10 adet ücretsiz lehim set içindekiler: * 12 V DC süratli 859 3014 3528 şerit Bar ışık Masası Işık LED şerit DC bağlayıcı Kadın erkek LED

v61726

Yeni ürün

36.90TL 29.90TL

Etiketler: led şerit dc konnektör, led şerit bağlayıcı set içindekiler: *, led şerit konnektör, Ucuz şerit dc bağlantı noktası, Yüksek Kaliteli şerit bağlayıcı set içindekiler: * led, Çin şerit bağlayıcı Tedarikçileri led.

10 adet set içindekiler: * Kadın Erkek her 5 adet kamera için daha Kolay güç kabloları için bağlayıcı İşlevi: Marka yeni ve yüksek kalite Basit ve Profesyonel bir görünüm DC ve LED ışık strip yükleme, zaman ve fiş Hayır elektrik dokunun daha güvenli kablo bağlantısı, fiş Yok, yapıştırma yok, sıkma, ama sadece küçük bir tornavida 5.5 mm x 2.1 mm Dişi elektrik fişi bağlayıcı İç çapı: 2.1 mm Dış çapı: 5.5 mm Boyutu Kaydet: X 0,55 inç x 0.47 inç Ücretsiz lehim set içindekiler: * 3.5 cm x 1.5 cm x 1.2 cm - 1, 37 inç Bu ürün Led şerit kolay erkek DC fiş güç kaynağı bağlamak için şerit Konnektör Dişi konnektör DC LED! 10 adet her biri 5 adet DC bağlayıcı set içindekiler: * Kadın erkek x paket vardır:

Q&A

Hviero mağaza bulmak için nasıl?

1.Alıcılar lütfen Süre Explorer'ı açın ve giriş "Va-srhp.org" Hoş sayfa'home.

2.Arama çubuğuna lütfen giriş "HVİERO" ve basın "".

3.Birinci ve ikinci ürün kendi mağazalarımızdan bakın, bu görüntüler aklına koydun lütfen. Diğer görüntü saklamak veya sahte mağaza değil.

Siparişim ne zaman sevk edilecektir?

Siparişiniz için ödeme lütfen

( 12 saat içinde)hesabına para

Sonra bir kerede sırasına göre tüm mal göndeririz.

Hakkında fatura ve metin?

Eğer ihtiyacınız varsa yerel özel daha düşük fiyat göstermek için, öncelikle lütfen beni bilgilendirin.

Senin gibi özel geçirilmesi gibi yapabiliriz.

Yayınlanan resmi güvenebilir miyim? Tüm fotoğrafları photogarphers tarafından alınan %100 orijinal.Renk ayarı nedeniyle bilgisayar monitörleri ve çıplak gözle renk farkı arasındaki farklılıklar farklılık olabilir.

Geribildirim:

100% müşteri memnuniyeti için mükemmelliği ve çaba yüksek standartları korumak. Geri bildirim çok önemlidir. Bu yüzden sizin memnuniyetiniz yapın biz nötr veya negatif geribildirim bize vermek ÖNCE hemen bizimle irtibat kurmanızı rica ederiz. Sonra hemen hizmetimizi artıracağız.

Eğer onlar hakkında bilmiyorsanız, biz sorunları çözmek mümkün değildir.

Samimi sıralı ve işbirliğiniz için teşekkür ederiz!

  • Model Numarası: ile bağlayıcı kadın
  • Ünite Tipi: (10 adet/lot)lot
  • Paket Boyutu: 10cm x 10cm x 3cm (3.94in x 3.94in x 1.18in)
  • Paket Ağırlık: 0.01kg (0.02lb.)

İlgili ürünler

Trending.