SYDS Siyah Gitar PC/MAC için Arayüz Bağlantı Kablosu Adaptör Ses Kayıt USB

v62184

Yeni ürün

37.86TL

Etiketler: gitar için usb arayüzü, gitar usb, usb arabirimi gitar, Usb arabirimi için ucuz gitar, Yüksek Kaliteli gitar usb, Çin usb arabirimi gitar Tedarikçiler.

Favori gitar gitar amfi ve kayıt sistemi içine herhangi bir donanım için gerek kalmadan PC veya Mac bilgisayarı açın ve takın. Stereo Kulaklık çıkışı bilgisayarınızla birlikte reçel sağlar da etkin monitör hoparlörleri ile izlenmesi için kullanılabilir. PC için doğrudan PC veya Mac bilgisayar ile çalışır, Ultra-Düşük gecikme süresi sürücüsü dahil. Yüksek kaliteli bileşenleri ve son derece sağlam yapı MP3, WAV,WAV ses dosyaları için uzun Değişken hızlı dosya çalma fonksiyonu, kolay öğrenme ve uygulamak için mükemmel olun. Kolay Tak ve çalıştır Kurulum. USB bus powered-harici güç Sistem Gereksinimleri Gerektirir.Favori gitar gitar amfi ve kayıt sistemi içine herhangi bir donanım için gerek kalmadan PC veya Mac bilgisayarı açın ve takın.

Stereo Kulaklık çıkışı bilgisayarınızla birlikte reçel sağlar da etkin monitör hoparlörleri ile izlenmesi için kullanılabilir.

PC için doğrudan PC veya Mac bilgisayar ile çalışır, Ultra-Düşük gecikme süresi sürücüsü dahil. Yüksek kaliteli bileşenleri ve son derece sağlam yapı uzun olun

MP3, WAV,WAV ses dosyaları için değişken hızlı dosya çalma fonksiyonu, kolay öğrenme ve uygulamak için mükemmel.

Kolay Tak ve çalıştır Kurulum. USB bus powered-harici güç Sistem Gereksinimleri Gerektirir.

USB Gitar Bağlantı Kablosu olan klasik efektler, stüdyonun yanı sıra sahnede olabilir harika çalışma platformu içine PC veya Mac bilgisayarı açın sağlayan profesyonel bir araçtır.

Kayıt, oynatma veya oyun doğrudan modelleme amper ve etkileri üzerinde oynamak izin verir. Bir DİZÜSTÜ bilgisayar, elektro Gitar ve USB Gitar Bağlantı Kablosu, içeride veya dışarıda çalışmak mümkündür.

Bu taşıması kolay ve kolay kullanım için arayüzü gitarist için en iyi seçim olur, özellikle yolda olanlar için olacak.

Windows XP, Pentium 700 MHz, Athlon XP 1.33 Ghz, 256 MB RAM *Mac OS X v10.3. (32)x, G4 733 MHz, 512 MB RAM *Windows Vista-bit Sürümü

Paket İçeriği:

USB Gitar Kablosu 1 x Bağlantı

( DV Driver & Yazılım)CD 1 x

1 Kullanım Kılavuzu x

  • Marka Adı: Meideal
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
  • Paket Ağırlık: 0.091kg (0.20lb.)

İlgili ürünler

Trending.