3.97 mm set içindekiler: * Terminal fiş türü 362 10A konnektör pcb vidalı terminal bloğu konnektör pitch

v63013

Yeni ürün

25.17TL

Etiketler: bağlayıcı pcb, bağlantı bloğu, bağlayıcı set içindekiler: *, Ucuz bağlayıcı pcb, Yüksek Kalite bağlantı bloğu, Çin bağlayıcı set içindekiler: * Tedarikçiler.

ücretsiz kargo 20 adet HT.96 set içindekiler: * Terminal fiş türü 362 10A 3.97 mm zift bağlayıcı pcb vidalı terminal bloğu konnektör

Aşağıdaki 2007 yılı bazı mm zift bağlayıcı pcb vidalı terminal bloğu konnektör var

Aşağıda bazı 3.97 mm zift bağlayıcı pcb vidalı terminal bloğu konnektör var

Dik açılı Terminal fiş türü

Düz soket fiş türü

Alipay, Batı Birliği, TT kabul ediyoruz. Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci EMANET yoluyla kabul edilir

Ödeme 3 gün içinde sipariş yapılmış olmalı

Eğer açık arttırma ne zaman hemen kapat kontrol edebilirsiniz,eğer birkaç dakika ve Ödeme bekleyen 3 gün içinde tamamlanması gerekir lütfen.

100% müşteri memnuniyeti için mükemmelliği ve çaba yüksek standartları korumak. Görüşleriniz Bizim için önemlidir. Çok tatmin edici endişelerinizi biz nötr veya negatif geribildirim bize vermek önce hemen bizimle irtibat kurmanızı rica ederiz.Eğer onlar hakkında bilmiyorsanız, biz sorunları çözmek mümkün değildir.

Çalışma saatlerimiz Pazartesi-Cuma 9:00'dan akşam 6:00 pm (GMT+8) vardır

Ve ofisimiz eğer herhangi bir sorunuz varsa,hoş bir mesaj veya trademanager bize ulaşın,elimizden 48 saat içinde sorularınızı yanıtlamaya çalışacağız ve pazar (Pekin) resmi tatil günlerinde kapalıdır. tatil sırasında,yanıt gecikme için gerçekten özür dileriz.

Wepro Grup İndirimli fiyata Bilgisayar&ofis,Sağlık ve güzellik,Yetişkin&Seks,Bayan Fashional,Outdoor&spor,Ev Elektroniği,LED,vb Güneş ürünleri Profesyonel Dropshipping Tedarikçisi vardır.Shenzhen küresel alıcılar için 12 yıllık bir deneyime sahip olan 2007 yılından bu yana bulun.Bizimle Birlikte burada Para kazanmak hoş geldiniz!

  • Ünite Tipi: (20 adet/lot)lot
  • Paket Boyutu: 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
  • Paket Ağırlık: 1.0kg (2.20lb.)

İlgili ürünler

Trending.