(1 adet/lot) Tam Spektrum Büyümeye Işık E27 Akvaryum Aydınlatma, akvaryum Aydınlatma, Alüminyum Radyatör LED

v64445

Yeni ürün

50.75TL 32.99TL

Etiketler: tam spektrum büyümeye led, Tam Spektrum, spektrum led, Ucuz tam spektrum büyümeye led, Yüksek Kaliteli tam spektrum, Çin spektrum led Tedarikçileri.

Madde: 10 W Akvaryum Işığı Optik LED: İkincil Evli Elmas Lens LED Cips: Epistar W 600lm Miktar: 5 adet Giriş Voltajı: AC85-265V Lümen: LED 1) Ürün Özellikleri:. 450nm spektrum: Mavi:460nm, 470nm ; Beyaz:6500K, 7000k, 14000k; Yeşil:520 nm ; Kırmızı:630 nm, 660nm . E27 ömrü: 30000hours Taban Türü:

Enerji Elektrik üst düzey Verimlilik ile Tasarruf ağırlık: 0.08 2 kg) Ürün Özellikleri:. TELEFONUNUZUN MOBİL HPS yerine LED mercan resif balık yetiştirmek için gerekli & kritik olduğunu SAKLADI,MH ,Akkor ve Halojen Lam Derin Kraliyet 450nmBlue + Yoğun 7000kWhite. Akvaryum, akvaryum, mercan kayalığı tankı kapalı için besin, gıda ve Mükemmel renk veren zooxanthella var fotosentez için derin rengi gibi mehtap & gün ışığı Mercan Kayalığı – 450nmBlue , taklit iyidirler ... et Yükleme Aksesuarları küçük Kutu Büyümek için Mükemmel bir Akvaryum Sistemi kolay bina için lambaları ile birlikte gelir,Rahat, İnsancıl ve Yüksek vb Çadır,DİY Topraksız,Bonsai,Bahçe... Büyümek performanslı

Daha fazla ayrıntı :

525nm (520 nm~) 465nm mavi (450~) ve Beyaz (6000~6500k) Yeşil kombinasyonu akvaryum Canlıları için çok rahat bir ışık ortamı sağlayabilir , mercan resifleri yükseltebilirsiniz : nona mercan çok iyi ve outperformance geleneksel LED akvaryum ışıkları gerçekleştirebileceği bu LED akvaryum ışığı ile , pico resif, Tatlı su balıkları ve tuzlu su balıkları .

Ürün Resimleri:

AYRINTILAR TANITMAK:

Lamba Gövde

Klasik tasarım düzene, güzel görünüm, E27 lamba tutucu, seiko havacılık alüminyum, parlak solmaz.

Maske

Yüksek performanslı PC abajur, güçlü ışık geçirgenliği, üniforma rengi, odaklanma yeteneği güçlü.

Radyatör

Seiko alüminyum alaşımlı ısı emici, eloksal, parlak görünüm, dönen becel edge, ayçiçeği hava konveksiyon tasarım kullanarak, soğutma blade artış soğutma bölgede artan soğutma performansı daha güçlü.

Lamba Boncuk

Yüksek güç lamba boncuk, zanaat, gelişmiş yeteneği güçlü, anti-aging, uzun ömürlü LED.

Güç Sürüş

Tahrik yüksek kaliteli IC sürücü güç kaynağı sağlamaya kararlı akım, akıllı sabit sıcaklık,hayat çip korumak.

.

Neden BİZİ Seçmelisiniz?

1. Büyümek LED ışıkları tüm yıllar deneyimi ile hafif büyümeye LED belirli bir mühendis tarafından tasarlanmıştır .

2. 100% bitkiler de büyümek LED ışıkları gerçek dünya Marul tarafından test edilmiş ,Gül ve domates deneyler büyüyen ,büyümek LED ışıkları %100 bitkiler de büyümeye yardımcı olabilir diğer satıcıların ürünlerini aksine büyümeye yardımcı olabilir . pazar onları getirmeden önce tüm ürünleri test ettik . eğer memnun değilseniz , geri göndermek ve size tam bir geri ödeme verelim.

