer

DHL kargo genellikle 4-7 gün sürer

EMS kargo genellikle 5-15 iş günü sürmektedir

Ödeme:

Vb VİSA , Kredi Kartı , Mastercard , WebMoney , Boleto , Qıwı cüzdan ...kabul ediyoruz .

Geribildirim:

Desteğiniz için teşekkür ederim. Lütfen siparişiniz için 5 yıldızlı geribildirim için 1 dakika sürer. Herhangi bir memnuniyetsizlik 1-3 yıldız geribildirim ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz.

Dönüş:

İade 7 GÜN içinde alıcının madde aldıktan sonra kabul edilir.

Bu ürünü aldıktan sonra kusurlu ise, bir müşteri yeni bir değişimi alındığı tarihten itibaren 7 gün vardır.

Eğer satın alma ile tamamen memnun değilseniz, bize sor değişimi için geri dönebilir ya da ödemenizi iade edeceğiz

Kullanılmayan/açılmamış mal tam olarak aktarılacaktır.

Tüm satın alma satın alma 14 gün içinde iade edilmesi gerektiğini unutmayın. Geri dönüşü veya döviz satın alma tarihinden itibaren 14 gün sonra kabul edilecektir.

Nasıl verdiğini adınız, adresiniz, öğe, gündüz telefon, ve eğer iade veya değişim isteyen varsa yer alıyor.

İade madde aldıktan sonra, ( nakliye ve fro ücreti hariç) maddenin fiyata müşteriye iade edeceğiz.

  • Harici Test Sertifikasyon: CCC
  • İş Parçacığı Boyutu: 7 / 16"-20 Kadın
  • Düşük Basınç: Kapalı 2.45 Bar
  • (1)Orta Basınç: 20 Bar
  • (2)Orta Basınçlı: 15 Bar
  • Yüksek Basınç: 28 Bar Kapalı
  • Öğe Türü: Basınç Anahtarı
  • Marka Adı: Gcfix
  • Yıl: İki bin on yedi
  • Model Adı: 46476438 60625482 544274000 283008
  • Paket Boyutu: 7cm x 5cm x 4cm (2.76in x 1.97in x 1.57in)
  • Paket Ağırlık: 0.2kg (0.44lb.)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.