Seramik Bıçak Şef Meyve Zirkon Mutfak Bıçağı 3" 4" 5" 6" inç + Tutucu + Soyucu Bıçak Siyah Renkli Pişirme Aracı Kolu Ayarlayın

v63167

Yeni ürün

274.21TL 137.11TL

Etiketler: Seramik bıçak, Mutfak Bıçağı, seramik bıçak şef, Ucuz seramik bıçak, Yüksek Kaliteli mutfak bıçağı, Çin seramik bıçak şef Tedarikçiler.

Paket içerir:

Tutucu set 3"4" 5 " 6 " bıçak:

1 6" Şef bıçağı *

1 5" maket bıçağı *

1 4" Meyve Bıçağı *

1 3" Soyma Bıçağı*

1 Peeler *

1 tutucu*

Q & A :

1. Soru: siyah bıçak malzemesi nedir?

Tüm hammadde zirkonyum kum Batı Avustralya'dan gelen yüksek kalite zirkonya toz malzemeden yapılır cevap:.

2. Soru: siyah ve beyaz bıçak bıçak arasındaki fark nedir?

Cevap: Siyah bıçak bıçak bıçak kadar şekilli ve öğütülmüş sonra yüksek sıcaklık altında kömürleşmiş olan beyaz bir, birden fazla prosedür var. Yani normalde siyah olanlar beyaz olanlar daha pahalı.

3. Soru: Neden kırmak veya küçük değil mi?

Cevap: bıçağı ancak tutarken kullanılmalıdır nedeniyle yapısı ve bakımı için hasar karşı en hassas olanı. Lütfen dikkat kemik kesme, meraklı, çarpıcı için:.

-Bakteri, anti-kirlenme, toksik olmayan ve aşındırıcı olmayan güvenli, sağlıklı ve Çevre Dostu anti olan zirkonyum oksit Yapılmış özelliğidir. Aile gıda güvenlik garantisi , sağlık ve şık bir mutfak bulunur. Yiyecek istiyor sebze için en iyi kesme araçları,meyve, balık, et, ya da yüksek. Son derece sert, keskin ama güvenli . yüksek kalite-yoğunluk , kabalık etmek istemem kolay. Herhangi bir gıda ile herhangi bir tepki, gıda orijinal renk ve lezzet tutmak , yemekler tazelik ve beslenme tutun. Soğan gibi excitant gıda keserken gözlerini hiçbir stimülasyon. Bebek için yemek yapmak için kullanılabilir .

Nazik hatırlatma: Hayır pry, esneme, vahşi kesme veya sıyırma. Mermer, cam ve çelik tahta yüzeyinde Donmuş Gıda, Sert Malzeme Kesme veya önlemek . Her biri tek kullanımlık, tercihen elle hafif bir deterjan ile yıkayın sonra bıçağı ve bulaşık makinesinde yıkamayın. Güvenliği endişe için, bıçağın ucu ve topuk kör olmuştur.

Tüm ürünler özenle depolama önce muayene ve sevkiyat için paketlenmiş.

İstediğin şey için doğru boyutu veya rengini seçin lütfen sırayla seçin parsel göndereceğiz.

Bu ürünler için, birden fazla renk seçti olmak istiyor renkleri için lütfen mesaj bırakın, aksi halde rastgele renk ile siparişinizi göndereceğiz.

Ürün resimleri tür alınır, görüntü, ışık, ortam sebep belki hafif bir sapma, bir olgu, bir tür hakim lütfen içindi.

Nedeniyle manuel ölçüm için, belki 1cm-3cm hoşgörü, lütfen anlayın ve sipariş vermeden önce sorun olmaz emin olun.

Genellikle ödeme aldıktan sonra 48 saat içinde parsel göndermek olacak. Eğer işlem Hong Kong ve Çin resmi tatili ise, teslim süresini uzatmakta, Lütfen anlayın olurdu.

Eğer (EMS/DHL/FedEx/UPS) hızlı teslimat isterseniz, lütfen bizimle irtibata geçin, sizin için pul hesaplamak olacağız, ya da Nakliye & başvuru için Paketleme kontrol edebilirsiniz.

Tüm ürünler el ile paketlenmiş, küçük bir hata, eğer yanlış bir öğe veya arızalı bir tane varsa, hemen bizimle irtibata geçmekten çekinmeyin lütfen, tazmin, anlayışınız için teşekkür ederiz.

Biz içtenlikle ürün ve hizmetimizden memnun kaldıysanız bizim için Olumlu Geribildirim terk etmeye davet ediyoruz. Görüşleriniz bizim için çok önemli ve bizi teşvik edilmesi, en iyi olan ve size en iyi hizmeti sunar, desteğiniz için Teşekkürler olabilir herhangi bir sorunları düzeltmek için çalışacağız.

  • Malzeme: Seramik
  • Sertifika: AET,CE / AB,SGS,CİQ,LFGB,FDA
  • Yazın: Bıçak
  • Özellik: Çevre Dostu
  • Marka Adı: MYVİT
  • Bıçak Türü: Şef Bıçağı
  • Model Numarası: GL3456BPH1
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.5kg (1.10lb.)
  • Paket Boyutu: 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)

İlgili ürünler

Trending.