Özelleştirme:

İsteğiniz üzerine renk ve dalga boyu özelleştirmek , Eğer bizimle irtibata geçmekten çekinmeyin herhangi bir istek varsa yapabiliriz . ve çok her türlü yardım için zevk vardır.

Bitkiler ne tür büyümek led ışıkları ile büyüyebilir?

Çiçek Bitkiler: Tıbbi Bitkiler, Domates, Biber, Gül, biber ve diğer bitkiler

Otlar ve sebzeler: Marul, Çin lahanası, vb

Ürünleri aldım sonra Pls bizim ürün ve hizmet yorum yap; bu gelecekte daha iyi yapmak için bize yardımcı olacaktır kapalı saksı peyzaj Geribildirim/Sınıf hizmet. Tür tüm müşterilerimizin karşılamak için tüm sistemi yükseltmek için büyük bir çaba içinde olacağız.

Kılavuzu Satın

1. Lütfen adresinizi ve tam adınızı çok mal aldığınız doğru olduğundan emin olun.

2. Mal sadece ödeme aldıktan sonra sevk edilir. Yakında sipariş, teşekkürler sonra lütfen ödeme düzenlemek.

3. Önce teslim edilen malları kontrol söz veriyoruz.

4. Online ücretsiz Kargo fiyatı sadece ücretsiz ürün maliyeti ve kurye içerir . Online fiyat müşterinin ülkede, doğabilecek herhangi bir vergi veya gümrük ücreti dahil değildir. Bizim en iyi mal almak size yardımcı olmaya çalışacağız, ama bu biz sorumlu değiliz.

Nakliye yolu

1. Herhangi bir ithalat ücretleri alıcının responsbility vardır. Herhangi bir sorumluluk kabul etmeyeceğiz.

2. Satın almadan önce Nakliye ve Taşıma Ücreti kontrol edin . Emin adresinizi doğru sevkıyat adresi olmasına dikkat edin. Kayıp, hasarlı veya çalınmış posta sorumlu tutacak değiliz. Bu durumları önlemek için, sigorta için ödeme lütfen. Resmi Tatillerde kargo için kullanılamaz.

3. Hoş Standart Kargo takip adresi

Satış sonrası hizmet

1. Paketi aldığınızda, lütfen aç ve imzalamadan önce kontrol edin . Eğer öğeleri kırılmış ve "hasar sertifikaları yapmak için dağıtım şirketine sorun" imzalamayın. Aksi takdirde, herhangi bir garanti ve geri ödeme, anlayış için teşekkürler vermeyeceğiz!

2. Sevgili Arkadaşlar, Eğer ürün veya politikalarımız ile ilgili herhangi bir sorunuz ya da yorumunuz varsa, lütfen e-posta & Ticaret Müdürü ile bizimle irtibata geçmekten çekinmeyin , 24 saat içinde size cevap vereceğiz.

3. Eğer işlem ile ilgili herhangi bir sorununuz varsa ya da mal olumsuz yorum bırakarak ya da herhangi bir anlaşmazlık teklif etmeden önce lütfen bizimle irtibata geçiniz. Negatif geri besleme bir şey çözebilir. Tek istediğimiz sizin için en iyi hizmeti yapmak.

  • Işık Kaynağı: LED Ampuller
  • Gövde Malzemesi: Alüminyum
  • Gerilim: 85-265V
  • Özellikleri: (6500K, 7000K, 14000K)mavi(450nm, 460nm, 470nm) Beyaz
  • Öğe Türü: Işıklar Büyümek
  • Sertifika: CQC,CE,CCC,RoHS
  • Gerçek Güç: 4.8 w
  • genişliği: 47mm
  • Model Numarası: EL-BW
  • Olur Dim: No
  • uzunluğu: 7.5cm
  • Marka Adı: CLODE
  • Güç Kaynağı: AC
  • Garanti: 1 yıl
  • Lümen: 1000lm
  • Watt: E27, E14, GU10
  • Paket Ağırlık: 0.1kg (0.22lb.)
  • Paket Boyutu: 12cm x 10cm x 10cm (4.72in x 3.94in x 3.94in)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.