Tirol P3 Araba Bebek 2 Ayna 1 / Araba Arka Bebek Güvenliği Dışbükey Aynada Araba Ayarlanabilir Bebek Ayna T22614 Ücretsiz Kargo Görünüm

v61736

Yeni ürün

67.22TL 43.69TL

Etiketler: Bebek Görünümü Ayna, bebek manzarası, bebek arabası için ayna, Ucuz bebek görünümü ayna, Yüksek Kaliteli bebek görünümleri, Çin bebek arabası Tedarikçileri için ayna.

Ürün Detayları ve ürün özellikleri

Öğe Türü: araba ayarlanabilir bebek ayna

Öğe Adı: bebek ayna

Menşe yeri: Ningbo Çin (Anakara)

Marka Adı: Tirol

Ürün NO.: T22614

22MM*ayna boyutu: 88*56

5CM*ambalaj boyutu:*11,5 8

Ağırlık: 90 g

Malzeme: ABS

Renk: Siyah

Sürüş özellikleri: bebeğinizin göz kulak ol.

Ürün Açıklaması cam /güneşlik doğrudan aynanın içinden ve bebeğin iyi vermek için Yükleyin. Arkaya bakan bir araba koltuğu içinde bebek görmek, sürüş esnasında başınızı açmak zorunda kalmadan yardımcı olmak için tasarlanmış. Kolay net bir görünüm için güneşlik, cam, döner ve döner saniyeler içinde ayna takılır uygun. Dikiz görünürlük engel olmayacak.

Kare taban /base enayiler güneşlik montaj Talimatları: Ayna, temel bir yükleme seçin ve döner bebek oturacak pozisyon veya aynayı ayarlayın. Kare taban güneşlik ve enayiler aynayı sabitlemek için taban. Döner doğrudan aynanın içinden aynayı ayarlamak ve bebek en iyi görünümü vermek için normal sürüş konumunda sürücü koltuğunda oturacaksın.

Ekstra büyük: konveks ayna herhangi bir zamanda bebek genişletilmiş bir görünüm sağlar.

Ambalaj Şunlardır:

1x ayna

1x Vizör Kare taban

1x enayiler Bankası

Tirol İlgili Ürünler:

Alıcı Fark ŞİMDİ tıklayın ULAŞIN ve/etc renk/boyutu belirtmek istediğinizde bize mesaj bırakın. ya da başka bir soru. Toptan gereksinimi için, lütfen bize bildirin ve en iyi fiyatı vereceğiz. Normalde, tüm öğeleri ödeme hariç (haftasonu ve resmi tatil) onaylandıktan sonra 48 saat içinde sevk edilecektir.Uluslararası nakliye genellikle uzun zaman alır dikkat edin ve takip bilgileri zaman güncel olmayabilir. Eğer parsel İLA 40 gün sonra geldiğinde, lütfen bize bildirin ve sizin için kontrol edelim. Parsel Hoş onaylandı adresinize gönderilecektir. Posta kutusu adresi kabul edilemez. Emin adresinizi sipariş vermeden önce doğru olduğundan emin olun lütfen. Parcel kayıp ya da yanlış Adres/posta kodu/alıcı adı neden olduğu-satıcı sorumlu tutulamaz teslim başarısız. Nakliye maliyeti sorumlu, paketleme ücreti ve teslimat ücreti işleme içerir. Occurre olabilecek vergisi ve özel vergisi buye r tarafından ödenecektir.

Çin Post tarafından nakliye düzenliyoruz pul. Ama diğer indirim ifade var. Eğer hizmet aşağıda ihtiyacınız varsa, lütfen bize bildirin

2. Öğe Kayıtlı yazı ile nakliye sırasında kaybolmak varsa, lütfen Postane tarafından iddia için izin verir.

3. Teslim süresi son derece posta Servisi ve gümrük bağlıdır. Size nakliye hizmetini en güvenilir, ekonomik şekilde sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Ödeme

Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci EMANET yoluyla kabul edilir.

*Sipariş, ödeme 10 gün içinde alınmazsa iptal edilecektir.

Şartlar ve politikalar

İade ve Garanti

Öğe teslimi veya arıza sırasında normal kullanımda zarar görmüş ya da yanlış bir öğe satın aldıysanız, bir geri dönüş için teklif olacaktır.

Tüm arızalı ürün 1 ay içinde (30 gün) döviz veya para iadesi için satın alınan tarihten itibaren iade edilmesi gerektiğini unutmayın. Alıcı orijinal durumda Çin ofisimize sonrası kendi mal onun sayfa ambalaj ürünü iade edebilir ve etmelidir.

Geri bildirim

Eğer herhangi bir sorun varsa, herhangi bir olumsuz geribildirim ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz! Bunu çözmek için ve sizi memnun etmek çalışacağız. Eğer ürün ve hizmet ile memnun iseniz, bize 5 YILDIZ verin:) lütfen! Sizin memnuniyetiniz bizim gururumuz var!

SSS

S: öğe için herhangi bir takip Numarası Var mı?

Bir: Evet, Takip Numarası ile her sipariş gemi ve ilgili web sitesinde gönderi durumunu görüntüleyebilirsiniz

S: Bu ürün perakende paketi ile mi geliyor?

Bir: her Ürün Açıklaması ambalaj detay bildirilmiş, kontrol, lütfen var!

S:bir satıcı olduğumu, ürünün kaç adet satın almak istiyorum, ne toptan fiyatı nedir?

A: Merhaba, soruşturma için teşekkürler, eğer büyük miktarda satın almak için, lütfen bize e-posta göndermek isterseniz, en iyi fiyat veririm, teşekkür ederiz!

S: satın aldığım ve iki sipariş oluşturabilir, ama gerek yok, nasıl iptal edebilirim?

Bir sipariş eğer ödemezsen, sana 10 gün içinde otomatik iptal olur.

Q: sınırlı süre sonunda ama hala paket almak yok oluyor, ne yapmalıyım?

Bir: sadece sipariş içinde yorum ve daha fazla gün eklemek isteyebilirsiniz. Hoş parsel son ve belki de bir işareti parsel gitmek kadar ödeme yayımlayacaktır DEĞİL. Aslında, sınırlı zaman ilgilenmeye gerek yok.

  • Model Adı: T22614
  • Madde Uzunluğu: 11.5cm
  • Özel Özellikler: Araba kullanırken göz bebeği takip edin.
  • Yıl: İki bin on dört
  • Öge Genişliği: 8cm
  • Marka Adı: Tirol
  • Ağırlık: 90g
  • Malzeme Türü: ABS
  • Öğe Türü: İç Aynalar
  • Öge Yüksekliği: 5cm
  • Harici Test Sertifikasyon: CE
  • Paket Ağırlık: 0.8kg (1.76lb.)
  • Paket Boyutu: 20cm x 25cm x 7cm (7.87in x 9.84in x 2.76in)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.