ER Somun Serisi CNC Freze ER ER Collet Chuck Spanner Wrench ER11A ER16A ER20A ER25UM ER32UM ER40UM Tipi anahtarı

v62526

Yeni ürün

47.26TL 44.92TL

Etiketler: chuck anahtarı, anahtarı anahtarı, Wrench Spanner, Ucuz chuck anahtarı, Yüksek Kalite anahtarı anahtarı, Çin anahtarı anahtar Tedarikçiler.

Ürün Açıklaması

Kalite: 100% Yeni ve Yüksek Kaliteli dizi ER Collet Anahtarı; Tarz: Şık,Daha fazla Işıltı, Pürüzsüz Kaplama taban ER Somun Serisi CNC Freze ER ER Collet Chuck Spanner Wrench ER11A ER16A ER20A ER25UM ER32UM ER40UM Tip anahtarı ürün Özellikleri:.

Açık şekli tasarımı çok güzel, şık, çekici.

Büyük kullanarak, kısa sürede ve rahat için yardımcı. Renk: Bahar çelik orjinal renk; Malzeme: En kaliteli 65Mn Yay Çeliği; (mm) Boyutu : gösteren bir resim izleyerek; Paket İçerir : Bağımsız güvenlik paketi,

(Bu satarak kiti seçtim) 1 adet x ER11 Tür Bir anahtarı;

Veya 1 adet ER11 Tür Bir anahtarı x, belirlenmiş satış kiti ile;

Veya 1 adet ER16 Tür Bir anahtarı x, belirlenmiş satış kiti ile;

Veya 1 adet anahtar ER20 Türü, Çok Satan kit tarafından seçilip x;

Veya 1 adet ER25 Türü UM anahtarı x, secilir satan kit tarafından;

Veya 1 adet ER32 Türü UM anahtarı x, secilir satan kit tarafından;

Veya 1 adet ER40 Türü UM anahtarı x, belirlenmiş satış kiti ile.

Saygılarımla Hatırlatırım: kit mal satan,sadece(Değil 6pcs') 1 adet ER collet Anahtarı vardır,Eğer 5 adet'yukarıdaki gerekirse,Toptan fiyat teklif edeceğiz.Hastan için teşekkür ederiz. Standart Aksesuarlar : Yok; LANXSTAR Uygulama/spec :

* Jewelcrafting,PCB Tasarımı,Gravür,Parlatma,Taşlama,Kesme,Delme,Ahşap Sanat, RC Model, Robot,Ev ve Bahçe, Vücut Bakımı ve Sağlıklı bir Alan da dahil olmak üzere çeşitli uygulamalar vs. ve enkaz saptırmak için çalışır;

* Spec./Parametreler:

1. Malzemeler katı Ürün seçimi, yüksek kalitede bahar çelik tarafından üretilen;

2. CNC ER11A, ER16A, ER20A, ER Collet özel anahtar türü;

3. AA tipi ER Collet anahtarı: ER25UM, ER32UM, ER40UM elastik collet anahtarı;

4. Fabrika doğrudan tedarik ER anahtarları, ER matkap chuck anahtarı, Daha kalınlaşması,Daha zor;

5. Sert ER anahtarı, Anahtar İngiliz anahtarı.

Avantajları: NXSTAR Her madde nakliye önce test, kan basıncı elektrik kesintileri için, balıkçılık, değiştirmek için kullanılabilecek olan değer; ER Serisi Collet Chuck kullanım yöntemi:

1. İlk fındık ER içine collet döndürün ve collet düzgün tutmak için çevirin;

2. Bu Kinfe kolu ve ER somun sonra birlikte mahvederiz;

3. Bıçak kulpun içine chuck takmayın . Nakliye & Servis Detaylar Öğeleri 3 iş günü içerisinde ödemeniz alındıktan sonra sevk edilecektir. Emir mi yerleştirdiniz zaman Çin tarafından nakliye öğeleri nakliye yolu seçtim,Kayıtlı posta yolu veya İfade. Teslim süresi hedef (açık veya sonrası) nakliye yöntemi bağlıdır, 8 35 iş günü alabiliyor kadar sürebilir. Madde "bir Hediye olarak işaretlenir" ve tek amacı nakliye için daha Düşük bir değer ilan etti. Alıcılar varsa herhangi bir gümrük vergilerinden sorumludur. Adresinizi Hoş emin olun lütfen Düzeltin. Eğer adresinizi değiştirmek isterseniz, lütfen ödeme en kısa sürede bize mesaj veya e-posta göndermek. LANXSTAR değerli müşterilerimize değer veriyoruz ve her zaman işleri yoluna koymaya hazırız. Eğer herhangi bir sorun varsa, lütfen hemen bize herhangi bir olumsuz ya da tarafsız geribildirim ayrılmadan önce bize ulaşın. Elimizden gelenin en iyisini dağıtmaya çalışacağız. Desteğiniz için teşekkür ederim. Elimizden geldiğince hizmet size, "Mesajları" veya "Satıcı bir Soru Sor" ile bize ulaşın eğer listeleri veya satın alma hakkında herhangi bir sorunuz varsa sağlayacağız. Geri bildirim ve Minnettar Paylaşımı bizi Takip LANXSTAR Gösteren Resimler Öğe; biz ileri,sonraki sıra 2 $bir kupon ya da aynı değer indirim varken 5 yıldız' iyi bir inceleme bize,Bırakın,sosyal ağ siteleri gibi Facebook,Twitter,Vkontakte,İnstagram vb,Sonra da Ürün linki Paylaşmak,bize bir ekran görüntüsü Alıp,bir dahaki sefere ne zaman geleceksin Hediye veya 3 dolarlık kupon alacak bir sipariş verdiğinizde 1 $indirim yapacağız; Dilek listesi eklemek,kolayca bizi bulabilirsiniz ve sana da bir hediye sunabilir.

  • Malzeme: Krom-vanadyum Çeliği
  • Yazın: Güç Aracı Parçaları
  • Marka Adı: LANXSTAR
  • Model Numarası: LX-GJPJ-ERBS1140S
  • Uygulama: Freze
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.42kg (0.93lb.)
  • Paket Boyutu: 25cm x 5cm x 5cm (9.84in x 1.97in x 1.97in)

İlgili ürünler

Trending.