Mp3 dönüştürücü 2017 yeni usb kaset, mp3 U direk flash disk kaydetmek eski kaset dönüştürmek, pc ücretsiz nakliye

v63622

Yeni ürün

205.69TL 189.23TL

Etiketler: mp3 için kaset çevirici, usb kaset, kaset mp3, Ucuz mp3 için kaset çevirici, Yüksek Kaliteli usb kaset, Çin kaset mp3 Tedarikçiler.

Mp3 dönüştürücü 2017 yeni usb kaset, mp3 U direk flash disk kaydetmek eski kaset dönüştürmek, pc ücretsiz nakliye

Bu kaset MP3 için kaset dönüştürücü ile, kolayca MP3 için bilgisayar ve otomatik bir bölüm olmadan teyp her şarkı, sadece daha sonra basın “Kayıt” düğmesine USB bir disk takmanız gerekir eski kaset dönüştürebilirsiniz, cihaz USB diskinize MP3 formatında otomatik olarak kaseti tüm müzik dönüştürür. Ayrıca oynatmak, ya da sadece başka bir yerde (bilgisayar, taşınabilir hoparlör,vb) USB disk koyabilirsiniz.kaydedilmiş müzik çalmak için. Özellikler: - MP3, tek başına, gerekli hiçbir bilgisayar için değerli kaset koleksiyonu Dönüştürür. - Otomatik bölüm tarafından MP3 dosyalarını dönüştürür tam teyp müzik her şarkı. - Tak ve çalıştır. - Oynatma, cihaz üzerinde doğrudan kaydedilen müzik kontrol edebilirsiniz. - Esnek pil veya USB destekli operasyon. - Kompakt ve taşınabilir tasarım. - Kişisel kaset çalar olarak kullanılabilir. - Otomatik-fonksiyonu Ters. * 35 mm Boyutlar: 160 * 94 - Ağırlık: 145g Paket İçeriği: - Kaset MP3 Dönüştürücü - Kulaklık - USB Güç Kaynağı için USB-2,5 mm Kablo - Kullanım Kılavuzu - AA Pil (Seçenek)kbps Ses Kanalı: Stereo L/R - Bit Oranı: 2 * AA Pil ile özellikler: - Arayüz: USB Standart - Kayıt Formatı: MP3 - Güç Kaynağı: 2 * AA Pil veya USB bağlantı noktası Güç seçimi - Çalışma Süresi: 1 saat

. Alipay, Batı Birliği, TT, kredi kartları, herhangi bir yerel alıcılar sunmuyoruz güvenli ödeme işlemci EMANET ile kabul edilir. Dünyada en çok ülkeye gönderiyoruz. Sipariş ödeme temizlenir sonra 1-7 iş günü ile sevk edilecektir.

.Çin Post veya Hongkong Posta Kayıt Posta ile kargo ücretsiz yapabilirsiniz öğe sunuyoruz. Genellikle, dünyanın büyük hedef için 15-25 iş günü gerekir.

.Satıcı ile onaylayın sonra UPS, DHL, Fedex veya EMS de mevcuttur. Bu yüzden zamanında almak için zaman sipariş paketi göndermek istiyoruz. .Göndermeden önce, tüm paketleri tekrar mükemmel olabileceğine sağlamak için kontrol edilecek. Genellikle, teslim süresi büyük dünya ülkeleri için 2-5 gün.

.Herhangi bir özel görev soru önlemek için, hediye olarak "" paketi İşaretle ve elimizden eğer herhangi bir özel gereksinimi varsa, sipariş ederken dikkat edin lütfen yardımcı olmaya çalışıyoruz.Herhangi bir kalite sorunu önlemek için, tüm mal sevk etmeden önce kaliteli ve sıkı inceleme altında ve

.1 ay içinde kalite için tüm mal garanti alıcı aldıktan sonra ücretsiz tamir sağlayacağız. İade nakliye alıcı tarafından ödenecektir.

.Dönmek istediğinizde önce lütfen bizimle irtibata geçiniz. Erkekler kusurları..lütfen Olumlu geribildirim Lütfen yardım edin garanti değildir yaptı ve aynı şeyi, eğer teslim mal ile memnun iseniz olacağız.

.Önce bize, eğer mallar ile tatmin değilseniz çekinmeyin. elimizden soru çözmek için elimizden geleni yapacağız.

.Eğer büyük miktarda satın almak isteyen yeniden bir satıcı iseniz, bize e-posta gönderin. Sizin için rekabetçi fiyat ve hizmet sağlayacağız.

  • Model Numarası: mp3 için kaset çevirici
  • Marka Adı: KASSEXUN
  • Paket: Evet
  • Paket Boyutu: 15cm x 10cm x 10cm (5.91in x 3.94in x 3.94in)
  • Paket Ağırlık: 0.3kg (0.66lb.)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.