Kronograf Hızlı Çekim SİNAİRSOFT Taktik X3300 XCORTECH hoş bir özellik Topu Kontrol BB Mermi Airsoft Paintball Savaş Oyunu Gelişmiş

v62268

Yeni ürün

1 227.71TL 920.78TL

Etiketler: oyun oyunu, oyun paintball, Oyun Denetleyicisi, Ucuz oyun, Yüksek Kaliteli oyun paintball, Çin oyun denetleyicisi Tedarikçi.

Diğer farklı olan her bir ünite en popüler airsoft tüketici kronograf makinesi geliyor.

Xcortech yeni kronograf yangın namlu çıkış hızı ve oranı ölçmek için sensör bilgisayar dahili bir kontrol ile Dalga Bastırıcı / BB Aydınlatıcı Tracer ünitesi kombine edebilir. Sensör ayrıca BB bir sayaç olarak kullanmak diğer modları içerir, yukarı veya aşağı dergisinde tahmini kalan cephane ve düşük cephane bir uyarı ekranı hızlı bir kafaları saymak. Bunun üstüne inşa kapalı-pil okuyucu gerçek zamanlı olarak AEG pil seviyesi gibi pili değiştirmek için zaman bildirmek için bir uyarı düşük bir ücret verir görüntüler.

İzleyici/Krono biriminden gelen tüm bilgileri (PEQ Kutusu sonra kablosuz olarak modellenmiş) BB Kontrol Sistemine aktarır. Birim bilgi üretiminin yanı sıra dijital bir görüntü için programlanmış olabilir BB Kontrol Sistemi.

Ayrıca kolayca dahil pil ile uyumlu 10 mermi tam otomatik / burst ayarı etkinleştirmek için takılan programlanabilir SCU birimidir. Bu birim de PEQ Kutusu ekrana yanı sıra gerilim düşmesi silah/pil korumak mevcut pil seviyesi iletir olabilir.

Özellikler: / beklemede / güç tasarrufu ve otomatik parlaklık kontrolü Güç ile yüksek kaliteli alüminyum, Yüksek Verimli devre Dijital ekran Yapılan 14 mm Standart Airsoft(-) negatif dişli izleyici kapalı (41 patlama / tam otomatik) (FPS/MPS) namlu çıkış hızı ROF (RPM) Programlanabilir BB sayaç pil seviyesi Düşük pil uyarısı Programlanabilir patlama birimi gerçek zamanlı izleme için geri saymaya veya Pil uyarı göstergesi cephane Düşük sayım Önlemleri Tedbirleri modları Standart 20 mm / Picatinny / Weaver rayları SCU 8 kanal bellek Aygıtları üzerine takar kablosuz sinyal ile iletişim

Özellikler:

2 (AA pil x)Güç: 4 adet AAA Pil x) Tracer, PEQ Kontrol Kutusu

Ağırlık: 140 g) İzli, PEQ Kontrol Kutusu (70g)

31 mm (110 mm x 70 x)boyutları: 16 Tracer (156mm x), PEQ Kontrol Kutusu

  • Model Numarası: X3300
  • Kılavuz Uzunluğu: 10"/25cm
  • Marka Adı: SİNAİRSOFT
  • Kılavuz Tipi: 21 mm
  • Paket Ağırlık: 0.3kg (0.66lb.)
  • Paket Boyutu: 17cm x 8cm x 4cm (6.69in x 3.15in x 1.57in)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.