/Xiaomi Redmi için Düğme flex kablo Aşağı Yukarı/off & Volume güç Düğmesi 3 Hongmi x16 modunda çalışıyor telefon Not

v64163

Yeni ürün

6.86TL

Etiketler: xiaomi için flex kablo, Flex Kablo, düğme flex kablo, Xiaomi için ucuz flex kablo, Yüksek Kaliteli flex kablo, Çin düğmesi flex kablo Tedarikçileri.

modül adı=ckeditor

Ürün hakkında

1. Yüksek kaliteli Flex kablo değiştirme modülü

2. Yeni bir kırık ya da işe yaramayan madde değiştirin

3. Her madde kontrol edildi ve iyi durumda önce kargo

4. Profesyonel kurulum şiddetle tavsiye edilir. Yedek parça değiştirme sırasında neden olabilir cep telefonu/cep telefonunuza herhangi bir zarardan sorumlu değiliz

Ödeme :

1. Sadece hoş bir web sitesi tarafından ödeme kabul ediyoruz. Ödeme yaptığınızda lütfen kargo için gerekli olan telefon numaranızı bırakın.

2. Açık arttırma bittikten sonra 10 gün içinde ödeyin.

Nakliye:

1. Biz dünya çapında gemi. Tüm öğeleri Çin hava posta ile gönderilir.

2. Normlly paketin En alıcı konumuna bağlı 40 iş günü gelecek.

3. Sadece alıcı adresi için hoş gemi. değiştirilen Adres kabul etmiyoruz.

4. Uluslararası dağıtım olduğundan, nakliye süresi neredeyse bizim kontrolümüz dışında, bu yüzden satın almadan önce tahmini varış zamanını kontrol edin. Eğer teslimat süresi kabul edebilirsiniz ötesinde ise, yerel olarak satın alın.

5. Nakliye zaman sonuçta kurye servisi şirket bağlıdır, herhangi bir nakliye hizmeti için sorumluluğu olan kaza, gecikme ya da diğer konularda sorumlu değildir.

Lütfen Uluslararası Alıcılar:

a). İthalat vergileri, vergi ve harçlar madde fiyat veya nakliye ücretleri dahil değildir. Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır.

b). Bu eklemeler maliyetleri teklif/satın önce ne olacağını belirlemek için ülkenin gümrük ofisi ile kontrol edin.

c). İş günlerinde öğe gemi sadece ve cumartesi, pazar veya tatil teslim teklif edemeyiz.

d). Teslimat süreleri değişebilir, özellikle yoğun dönemlerde ya da beklenmedik hava koşullarında unutmayın.

Geribildirim:

Tam otomatik işlem yapan herkes için olumlu bir geribildirim ve olumlu bir geri bildirim bize bırakacağız. Lütfen bize Detaylı Satıcı Değerlendirme tüm BEŞ YILDIZ vermek unutmayın.

Olası olay hareket memnun değilsiniz, değerlendirme göndermeden önce lütfen bizimle irtibata geçiniz. Her şey iletişim ile çözülebilir inanıyoruz.

1. Hoş bir şeyler yapmaya çalışıyor, biz en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz, olumlu geribildirim ve 5 yıldızlı DSRs senin~ bizim için hayati önem taşımaktadır. Size en iyi hizmeti sunmak için oldukça hareket davranın lütfen. Bizim takip geribildirim basitçe.

2. İlk açık anlaşmazlık önce daha iyi bir çözüm almak için bize ulaşın. Teşekkür ederim.

3. Politikalarımız, nakliye hızı ve nakliye frekansımızı belirten ayarlıyoruz tarafından 5 yıldızlı hizmet için çalışıyoruz. Eğer bu işlem ile memnun olsaydı, hepsi 5 yıldız ile cevap verin! Eğer memnun değilseniz, sadece e-gitmeyi düşük puan daha posta elimizden çözmek için elimizden geleni yapacağız yoluyla bize bildirin.

İade Politikası:

1. Tüm mal göndermeden önce test çalışırız. İade mal kullanılmamış olması, orijinal durumda olmalıdır ve tüm aksesuarları vardır. Mallar için herhangi bir kaza ya da profesyonel olmayan yükleme yerini veremeyiz. Kargo ücreti iade edilmez. Geri alma ücreti eğer malı kullanıldığında uygulanabilir.

2. İade nakliye Alıcı tarafından ödenir. Alıcı için yedek posta bedeli ödeyeceğiz. Herhangi bir özel görev veya ithalat vergisi sorumlu değiliz.

3. Ürün zamanında ve sorunsuz değiştirilir emin olmak için tüm kaynakları istihdam sağlayacağız. Herhangi bir ürün veya hizmet sorunları için çözüm için hoş Açık durumda önce bizimle irtibata geçiniz.

  • Model Numarası: X16 modunda çalışıyor
  • Uyumlu Marka: redmi
  • Tasarım: Bar
  • Marka Adı: westrock
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 15cm x 10cm x 1cm (5.91in x 3.94in x 0.39in)
  • Paket Ağırlık: 0.05kg (0.11lb.)

İlgili ürünler

Trending.