10x20 Sürükleyin Zinciri Eklem JFLO 10 Çift Yarı olmayan açılış Bağlayıcıları kapalı Plastik towline Kablo Taşıyıcı tanklar zinciri

v62972

Yeni ürün

71.33TL 64.20TL

Etiketler: Tel kırmızı, zincir ortak, zincir bağlantı çit renkleri, Ucuz Tel kırmızı, Yüksek Kaliteli zincir ortak, Çin zincir bağlantı çit renkler Tedarikçiler.

10x20 Sürükleyin Zinciri Eklem JFLO 10 Çift Yarı olmayan açılış Bağlayıcıları kapalı Plastik towline Kablo Taşıyıcı tanklar Ücretsiz kargo zinciri

Kullanım alanları ve Özellikleri: 1) durumun karşılıklı bir hareket kullanmak için Uygundur-kablo inşa edilmiş, boru, boru,sıhhi tesisat, vb olabilir. oyun çekiş ve koruma. 2) Her bölüm towline, kolay kurulum ve bakım açabilirsiniz. Egzersiz düşük gürültü, aşınmaya dayanıklı, yüksek hızlı hareket. 3) towline yaygın CNC makine parçaları, elektronik aletler, taş makineleri, cam makineleri, kapı ve pencere makineleri, enjeksiyon makineleri, robotlar, kilolu ulaşım araçları, depolar otomatik olarak kullanılmıştır. Plastik towline yapısı: tanklar zinciri, dönen serbestçe bağlantı birimi arasındaki bağlantılar çok sayıda oluşturduğu gibi 1) towline şekli. Towline yüksek aynı serisi, yüksek dış İçinde 2), genişlik, büküm yarıçapı R aynı sahada, towline farklı bir seçim olabilir. 3) zincir plaka etrafında Birim zinciri ve üst ve alt kapak kompozisyonu, towline demontaj vida olmadan her bölüm, açık ve kolay montaj, kablo, boru, boru, tüp vb olabilir. kapağı açtıktan sonra towline içine. Gerektiğinde, 4) De kullanılabilir ayırıcılar, zincir boşlukla ayrılmış. Ana parametreleri Towline seçimi: yüksek İçinde:-kablo inşa edilmiş, boru, boru, boru, vb Seçin. Yüksek towline içindeki boşluğu yüksekliği en kaba referans yüksekliği biri olarak,artı en az %10. Eğer referans yüksekliği gibi gerçek yüksekliği örtüşen ile çakışıyor. Geniş: biraz kablo, boru, boru, su boruları, dış çapı towline geniş referans ile bir Seçim daha kalın ve alan genişliğinin en az %10 dur. Bükme yarıçapları R:-kablo inşa, boru seçin, boru, boru, vb. Referans bir değer olarak yarıçapı bükme, ve en fazla Alanı %10'un üzerinde kaldı. Towline toplam yüksekliği bükme Sonra 2 towline uzunluğu = R + 0,5 R + inme / kullan = 2 + harici yüksek Towline yer prensipleri: kablo yerleşik kalan alanı %15-bırakın, boru, vb Gerekir. serbestçe towline radyal yönde gerilim üretmez hareket edebilir. Tel arasındaki büyük çap farkı ayrı ayrı koydu, ağırlık dağılımı, gerekirse, bölme levha ile ayrılmış olmalıdır. Bu hız ya da frekans işlemi yüksek, birbirinden ayrı seviyede teller yapmaya, karşılıklı kablo, boru daha fazla zaman yığılmış yapmayın, tüp, yüksek vb. ayırıcı kullanılması tavsiye edilir.

Hoş Escrow tarafından sağlanan ödeme yöntemlerini kabul ediyoruz.

Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci Emanet yoluyla kabul edilir.

1). DÜNYA ÇAPINDA NAKLİYE. 2 (hariç bazı ülkelerde ve APO/FPO)). Siparişler ödeme doğrulama sonra zamanında işlenmiş. 3). Sadece teyit sipariş adresleri gemi. Sipariş adresiniz teslimat adresi ile aynı OLMALIDIR. 4). Gösterilen resimler asıl öğe değildir ve sadece referans içindir. 5). SERVİS TRANSİT ZAMAN taşıyıcı tarafından sağlanan ve hafta sonları ve tatiller hariç. Transit süreleri değişebilir, özellikle tatil sezonunda olabilir. 6). Eğer 30 gün içinde ödeme sevkiyat almadıysanız, lütfen bize ulaşın. Sevkiyat takip ve sizin için en kısa sürede bir cevap alacağız. Amacımız Müşteri Memnuniyeti. 7).Alıcının vergi önlemek için genellikle daha düşük bir değer HEDİYE olarak alıcı öğe sevk ediyoruz. Ancak, vergi alıcı bilmemiz lazım herhangi bir vergi sonra alıcı gümrük bize değil, farklı vergi oranı farklı ülkeler tarafından belirlenir. 8).Nedeniyle paket imzalamayı reddeden veya vergi veya alıcı ülke post sebebi ödemeyi reddetme dahil olmak üzere alıcı sebebine ve bu yüzden, alıcı tüm kaybetmek anlamak zorunda. Mal sorunsuz Çin'i terk tutmakla sorumluyuz. Mal sonra Çin gidince alıcı tüm sorumluluk sorumlu olacak.

Alındığı tarihten itibaren iade etme bize ve 30 günlük iletişim için 7 gününüz var. Eğer bu madde bulundurma 5 günden fazla ise, kullanıldığı kabul edilir ve SİZE İADE VEYA DEĞİŞTİRME SORUNU OLMAZ. İstisnası yoktur! Nakliye maliyeti yarısında hem satıcı ve alıcı tarafından ayı.

Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALIDIR ve takip numarası, geri dönüşü için belirli bir nedenle, ve po numaranızı nakliye sebeple bize vermeniz GEREKİR.

Alıcı ve Satıcının hoş gelen işlem iptal SONRA TAM KAZANAN TEKLİF TUTARINI iade, orijinal durumunda öğenin makbuz ve dahil tüm bileşenleri ve aksesuarları ile ambalaj üzerine, olacağız. VEYA, seçebilirsiniz.bir yedek var.Eğer ürün(ler) (olan) olarak reklamı varsa tüm nakliye masraflarını karşılayacak olacağız.

6-12 ay garanti veriyoruz. Eğer öğe kusurlu ise, teslimat 3 gün içinde bize haber verin. Tüm öğeleri malların iade veya değişim için hak kazanmak için kendi orijinal durumunda iade edilmelidir. Teslimat 15 gün sonra iade ürünler, tamir için sadece uygundur. Alıcı tüm nakliye maliyeti sorumludur. Satın alırken, alıcı ilkesi için zımni onay vermiş demektir. Eğer daha fazla bilgi, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen, sizinle kazan-kazan ulaşmak için çalışacağız.

  • Yapı: Yarı olmayan açılış kapalı
  • Ağırlık: 0.2kg
  • renk: Siyah
  • Eklem delik pitch: 5 mm 10 mm A=, B=
  • Ortak Türü: C tipi
  • Yazın : 10X20
  • Paket: No
  • Malzeme: Plastik
  • Ürünleri Durum: Hisse senedi
  • Model Numarası: 10 Minyatür Serisi
  • Marka Adı: ONEBSTR
  • Yazın: Endüstriyel Bilgisayar Aksesuarları
  • Paket Ağırlık: 0.2kg (0.44lb.)
  • Ünite Tipi: (10 adet/lot)lot
  • Paket Boyutu: 12cm x 8cm x 5cm (4.72in x 3.15in x 1.97in)

İlgili ürünler

Trending.