4 adet/set Açık su Geçirmez, Kaymaz, Anti-leke Köpek Kedi Çorap Küçük Büyük Köpek İçin Kauçuk Taban Pet Pati Koruyucu İştir Ayakkabı Patik

v63611

Yeni ürün

43.14TL

Etiketler: hoş, Va-srhp.org, online alışveriş, Otomotiv, Telefon & Aksesuarları, Bilgisayar Ve Elektronik, moda, Güzellik Ve Sağlık, Ev Ve Bahçe, Oyuncaklar Ve Spor, Düğünler & Olaylar.

Su geçirmez köpek çorap ayakkabı Pamuk Malzeme,Sıcak Ve Esnek - Dayanıklı örme kumaş, açık ve kapalı için pençe kanıt ve uygun. Tek güçlü su geçirmez tabaka, büyük fırtınalı ya da yağmurlu havalarda, dışarıda çalışan zaman köpeğinizi temiz tutun ve kar üzerinde yürürken ayağı sıcak tutar. Non-Çekiş Kontrolü ve alerji ile Kauçuk Taban - asist İle Çekiş Tabanı kayma, bu tür döşeme ve ahşap zemin gibi kaygan yüzey köpeğinizin çekiş geliştirmek. Kolay Koymak Ve küçük,orta ve büyük köpekler,sihirli grup sağlam yapar için Uygun devam. Kolay temizlenir - Çevre dostu PVC yapıştırıcı kirden köpek engeller.

Boyutları:

Çoğu ülke için ücretsiz kargo. Eğer 2 kg daha paketi daha az ise Çin Sonrası Hava yoluyla sevk ediyoruz. Otomatik eğer 2kg daha fazla satın alma eğer, sizin için ( DHL / FEDEX / UPS / EMS, Özel hat ) ekspres teslimat seçeceğiz. 5-10 iş günü sürer. Eğer 6 hafta içinde ürün almak, şimdi bize izin verin lütfen yapabiliyorsanız, sizin için kontrol edecektir.

Bir kez ürün aldığınızda, lütfen bize olumlu bir geribildirim için bir dakikanızı ayırın. Önce Nötr ya da Negatif Geribildirim lütfen bize ulaşın, sizin için bu sorunu çözmeye çalışacağız.

Teslim etmeden önce her öğeyi kontrol edin, arızalı veya yanlış döndürür önlemek için çalışacağız. Böylece malların alınmasından sonra, yüz yüze bakın. Eğer herhangi bir hasar varsa, (iddia yardımcı olacağız) hemen kurye şirketine tazminat için talep ediniz. Eğer satın memnun değilseniz, öğeyi alışverişi yapabilirsiniz. Alıcı diğer tüm nakliye ücretleri sorumludur. Su hasarı sonucunda veya hasar için herhangi bir öğe kapatmayın lütfen Dikkat:. Döner gerekli olmalıdır: alibaba.com mesaj merkezi aracılığıyla bize Ulaşın alıcıya aittir maddeyi kabul değişimi için öğeyi Geri verilecektir Tüm iade nakliye masrafları iade veya iade Yetkilendirme yaşadığınız sorun hakkında mümkün olduğunca çok ayrıntı Sağlar

  • Yazın: Köpekler
  • renk: Siyah
  • Malzeme: 100% Pamuk
  • Marka Adı: EVCİL HAYVAN SANATÇI
  • Boyutu: 1, 2, 3, 4, 5, 6
  • Paket Boyutu: 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.2kg (0.44lb.)

İlgili ürünler

Trending.