ESPEEDER 2.25 İnç Paslanmaz Çelik Headers Egzoz Elektrik Kesme Kiti Uzaktan Kumanda Egzoz Catback Aşağı Boru Kiti Kesip

v64268

Yeni ürün

347.74TL 215.57TL

Etiketler: kit kitleri, kit elektrik, kit kontrolü, Ucuz kiti kitleri, Yüksek Kaliteli kiti elektrikli, Çin seti kontrol Tedarikçiler.

ESPEEDER 2.25 İnç Paslanmaz Çelik Headers Y Boru Egzoz Elektrik Kesme Kiti Uzaktan Kumanda Egzoz Catback Boru Kiti Araba Aşağı Kesti

Bu Elektrikli Egzoz Kesme Sistemi özel olarak tasarlanmış ve geçiş düğmeyle araçların performans, ses ve güç artırmak için yapılır. Anında 20+ Beygir gücü artar. Uygun bir yere başlık araçların catback için kesme konumdan kaynaklanmış olması için tasarlanmış. Elektrikli Aletler switch ve egzoz saygısız kesme açma daha doğrudan bir egzoz akışı, Basit CNC Yapılmış Güç ve en Yumuşak Yüksek Egzoz Hava Akış Hızı Elektrik Kesme Seti Maksimize yani Dayanıklılık için-304 Paslanmaz Çelik Bilgisayarlı Mandrel-Virajlı - T-6061 Uçak Alüminyum Alaşımlı Yüksek Performans Yarış Spec Anotlanmış İşlenmiş T Yüksek Kaliteli Yapılmış Boruları egzoz Özellikleri ve Faydaları daha fazla güç ve istenen yüksek sesle gürlemek: - açılır sağlar. Tasarım Dyno Sağlar Gaz Elektrik Kumandalı Egzoz Valfleri Egzoz Çıkışı Düzgün olsa Anında 10 -20 Beygir gücü Agresif Derin Ses Artar; Sadece Egzoz Ses Kontrolü için Uzaktan yani Kolay bir Düğme ile ve Hava Akımı Yüksek Tork Elektrikli Motor Özellikle Yüksek Sıcaklığa Dayanacak şekilde Üretilmiştir ve Titreşim TİG Basınç ve Korozyon Artışı Motor gücü ve Verimlilik karşı/ Büyük Boru Çapları Giriş Direnci için CNC Makine Flanş Kaynaklı: 2.25"/ 2.25" (57 mm) %100 Marka Yeni Profesyonel Tesisat Şiddetle Tavsiye (Hayır Öğretim Dahil) için Kanıtlanmış Paket İçerir: 1 X Elektrikli Egzoz Dişli Kilit Rondela ve Uyumlu Aşağıdaki Resimde de Görüldüğü gibi Fındık Donanım ile Cıvata Motor 1 X Paslanmaz Çelik 6.7" Boru 1 X geçiş Anahtarı 1 X Uzaktan Kumanda Ünitesi 1 X 12 ft Kablo Demeti 1 X Flanş Conta 1 X Set Tahrik Kit ile Kesmek: Herhangi bir 2.25" Boru Çapı Egzoz Sistemi için Evrensel Uygulama (2.25" OD Boru tedariki, Kurulumu Tamamlamadan önce Uzaktan Kumanda Birimi Çift Emin olun Lütfen) (Çift Egzoz Sistemi Komple Kurulum için bu Kit 2 adet gerekir)

Ödeme:

1) Alipay, Batı Birliği, TT kabul Ediyoruz. Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci EMANET yoluyla kabul edilir.

2) Ödeme emri 3 gün içinde yapılmalıdır.

3) Eğer hemen ihale kapattıktan sonra ödeme yapabilirsiniz, birkaç dakika bekleyin ve yeniden deneyin Ödemeler için lütfen 3 gün içinde tamamlanır.

Gönderi:

Brezilya ,BİZ istemciden ABD HİSAR teklif YOK.

Ürün tam ödeme çözümlendiğinde 3 iş günü içinde sevk edilir.Eğer zamanında öğe olsun,bize ilk irtibata geçiniz, size,kontrol ve kısa sürede çözmek isteriz biz.24 saat içinde normal posta cevap verecektir. bazen hafta sonu ya da tatil nedeniyle küçük bir gecikme var.Eğer 48 saat sonra mail bizim ulaşırsan,bize başka mail adresi spam veya temas kontrol edin.

İade & Garanti:

Dönüş:

Eğer Varış öğe DOA(Ölü ise),Alıcı 14 Gün içinde iade edebilirim,DOA madde aldıktan sonra Yeni bir madde ile değiştirilir.Geri öğe göndermeden Önce lütfen bizimle İrtibata geçin

Garanti:

Tüm maddenin Temel 3 Ay Satıcı Garantisi vardır,Eğer madde 3 Ay içinde kusurlu olursa,Kusurlu madde aldıktan Sonra kargo ücreti dahil olmak üzere yedek withour ekstra Şarj Cihazı () sunacak.

Eğer madde 3 Ay sonra Kusurlu ise,Alıcılar hala geri gönderebiliriz,Garanti için tedarikçiler veya Fabrikada irtibata geçeceğiz.Alıcılar yerine öğeyi göndermek İçin Nakliye ücreti ödemeniz Gerekebilir.

Geribildirim:

100% müşteri memnuniyeti için mükemmelliği ve çaba yüksek standartları korumak. Geri bildirim çok tatmin edici endişelerinizi biz nötr veya negatif geribildirim bize vermek ÖNCE hemen bizimle temasa sizden isteğimiz çok önemlidir.

Eğer onlar hakkında bilmiyorsanız, biz sorunları çözmek mümkün değildir.

  • Boyutu: 2.25 inch
  • Yazın: 1977 Susturucu
  • Teslim süresi: 5 gün içinde
  • Özel Özellikler: Değişim Motor Ses Boyutu
  • Üretici Parça Numarası: H
  • Değişim Parça Numarası: İki bin üç yüz otuz
  • Boru Kalınlığı: 1.5 mm
  • renk: Metal Orjinal rengi
  • Araba üretildiği Ülke/Bölge : CN
  • Diğer Parça Numarası: 00
  • Marka Adı: kötü enerji
  • Uygun: Tüm 2.25 İnç Egzoz Borusu
  • Malzeme Türü: Paslanmaz Çelik
  • Garanti: Normal durumda 3 ay
  • Montaj Pozisyonu: Orta
  • Paket Ağırlık: 2.0kg (4.41lb.)
  • Paket Boyutu: 20cm x 11cm x 4cm (7.87in x 4.33in x 1.57in)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.