M5 10 ADET Kaporta Lastik Pirinç İyi Suzuki UYGULAMALAR İçin Fındık 750 R1300 1000//Cam-

v6166

Yeni ürün

36.28TL 32.65TL

Etiketler: suzuki somun, suzuki kaporta, kaporta suzuki, Ucuz suzuki somun, Yüksek Kalite suzuki kaporta, Çin kaporta suzuki Tedarikçiler.

Eksik yerine ve fındık bozuk için Daha fazla Ürün için: Mükemmel. Bu 5 mm (M5) evrensel kauçuk iyi fındık en ön camları,gövde, ve diğer motosiklet ve ATV uygulamaları uygun. (0.75 inç) Kafa Kalınlığı: 1.0 mm (0,50 inç) (54 inç) 13 mm Uzunluk: inç 14 mm (0,55) SAP Uzunluğu: 13 mm (54 inç) Şaft Çapı: 9.5 mm Not Lütfen M5 Kafa Çapı Pirinç Somun iplikle ürün Detayları: Malzeme: Yüksek Kalite Kauçuk::: Bu kitleri çoğu bisiklet üzerinde ortak bir boyutu var ama sipariş vermeden önce uygun boyuta uygun kontrol etmek için alıcı sorumluluğunda kalır. Paket x Lastik İyi Teçhizat Fındık 10: Uyar birçok H o n d a h a m Y Kawasaki , S u z u k i, Polaris ve diğer Motosiklet & ATV bir model kullanıldı. Bu birçok döngü & ATV plastik grenaj, vücut parçaları, çamurluklar ve tamponlar tutturmak için kullanılır. 1000 Suzuki İçin mükemmel Uyum - Haydut-R1300, UYGULAMALAR-Hayabusa GSX R, GSX-R 750, UYGULAMALAR-600 R, ve diğerleri! 929 Honda - CBR 600, 900 CBR 954 CBR, CBR, ve diğerleri! Kawasaki için Ninja ZX-60, Ninja ZZR600, ZX-7R, ve diğerleri! Yamaha - R1, R6, RoadStar, ve diğerleri! Grenaj için bu perçin kullanan Harley, Hint, Polaris, Norton, Triumph ve birçok diğer Bisiklet & Atv için.

Lütfen Uluslararası Alıcılar:

İthalat vergileri, vergi ve harçlar madde fiyat veya nakliye ücretleri dahil değildir. Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır.

Bu additionalcosts teklif / satın önce ne olacağını belirlemek için ülkenin gümrük ofisi ile kontrol edin.

Gönderi

48 saat içinde tüm sipariş gönderiyoruz.

Madde 48 saat içinde ödemeniz alındıktan sonra sevk edilecektir.

Adresinizi Hoş emin olun lütfen düzeltin. Eğer adresi değiştirmek isterseniz,Lütfen hemen bize mesaj vermek ödeme yapmak.

Sevkiyat penye izin verilmez.

----Genel olarak Havayolu: yaklaşık 21-28 iş günü ABD'YE ; 25-30 iş günü İNGİLTERE, AU, Amerika, Batı Avrupa, Asya.

----Dünyanın geri kalanı için teslimat genellikle hücre duvarı içermezler iş günü alır,bazen veya daha fazla 30-45 iş günü sürmektedir.

---- Ayrıca, DHL, EMS gibi Ekspres Servis ile öğeyi gemi, eğer kargo ücreti ödemeye hazırsan gidebiliriz. Haberin detayları e-posta ile bize ulaşın.

Döner

Müşterilerimize yapabileceğimizin en iyisini sunmak için elimizden geleni yapıyoruz.

Eğer herhangi bir nedenle kalemlerin alınması 45 gün içinde eşyaları geri verirseniz size iade edeceğiz. Ancak, alıcı emin döndürülen öğeler özgün koşulları içinde olduğundan emin olun gerekir. Eğer öğeleri iade edildiğinde hasar veya kayıp varsa, alıcı bu tür bir hasar veya kaybından sorumlu olacak ve alıcı tam bir geri ödeme vermeyecektir. Alıcı hasar veya kayıp maliyeti kurtarmak için lojistik şirketi ile bir dava dosyası için çalışmalısınız.

Alıcı iade nakliye ücretleri için sorumlu olacaktır.

Ödeme

Şu anda Visa, MasterCard, Western Union, Qıwı ve banka havalesi ile ödeme yapabilirsiniz. Kredi kartı ile ödeme, Banka Havalesi ile ödeme hakkında Öğrenmek, Western Union ile ödeme yapmak, daha fazla yardım İçin bana Ulaşın nasıl,

Eğer olumlu bir geri bildirim bize bırakırsanız memnun oluruz.İçin uğraş veriyoruz ne olumlu geribildirim ve 5 yıldızlı derecelendirme vardır çünkü eğer ürün ve hizmet ile memnun iseniz,lütfen bize 5 yıldızlı rating bırakın.Eğer alışveriş deneyimi ile memnun değilseniz,nötr ya da negatif geribildirim terk etmeye karar vermeden önce bizimle irtibata geçiniz,size en kısa sürede sorunu çözmek için elimizden willdo ediyoruz.Çok Teşekkürler!!!

  • Model Adı: A3-040
  • Öğe Türü: Kapakları & Süs Kalıpları
  • Marka Adı: WSFBTFLY
  • Motoru Tutuyor Olun: Evrensel
  • Malzeme Türü: Pirinç Somun ile kauçuk
  • Madde Uzunluğu: 00inch
  • Ağırlık: 0.05kg
  • Öge Genişliği: 00inch
  • Öge Yüksekliği: 00inch
  • Ünite Tipi: (10 adet/lot)lot
  • Paket Ağırlık: 0.05kg (0.11lb.)
  • Paket Boyutu: 15cm x 15cm x 5cm (5.91in x 5.91in x 1.97in)

İlgili ürünler

Trending.