Reyann Sıfır Gecikme USB Kodlayıcı PC Kartı düğme Operatör Kabin ve MAME Oyunları İçin Stil Joystick & Arcade Düğmeleri HAPP Denetimler

v62950

Yeni ürün

137.17TL

Etiketler: Arcade Düğmesi, usb joystick kurulu, arcade board, Ucuz arcade düğmesi, Yüksek Kaliteli usb joystick kurulu, Çin arcade board Tedarikçiler.

Ücretsiz Kargo ! Reyann Sıfır Gecikme USB Kodlayıcı PC Kartı MAME İçin tuşlara basmak Tarzı Joystick & HAPP HAPP Denetimler Multicade Bu Joystik Sıfır Gecikme USB Kodlayıcı bir PC Arcade MAME Multicade 5Pin + HAPP Tipi Butonlar (Tüm kabloları satın emin joystick & düğme dışarı maddenin teller için uygun olun lütfen yapmadan Önce 4.8 mm / 0.188 inç Terminalleri ile gelecek). Bu kolayca kendi Arcade Dolapları bina veya Makine Arcade yardımcı olabilecek Kaliteli bir kadındır. Her bir kodlayıcı bir joystick destekler.Eğer bir Multi-player Makineleri inşa etmek istiyorsanız.Sadece maddenin miktarı eklemek gerekir. Teorik olarak tüm Windows Sistemini destekler demek.Ama hepsi test değil.Emin,XP,Windows 7, Windows Vista ve Windows 8 desteği yapabilirsiniz. Ayrıca Raspberry Pi Retripie Projeleri & Raspberry Pi 2 Retropie Projeleri için mükemmel bir uyum olabilir. Her Kodlayıcı emin Multiplayer aynı durumda oyunlar için kendi USB Kablosu var. Yeni Kullanıcı için ipuçları: 1:öğe MAME emülatörü ile çalışmak gerekir.Önce kendi proje oluşturmak böylece.Parçaları ile çalışmak için bir indirin! 2:kendi Raspberry Pi Retropie Projeler oluşturmak için bu kiti kullanın.Lütfen DİY önce adımları arama.

Pakette ne var? Düğmeler için (Bu Tür Kablo Happ Joystick ve Mikro anahtarı ile tüm oyun çubukları için idealdir) Joystick için 2 x Yüksek kaliteli kodlayıcı kartı 2 x USB Kablosu 2 x 5pin Kablo 26 x kablo. (Bu kablo için boyutu Happ düğme ve Mikro Anahtarı ile tüm düğmeler için mükemmel 1x Yüklemek Açıklama Not): madde joystick & butonlar dahil değil.Yani joystick & düğmeler öğe ile çalışmak için hazırlamak gerekebilir. Hazır onları henüz almadım eğer joystick arama & mağazamızdan düğmesini itebilirsiniz. Bağlantı Açıklaması:

Not:

Nakliye etiketi üzerinde düşük bir değer yazabiliriz ve bir hediye olarak göndeririz.Ama eğer herhangi bir gümrük Vergisi var. Alıcı tarafından ele alınacaktır.Teşekkür Ederim!

Nakliye

1. Siparişler ödeme doğrulama 24-48 saat içinde işlenmiş.

2. Sadece teyit Hoş adreslerine gemi. Hoş adresiniz teslimat adresi ile aynı OLMALIDIR.

3. Durum ve zaman farkları hisse senedi nedeniyle, hızlı teslimat için ilk mevcut depo bizim öğeyi gemi seçecektir.

4. Teslim Süresi yaklaşık.7-10 iş en çok BİZİ / İNGİLTERE / AU hedeflere gün

5. BİZE gemi.Çin'den Teslim ePacket olacağız.(Diğer gemi yol daha hızlı olur)

Geri bildirim

Görüş ve yorumlarınıza değer veriyoruz.

Nötr geribildirim, negatif geribildirim ya da bir davayı açmak için önce herhangi bir nedenle memnun değilseniz, lütfen bize ulaşın! Lütfen bize fırsat izin verirsen olabilir tüm sorunları çözeceğiz.

Eğer %100 memnun iseniz, lütfen bize olumlu bir geribildirim.

Mutlu Alışveriş & İyi Şanslar

  • Yazın: Atari Oyunu,MAME,Raspberry Pİ Retropie Proje
  • Gerilim: 5V
  • Yaş: >8 Yıl
  • Joystick için bağlayıcı : 5pin
  • Marka Adı: Reyann
  • Üretici garanti: 1 yıl
  • Model Numarası: Happ Düğmeleri için PC Kodlayıcı kablo Joystick
  • Arabirim Tipi: USB
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 13cm x 12cm x 8cm (5.12in x 4.72in x 3.15in)
  • Paket Ağırlık: 0.6kg (1.32lb.)

İlgili ürünler

Trending.