M4/3 Kamera için Nikon F AF-S G Lens için Commlite Lens Mount Adaptörü w/ Diyafram Kadranı D GH4 GH5 GF6 GX1 GX7 EM5 TEORİ E-PL5 OM-MFT

v63656

Yeni ürün

274.28TL 238.61TL

Etiketler: Lens Mount Adaptörü, f mount adaptör, Mount Adaptörü, Ucuz lens mount adaptörü, Yüksek Kalite f mount adaptör, Çin mount adaptör Tedarikçiler.

-NF-Commlite lens mount adaptörü CM MFT(M4/3 kamera Olympus için: G, F,AI,S,D mount olarak en Nikon lens türü de Dahil olmak üzere) Nikon Lens bağlantısı için izin verir. Yüksek hassasiyetli Alüminyum alaşımlı malzeme kullanır, ve yüzen elemanları ile CRC lens veya lens desteklemek için gereken doğru kayıt mesafeyi koruyarak sonsuz odak ulaşabilir. Ayrıca adaptör-8 kesin durdurur ile birlikte geliyor ve 1/4 Tripod ayak sökülebilir bu Clickless Diyafram kadranı inşa ile tasarlanmıştır. Normal manuel adaptör ile karşılaştırıldığında, daha fazla tam Diyafram ayarı kılavuzu getiriyor ve kolaylık kullanarak. Görüntü çok daha esnek ve profesyonel hale getirmek.

Özellikleri:

1. 8 Tam Diyafram kadranı durur;

1. Yaygın G/F/AI/S/D tipi Nikon lens için kullanılır;

2. Manuel odaklama, sonsuz odak ulaşabilirsiniz;

3. İç yansımaları en aza indirir için diyafram delikten özel boya;

4. 1/4 tripod ayak ayrılabilir;

5. Yüksek hassasiyetli Alüminyum malzeme;

Uyumluluk:

M4/3-Mount Fotoğraf Makinesi:

E-M5/OM-D E-M5 Mark II/OM-D E-M12-Lens: G Nikon lens, F, AI,S,D E-M1/OM-D tipi D GH3 GH4 GH5 FİYATINI GF6 GF7 G6 G7 GM1 GM5 GX1 GX7 Panasonic, Olympus E-P5/E-PM2/E-PL5/E-PL6/E-PL7/OM-

Dikkat:

1.Lens manuel odaklı ve bağlantıdan sonra ayarlanması gerekir. Kamera otomatik olarak nasıl ışığa doğru çekim modunu ayarladıktan sonra eline ne kadar ihtiyacı hesaplar.

2.Lens otomatik odaklama mümkün olmayacak, ama sonsuz odak ulaşabilirsiniz;

3.Hayır lens takılı (veya kamera hatırlatıyor) Deklanşöre basılı olabilir sorun karşılamak iken,’ objektif ‘ya da’ Diyafram öncelikli olmadan deklanşöre olmak ‘ayar ‘Tanımlanmış değiştirin lütfen.

Paketi:

* Commlite CM 1-NF-MFT Lens Adaptörü

  • Uyumlu Marka: Panasonic,Olympus,NİKON
  • Marka Adı: commlite
  • Model Numarası: CM-NF-MFT
  • Paket Boyutu: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
  • Paket Ağırlık: 0.3kg (0.66lb.)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.