Aktif Kalem 4 5A 4X Pro 3 Kalemi Cep telefonu not Xiaomi Mi 5 A1 Max 7 Note4 Mix 2 kırmızı mı 5s RedMi İçin Dokunmatik Ekran Kapasitif

v6155

Yeni ürün

176.68TL 167.83TL

Etiketler: aktif pen, kalemi mobil, kalem kapasitif, Ucuz aktif kalem, Yüksek Kaliteli mobil kalemi, Çin kalem kapasitif Tedarikçiler.

(Top yuvarlak) bu ürün: Metal kalem, özellikleri herhangi bir yazılım yüklemek için, dayanıklı, ince 2,2 mm, ultra uzun ömürlü, akıllı wake dinlenmesi, enerji tasarrufu, gerek yok, değiştirmek değil, doğrudan kullanılabilir gerekir. Bu kondansatör kalem orijinal fabrika iPad resmi etkiyi elde etmek, dikkatle satın alın olamaz. Yüksek-------------------------------------------- -iOS, Android, Microsoft Tablet EN POPÜLER CİHAZLAR: iOS/Android/Microsoft cihaz, iPad, iPad Hava, iPad Mini, iPhone, Huawei Fiyatta Lenovo Fiyatta Asus M Samsung Galaxy İLE UYUMLU * dokunmatik ekranlı cihazlar Ürün Açıklaması: PAD için hassas 1.4 mm Aktif Ücretli Kapasitif Dokunmatik Kalem Kalem, Nexus, LG G Pad, HTC ve diğer dokunmatik ekranlı cihazlar * Düşük AYARLANABİLİR İPUCU Özellikleri: uyumluluk geniş bir yelpazede ile temas cihaz deneyimi için kullanıcı için yeni bir özellik. Dokunmatik ekran her zaman kullanmak için korku yoktur. Yerine kullanıcı sadece herhangi bir kısıtlama ile yazma işlevlerini etkinleştirmek için ayarlama ipucu ( bir sertleştirilmiş cam veya PET dahil) EKRAN KORUYUCU YA da DEĞİL, KULLANIYOR. * Hassas İnce Nokta Aktif Stylus1.4 mm tip-yazma-yazma / tüm tabletler ve akıllı telefonlar üzerinde çizim gerçekçi bir kalem deneyimi sunuyor. * Sürekli kullanım 12 saat 30 munits tam şarj sonra. Not: en iyi performans İçin, lütfen cihazınızın ekran koruyucu film uygulanmış sağlamak. -Yalnız Aktif Kalemi GEREKLİ BLUETOOTH SOYMA VEYA UYGULAMA Tasarım: Stand*. Ve hala herhangi bir uygulama, bu ZoomNotes gibi popüler uygulamalar FiftyThree, Üremek ve çok daha fazla, ofis uygulaması, Kağıt dahil olmak üzere çalışır. Özelliği: * aktif kalemi yeniden tanımlıyor çizim ve tabletler ve akıllı telefonlar üzerinde yazılı. Aktif kalemi gerçekten hissediyor ve sadece bir kalem gibi yazar, özel bir yazılım gerektirmez ve herhangi bir iOS en Android dokunmatik arayüz cihazı ile çalışır*. * 132 mm uzunluğunda,çapı 1.4 mm ucu 9 mm, aktif kalemi gerçek bir kalem gibi hissediyor. Yapı pil ile güçlendirilmiş, aktif kalemi sürekli gecikme süresi 12 saat-ücretsiz çizim ve yazma sağlar. * Aktif kalemi yüklenen yazılım veya özel uygulamalar özel ön dayanmaz. Geçiş düğmesi ile,anında herhangi bir cihaz üzerinde kapasitif dokunmatik kullanarak çalışmak için harekete geçirir. * Aktif kalemi özel bir yazılım veya uygulamalar özel ayarları bağımsız olarak çalışır. Bu yüzden neredeyse herhangi bir uygulama, bu ZoomNotes gibi popüler uygulamalar FiftyThree, Üremek ve çok daha fazla, ofis uygulaması, Kağıt dahil olmak üzere çalışır. * Kalem uzunluğu: 132mm, Çap: en iyi ve ucuz 1.4 mm 7. Metal kalem, yedek, dayanıklı olmadan resmini * 9 mm, Kalem ucu: Malzeme: Dahili batarya,USB bağlantı noktası Paket İçeriği Şarj Alüminyum alaşım *: 1 x aktif Kalem 1 x USB kablosu özellikler:

  • renk: gümüş, siyah, altın gül
  • Uyumlu Marka: Palm
  • Model Numarası: K820
  • Malzeme: metal
  • Marka Adı: HUWEİ
  • Paket Boyutu: 15cm x 8cm x 3cm (5.91in x 3.15in x 1.18in)
  • Paket Ağırlık: 0.2kg (0.44lb.)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.