ücretsiz P&P*******Orijinal 8-9mm Beyaz Akoya Kültürlü İnci Kolye 17" yeni TOKA

v6428

Yeni ürün

89.03TL 71.19TL

Etiketler: toka inci kolye, inci hakiki, toka kolye, Ucuz toka inci kolye, Yüksek Kalite inci hakiki, Çin toka kolye Tedarikçiler.

Günümüzde, Tatlı su incileri, dünyadaki insanlar için daha fazla ve daha popüler hale geliyor. Tatlı su incileri %95'i Çin'de yetiştirilmektedir. Yıllık üretiminin yaklaşık 1500 ton.

- Mükemmel kalite ve uygun fiyat ile, inci Akoya inci ve Güney deniz inci için popüler bir alternatif haline gelmiştir. Taze su pearl pahalı tuzlu su inci, Akoya, Güney Denizi İnci ve İnci gibi uygun fiyatlı bir alternatif olarak inci dünyada yeni bir moda yarattı.

İnci bakımı

Kalın kaplama ile kültürlü inci bile çoğu diğer taşlar daha kırılgan, bu yüzden dikkatli bir şekilde en iyi durumda tutmak için onları işlemek gerekir.

İncilerinizi eğer makyaj ve parfüm uyguladıktan sonra koyarsanız daha temiz kalacak.

El ve vücut kremleri uygulamadan önce inci yüzük almak emin olun.

Bir yumuşak, tüy bırakmayan bir bezle çıkartıp en kısa sürede inci silin. Bez su ile ıslatılmış veya kuru olabilir. Eğer nemli ise, inciler onları koymadan önce kuru hava için izin ver.

Kirli inciler (Fildişi gevreği deneyin) hafif bir sabun ve su solüsyonu ile temizlenebilir.

Hiç amonyak veya Sert deterjanlar içeren çözümleri ile inci temiz.

Ben Ultrasonik temizleyici inci takı koymayın.

Ben aşındırıcı bez ile aşındırıcı temizleyiciler veya ovmak inci kullanmayın. Hem sedef kaplama aşınma uzak, sade görünümlü bir boncuk başbaşa bırakıyorum.

Depolama İnciler

Metal veya taşlar onlara karşı ovmak zaman kolayca çizilebilir çünkü diğer mücevher inci saklamak yok. İnci takı kutusu özel bir yuva bulmak, ya da güderi veya başka bir aşındırıcı olmayan malzemeden yapılmış yumuşak bir torba içinde saklayın.

Güzel inci kolye bu kadar emin onları tutan ipek ya da naylon kablosunun iyi durumda olduğunu periyodik olarak restrung olmalıdır.

Güvenlik İçin İnci Ve Düğüm Restring

İplikçik kırılması önlemek için, sık sık onları giymek eğer inci periyodik olarak -- belki bir yıl kadar sonra restrung olması iyi bir fikirdir. Her inci arasındaki strand düğümlenmesi durumunda strand tatili düşen teli kapalı inci tüm önleyecektir. Ayrıca, düğüm birbirlerine karşı sürtünme ve hasar meydana gelen inci engeller. Bakım biraz uzun bir yol incilerinizi gelecek yıllar için güvenli ve parlak kalmasını sağlayan doğru gidebilir! İnci kolye bizim hep karmaşık vardır.

6 yıllık İNCİ BÖLGELERİ Çin Tatlı su inci daire içinde deneyimi, en yüksek kalitede ve çok uygun fiyatlar ile İnci Takı tam bir çeşitlilik sunuyoruz. Tüm eBay öğeler bizim Çin'de atölye yer almaktadır.

Doğrudan maliyetleri de kontrol edilir böylece inci çiftçilerden inci büyük miktarda satın alıyoruz. Sonra eBay müşterilerimiz için harika indirimler geçiyoruz. EBay tüm müşterilerimizin avantajı zevk anlamına gelir. Hiçbir ajan katılımı gibi, inci bizim düşük fiyat high-end mücevher mağazalarında satılan ürünlerle aynı iyi kalitede ve vardır.

Güzel İnci Takı her parça özenle kendi atölye düğümlü yetenekli tasarımcılar ve elimizi tarafından tasarlanmıştır. Bu nedenle, bizden satın doğrudan kaynağından uygun fiyat ile satın alma anlamına gelir.

Perakende, toptan ve özel sipariş açığız. Büyük inci bir envanter korumak ve her hafta yeni gelenler var. "Bir Güçlük var-ücretsiz" 14 gün/iade politikası ve asla stoklama ücreti istiyor. Lütfen uygun onlar kadar güzel olan İnci Takı bizim seçim göz atın.

% 100 Memnuniyet ve Hiçbir Risk Para iade Garantisi sunuyoruz.

Ödeme 7 GÜN içinde kazanan teklif sonra, eğer birden fazla ürün satın almak istiyorsanız, bize yazın lütfen. Diğer ihaleleri sona ve hemen her şey için ödeme bekleyebilirsiniz. Birleştirmek ödeme 14 gün içinde bitmiş ilk ürün olmalı.

Madde Çin Postanesi hava posta ile ücretsiz gönderim.

Düşük Nakliye Oranları

Eğer bir öğe ile ilgili bir sorun varsa, sizin için döndürülen öğeler değiştirebiliriz. Sunuyoruz her madde %100 memnuniyet garantisi ile desteklenmektedir. Eğer ürün doğru değil veya herhangi bir sebepten dolayı seviyorum, hemen iade talimatları için bize ulaşın ve sizin için doğru yapacağız. Öğeleri bize orijinal durumda sevk ve 14 gün içinde hasarsız olmalıdır. seninle bir sorunum çözüldü emin olmak için çalışacağız. Kargo ücreti iade edilmez lütfen unutmayın.

Tüm sorularınıza zamanında cevap emin olmak görevimizdir. EBay tarafından bize ileri her türlü soru ve görüşleriniz için çekinmeyin, ama e-posta adresinizi gizleme lütfen.

Pazartesi (hayır hafta sonları veya tatillerde) Cuma e-postaları cevap veririz.

Mağazamızı ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz. Parsel için, her zaman çift adresinizi onaylamak ve gümrük başvuru formları 3 nüsha doldurmak zorunda olduğumuz için yeterince profesyonel olsak paketi için 15-20 dakikaya ihtiyacımız var. Parsel gönderildikten sonra, neredeyse her gün takip etmeliyiz. Ama meşgul bütün gün boyunca, sorumlu hizmet bizim için memnun etmek mutlu hissediyoruz.

Eğer mal ve hizmet ile memnun iseniz, daha iyi ve daha iyi yapmak için beni teşvik için bana 5 yıldız verin lütfen. Durumda çözmek için benimle temas kurmaktan çekinmeyin ve beş yıldızların altında benim için kötü bir ayakta gösterir.

  • Metal Türü: Gümüş
  • Malzeme: İnci
  • Model Numarası: AAA
  • Şekil\desen: Yuvarlak
  • Öğe Türü: Kolye
  • Stil: Klasik
  • Kolye Türü: Solitaire
  • Pearl Türü: Tatlı Su İncileri
  • İnce veya Moda: moda
  • Cinsiyet: Kadınlar
  • Paket Boyutu: 15cm x 12cm x 5cm (5.91in x 4.72in x 1.97in)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.23kg (0.51lb.)

İlgili ürünler

Trending.